Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy S - νέα κορεάτικη ναυαρχίδα με android

arxaggelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτό το λες για το Galaxy;

Περιμένω μεθαύριο το Vibrant και έχω ένα θέμα με τη μπαταρία που ελπίζω να είναι καλή!

Από που το πήρες και πόσο, αν επιτρέπετε; Ψάχνω το vibrant για τον αδερφό μου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

δεν εχω δει κανεναν να σχολιαζει το samsung apps store.καθε εβδομαδα 5-6 εφαρμογες η widgets αποκλειστικα για εμας τους χρηστες. συνεργασια με μεγαλες εταιριες κ καινοτομες εφαρμογες.εβγαλε σημερα κ αποκλειστικη εφαρμογη facebook αντικαθιστοντας ουσιαστικα την απαραδεκτη μαμα εφαρμογη του android.Αν συνεχισει με τετοια υποστηριξη θα τα παμε πολυ καλα...

---------- Προσθήκη στις 11:02 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:54 ----------

συμπληρωνω.ετη φωτος καλυτερη η εφαρμογη facebook s! Μονη ελλειψη σε αυτη την πρωτη εκδοση οτι δεν δειχνει τα like.οπως και στα win mobile.αναμενουμε

---------- Προσθήκη στις 11:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:02 ----------

lol.εχει κ την νεα λειτουργια add my location.ρουφιανοsite.πολυ καλο το widget για τα κρασια!απευθυνεται σε οινολατρες κ οινοποτες.

• Moderators
δεν εχω δει κανεναν να σχολιαζει το samsung apps store.καθε εβδομαδα 5-6 εφαρμογες η widgets αποκλειστικα για εμας τους χρηστες. συνεργασια με μεγαλες εταιριες κ καινοτομες εφαρμογες.εβγαλε σημερα κ αποκλειστικη εφαρμογη facebook αντικαθιστοντας ουσιαστικα την απαραδεκτη μαμα εφαρμογη του android.Αν συνεχισει με τετοια υποστηριξη θα τα παμε πολυ καλα...

---------- Προσθήκη στις 11:02 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:54 ----------

συμπληρωνω.ετη φωτος καλυτερη η εφαρμογη facebook s! Μονη ελλειψη σε αυτη την πρωτη εκδοση οτι δεν δειχνει τα like.οπως και στα win mobile.αναμενουμε

---------- Προσθήκη στις 11:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:02 ----------

lol.εχει κ την νεα λειτουργια add my location.ρουφιανοsite.πολυ καλο το widget για τα κρασια!απευθυνεται σε οινολατρες κ οινοποτες.

Μολις το κατεβασα. Οντως αρκετα καλυτερη απο την αντιστοιχη default. Αν ειχε ενα widgetακι και λαμβανε αυτοματες ενημερωσεις με notifications θα ηταν λογος να βγαλω την κλασικη facebook. Εκτος αν τα κανει τα παραπανω και δεν το προσεξα. Ποιο add my location εννοεις? Το εχει η εφαρμογη και αν ναι πως το ενεργοποιω/απενεργοποιω?

ναι.πολυ σωστες παρατηρησεις.νομιζω κ εγω οτι λειπει το αυτοματο update.πρωτη εκδοση γαρ,αναμενουμε.σαν μενου,λες κ εισαι στον υπολογιστη παντως.πολυ λειτουργικο αλλα με ελλειψεις ακομα.στο share η σε νεο στατους εχει την επιλογη.λολ,μεγαλη ρουφιανια.

Από που το πήρες και πόσο, αν επιτρέπετε; Ψάχνω το vibrant για τον αδερφό μου.

Από μέλος εδώ μέσα, από το οποίο είχα πάρει και το Magic και ο οποίος είναι ένα άκρως έμπιστο άτομο, τουλάχιστον από τις εντυπώσεις που μου είχε δώσει στη πρώτη μας συναλλαγή.

Από ό,τι βλέπω, δίνει και άλλο. Βέβαια, μη ξεχνάς ότι δυστυχώς δεν έχει εγγύηση εδώ στην Ελλάδα.

Χμμμ, δεν λέω, πολύ καλή τιμή αλλά με το θέμα της εγγύησης τι κάνουμε? Αν χαλάσει το πετάμε στα σκουπίδια? Το στέλνουμε στην αντιπροσωπεία και πληρώνουμε τον κούκο αηδόνι? Το στέλνουμε έξω?

Από μέλος εδώ μέσα, από το οποίο είχα πάρει και το Magic και ο οποίος είναι ένα άκρως έμπιστο άτομο, τουλάχιστον από τις εντυπώσεις που μου είχε δώσει στη πρώτη μας συναλλαγή.

Από ό,τι βλέπω, δίνει και άλλο. Βέβαια, μη ξεχνάς ότι δυστυχώς δεν έχει εγγύηση εδώ στην Ελλάδα.

Λέει ότι διαφέρει από το galaxy στο ότι δεν έχει τη μπροστινή κάμερα. Αυτό δεν το ήξερα. Όχι πως έχω χρησιμοποιήσει ποτέ βιντεοκλήση. Οπότε η διαφορά τους είναι το κουμπί search και μικροδιαφορές στις φώτο.

Χμμμ, δεν λέω, πολύ καλή τιμή αλλά με το θέμα της εγγύησης τι κάνουμε? Αν χαλάσει το πετάμε στα σκουπίδια? Το στέλνουμε στην αντιπροσωπεία και πληρώνουμε τον κούκο αηδόνι? Το στέλνουμε έξω?

Επικοινώνησε μαζί του. Εγώ βρήκα κατά κάποιο τρόπο άκρη. :-)

Λέει ότι διαφέρει από το galaxy στο ότι δεν έχει τη μπροστινή κάμερα. Αυτό δεν το ήξερα. Όχι πως έχω χρησιμοποιήσει ποτέ βιντεοκλήση. Οπότε η διαφορά τους είναι το κουμπί search και μικροδιαφορές στις φώτο.

Ε, ναι. Νομίζω, αν δε κάνω λάθος, ότι ούτε το Captivate έχει μπροστινή κάμερα.

γενικα...δεν επιασε η video κληση.

για εμενα ειναι εντελως αχρηστη.οπως ειναι αχρηστο και το flash στο κινητο,οπως ειναι κατα βαση και η φωτογραφικη πλην καποιων εξαιρεσεων.

οποτε δεν ειναι δυσκολο για καποιον ενα κινητο να ειναι τελειο και για καποιον αλλο το ιδιο να μην τον καλυπτει ποτε και πουθενα:-D

Υπομονή.

Προσωπική εκτίμηση είναι ότι θα το δώσουν λίγο μετά την παρουσίαση του galaxy tab που είναι σήμερα.

Σύντομα δηλαδή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...