arxaggelos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 είναι πράγματι χειρότερη του iphone...δεν βλέπεις ότι είναι πιό πιξελιασμένη η φωτό;
BladeRunner Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 ο,τι να ναι ---------- Προσθήκη στις 22:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:20 ---------- επισης με διαφορα η καλυτερη μπαταρια της κατηγοριας.αναλυτικη κριτικη αλλη στιγμη.
tr3quart1sta Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 είναι πράγματι χειρότερη του iphone...δεν βλέπεις ότι είναι πιό πιξελιασμένη η φωτό; αυτο ειναι σε ζουμ μονο ... τα χρωματα τα ειδες?
arxaggelos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 αυτο ειναι σε ζουμ μονο ... τα χρωματα τα ειδες? δεν με πείθει καθόλου. ειδικά τα χρώματα δεν τα κοιτάω ποτέ σε μία ψηφιακή φωτογραφία γιατί είναι το πρώτο που μπορείς να αλλάξεις. το πιξελιασμα είναι ποιο στάνταρ κριτηριο. και για να είμαι ειλικρινής πίστευα ότι το Iphone υπερτερεί φωτογραφικά.
kirileman Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Για τις κάμερες και τις φωτο, φαίνεται ότι υπάρχει διαφορά στο sharpness που επιλέγουν τα δυο softwares, αν καταλαβαίνω καλά. Δεν είναι πιξέλιασμα, του iphone είναι πιο sharp, του galaxy πιο blur. Τα τεστ βγάζουν συνήθως καλύτερη τη φωτογραφική του galaxy γιατί σε τεχνητό φωτισμό, το iphone κάνει λάθος φωτομέτρηση και κιτρινίζει τις φωτό, νομίζω ότι είναι εύκολο να διορθωθεί.
nikos21aek Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Θα προτιμούσα ένα led flash αντί για τη λίγο καλύτερη φωτογραφική που σιγά τις διαφορές που έχει. Είναι να απορεί κανείς με τη samsung.Φτιάξανε ένα τηλέφωνο ποίημα το wave.Και το βγάζουν με android και 4άρα οθόνη για να τα σαρώσει όλα και κάνουν περικοπές...στο υλικό κατασκευής και αφαιρούν και το led flash;;Αν δεν έχουν στο μυαλό τους να βγάλουν και ένα samsung galaxy S αλουμινένιο με φλάς αργότερα πιστεύω ότι είναι τραγική κίνηση.Παρόλα αυτά το κινητό τα σπάει άσχημα όπως και να έχει!
Moderators stormrain Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Θα προτιμούσα ένα led flash αντί για τη λίγο καλύτερη φωτογραφική που σιγά τις διαφορές που έχει. Είναι να απορεί κανείς με τη samsung.Φτιάξανε ένα τηλέφωνο ποίημα το wave.Και το βγάζουν με android και 4άρα οθόνη για να τα σαρώσει όλα και κάνουν περικοπές...στο υλικό κατασκευής και αφαιρούν και το led flash;;Αν δεν έχουν στο μυαλό τους να βγάλουν και ένα samsung galaxy S αλουμινένιο με φλάς αργότερα πιστεύω ότι είναι τραγική κίνηση.Παρόλα αυτά το κινητό τα σπάει άσχημα όπως και να έχει! Προσωπικα χρησιμοποιω την φωτογραφικη ελαχιστα εως καθολου. Παντως θα ηταν καλο να ειχε φλας, θα ηταν πιο full η συσκευη ετσι. Παντως Gorilla Glass εχει http://www.engadget.com/2010/08/24/samsung-galaxy-s-sporting-gorilla-glass-to-protect-that-precious/
kirileman Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Το ακόμα πιο τραγικό είναι να ξέρεις ότι το αδερφάκι του στην άλλη όχθη είναι πολύ πιο όμορφο και ποιοτικό (captivate), σε κάνει να αισθάνεσαι ριγμένος.
Moderators stormrain Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Το ακόμα πιο τραγικό είναι να ξέρεις ότι το αδερφάκι του στην άλλη όχθη είναι πολύ πιο όμορφο και ποιοτικό (captivate), σε κάνει να αισθάνεσαι ριγμένος. Aυτο δεν μπορεσα ποτε να το καταλαβω. Γιατι δηλαδη τοσες εκδοσεις της ιδιας συσκευης, απο την στιγμη μαλιστα που δεν ειναι απαραιτητα κλειδωμενες σε καποια εταιρεια? Παντως δεν μετανιωνω ουτε cent που εδωσα για την συσκευη, κανει ο,τι θελω απο μια συσκευη τετοιου ειδους και ακομα παραπανω.
giorgos147 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 [/color]επισης με διαφορα η καλυτερη μπαταρια της κατηγοριας.αναλυτικη κριτικη αλλη στιγμη. Αυτό το λες για το Galaxy; Περιμένω μεθαύριο το Vibrant και έχω ένα θέμα με τη μπαταρία που ελπίζω να είναι καλή!
nzeppos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Μισό λεπτό να κάνω μια noob ερώτηση, γιατί έχω μπερδευτεί. Ψήνομαι να πάρω το Galaxy S 8GB αλλά βλέπω ότι έχει κι άλλα ονόματα (Vibrant, Captivate, Fascinate και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο). Αν κατάλαβα καλά είναι το ίδιο πράγμα απλως αλλάζει ονομασία ανάλογα με τον πάροχο ή έχει κι άλλες διαφορές? Επίσης αν έχω καταλάβει καλά, το Galaxy S Pro είναι ίδιο με το σκέτο Galaxy S απλώς έχει και qwerty keyboard?
giorgos147 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Μισό λεπτό να κάνω μια noob ερώτηση, γιατί έχω μπερδευτεί. Ψήνομαι να πάρω το Galaxy S Pro 8GB αλλά βλέπω ότι έχει κι άλλα ονόματα (Vibrant, Captivate και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο). Αν κατάλαβα καλά είναι το ίδιο πράγμα απλως αλλάζει ονομασία ανάλογα με τον πάροχο ή έχει κι άλλες διαφορές? Αν ψάξεις, θα δεις ότι ανάλογα το όνομα, έχουν κάποιες διαφορές στο εξωτερικό τους, οι οποίες είναι μεγάλες, αλλά έχουν και άλλες ψιλομικρές διαφορές όπως π.χ. ότι το Vibrant δε διαθέτει κάμερα στο μπροστινό του μέρος, όπως διαθέτει το κλασικό Galaxy S. Το Vibrant και το Captivate δε κυκλοφορούν Ευρώπη.
kirileman Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Ένα πολύ καλό συγκριτικό για τα δυο κορυφαία κινητά. http://www.careace.net/2010/08/17/iphone-4-and-galaxy-s-comparison-test/ ΜΠΑΤΑΡΙΑ: talk time: IPhone 4 has 6 hours and 59 minutes of continuous talk time while Galaxy S battery still has 8% of its juice left. Video playback time: iPhone 4: 7 hours 25 minutes Galaxy S: 5 hours 42 minutes Wifi browsing through YouTube iPhone 4 7 hours 02 minutes Galaxy S 5 hours, 35 minutes ------------------------- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Όπως διαβάζει κανείς εδώ, λόγω software υπάρχει διαφορά ακόμα και μεταξύ vibrant και captivate. Από αυτά που βλέπω, captivate και galaxy βάζουν λίγο παραπάνω blur στις φώτο ενώ του vibrant είναι αρκετά πιο sharp το τελικό αποτέλεσμα. Νομίζω ότι περισσότεροι προτιμούμε του Vibrant. Σε σχέση με τις φωτο του iphone, kαι στο συγκριτικό του gsmarena, διαπιστώνουν το ίδιο απ'ότι είδα, λίγο πιο blur η φωτο του galaxy, πιο sharp του iphone, κατά συνέπεια λίγο μεγαλύτερη λεπτομέρεια αλλά και μεγαλύτερος θόρυβος. Νομίζω ότι τα χρώματα των φωτογραφιών του iphone θα αρέσουν στους περισσότερους. Εκεί που τα σκατώνει είναι σε τεχνητό φωτισμό, κυρίως κίτρινο, η φωτομέτρηση είναι ό,τι να' ναι και οι φωτο βγαίνουν κίτρινες. Θέλει προσπάθεια να μη τις βγάλει έτσι και ελπίζω στο επόμενο update να έχει διορθωθεί. edited: Again, the Apple iPhone 4 easily produced sharper looking images and natural looking colors. The Samsung Captivate's reproductions might be seen as tolerable by most people looking for a decent point and shoot replacement, but you can tell that they're less detailed with washed out colors. [phonearena] Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2010 από kirileman
BladeRunner Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 ωχ...επεστρεψε ---------- Προσθήκη στις 09:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:05 ---------- Αυτό το λες για το Galaxy; Περιμένω μεθαύριο το Vibrant και έχω ένα θέμα με τη μπαταρία που ελπίζω να είναι καλή! με διαφορά η καλύτερη μπαταρια.ενταξει,ειχα διαβάζει διαφορά reviews που την εκθειαζαν αλλα ειλικρινα ολη μέρα ανοιχτό το wi fi και σερφαρισμα και στο τέλος να μένει μπαταρία δεν το περιμενα.χωρια οτι αμα αφησεις ανοιχτο το wifi να κανει τα updates και δεν σερφαρεις,αντεχει κ δυο μερες σε αναμονη με ανοιχτο το ασυρματο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα