nikos21aek Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Ρε παιδιά αυτές οι samoled δεν υποτίθεται ότι δεν χαράζουν ούτε με βίδα να τις κάνεις;Για ποιό λόγο να πάρεις screen protector;
nikos21aek Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Ρε παιδιά αυτές οι samoled δεν υποτίθεται ότι δεν χαράζουν ούτε με βίδα να τις κάνεις;Για ποιό λόγο να πάρεις screen protector;
arxaggelos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Ρε παιδιά αυτές οι samoled δεν υποτίθεται ότι δεν χαράζουν ούτε με βίδα να τις κάνεις;Για ποιό λόγο να πάρεις screen protector; Νομίζω ότι δεν έχει να κάνει με τις S-Amoled αλλά με την επιλογή κάθε εταιρίας να βάλει ή όχι αχάρακτο γιαλί στην πρόσοψη. Σύμφωνα με το παρακάτω, η οθόνη του galaxy χαράσσεται μόνο με ξυράφι και πολύ κόπο, αλλά το ρισκάρεις; [ame]http://www.youtube.com/watch?v=3by5u9ax2EU[/ame]
arxaggelos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Ρε παιδιά αυτές οι samoled δεν υποτίθεται ότι δεν χαράζουν ούτε με βίδα να τις κάνεις;Για ποιό λόγο να πάρεις screen protector; Νομίζω ότι δεν έχει να κάνει με τις S-Amoled αλλά με την επιλογή κάθε εταιρίας να βάλει ή όχι αχάρακτο γιαλί στην πρόσοψη. Σύμφωνα με το παρακάτω, η οθόνη του galaxy χαράσσεται μόνο με ξυράφι και πολύ κόπο, αλλά το ρισκάρεις; [ame] [/ame]
BladeRunner Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 αυτο δεν το ηξερα,σχετικα με την ανθεκτικοτητα αλλα το τελευταιο πραγμα που θελω ειναι να το τεσταρω... εμενα ολες μου φαινοντια τοσο ευαισθητες που ουτε καν... εξαλλου εφερα απο εξωτερικο screen protector απο ειδικη σιλικονη,χωρις air bubbles κτλ...
BladeRunner Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 αυτο δεν το ηξερα,σχετικα με την ανθεκτικοτητα αλλα το τελευταιο πραγμα που θελω ειναι να το τεσταρω... εμενα ολες μου φαινοντια τοσο ευαισθητες που ουτε καν... εξαλλου εφερα απο εξωτερικο screen protector απο ειδικη σιλικονη,χωρις air bubbles κτλ...
tarantules Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 εξαλλου εφερα απο εξωτερικο screen protector απο ειδικη σιλικονη,χωρις air bubbles κτλ... Για δώσε κανένα link...
tarantules Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 εξαλλου εφερα απο εξωτερικο screen protector απο ειδικη σιλικονη,χωρις air bubbles κτλ... Για δώσε κανένα link...
BladeRunner Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 http://www.exportprive.com/ultra-slider-hard-case-samsung-galaxy-dante-p-13331.html
BladeRunner Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 http://www.exportprive.com/ultra-slider-hard-case-samsung-galaxy-dante-p-13331.html
nikos21aek Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Φίλε αγόρασες από αυτό το μαγαζί και σου ήρθε κομπλέ χωρίς προβλήματα σε τελώνιο κτλ;
nikos21aek Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Φίλε αγόρασες από αυτό το μαγαζί και σου ήρθε κομπλέ χωρίς προβλήματα σε τελώνιο κτλ;
BladeRunner Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Φίλε αγόρασες από αυτό το μαγαζί και σου ήρθε κομπλέ χωρίς προβλήματα σε τελώνιο κτλ; ΑΕΚαρα...ναι...εχω ψωνισει απο ολον τον κοσμο...ποτε μα ποτε δεν ειχα προβλημα με τελωνεια. στο βαζουν σαν gift και τελος. το συγκεκριμενο ειναι απο ευρωπαικη ενωση. γαλλια νομιζω. δεν θυμαμαι.τα ανοιγω σαν μικρο παιδι τα κουτια και τα πεταω για να δω τι εχουν μεσα....kinder εκπληξη.:p:p
BladeRunner Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Φίλε αγόρασες από αυτό το μαγαζί και σου ήρθε κομπλέ χωρίς προβλήματα σε τελώνιο κτλ; ΑΕΚαρα...ναι...εχω ψωνισει απο ολον τον κοσμο...ποτε μα ποτε δεν ειχα προβλημα με τελωνεια. στο βαζουν σαν gift και τελος. το συγκεκριμενο ειναι απο ευρωπαικη ενωση. γαλλια νομιζω. δεν θυμαμαι.τα ανοιγω σαν μικρο παιδι τα κουτια και τα πεταω για να δω τι εχουν μεσα....kinder εκπληξη.:p:p
damastes Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 το συγκεκριμενο ειναι απο ευρωπαικη ενωση.γαλλια νομιζω. Address: +(852)25823738 EXPORT PRIVE LTD. 11th Floor, AXA Centre 151 Gloucester Road, Wanchai, Hong Kong EXPORT PRIVE LTD. F-1002, Daewoo Trump World Suseong gu, Dusan Dong Daegu, South Korea
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα