Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Ρε παιδιά αυτές οι samoled δεν υποτίθεται ότι δεν χαράζουν ούτε με βίδα να τις κάνεις;Για ποιό λόγο να πάρεις screen protector;

Νομίζω ότι δεν έχει να κάνει με τις S-Amoled αλλά με την επιλογή κάθε εταιρίας να βάλει ή όχι αχάρακτο γιαλί στην πρόσοψη. Σύμφωνα με το παρακάτω, η οθόνη του galaxy χαράσσεται μόνο με ξυράφι και πολύ κόπο, αλλά το ρισκάρεις;;)

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=3by5u9ax2EU[/ame]

Δημοσ.
Ρε παιδιά αυτές οι samoled δεν υποτίθεται ότι δεν χαράζουν ούτε με βίδα να τις κάνεις;Για ποιό λόγο να πάρεις screen protector;

Νομίζω ότι δεν έχει να κάνει με τις S-Amoled αλλά με την επιλογή κάθε εταιρίας να βάλει ή όχι αχάρακτο γιαλί στην πρόσοψη. Σύμφωνα με το παρακάτω, η οθόνη του galaxy χαράσσεται μόνο με ξυράφι και πολύ κόπο, αλλά το ρισκάρεις;;)

[ame]

[/ame]
Δημοσ.

αυτο δεν το ηξερα,σχετικα με την ανθεκτικοτητα αλλα το τελευταιο πραγμα που θελω ειναι να το τεσταρω...

εμενα ολες μου φαινοντια τοσο ευαισθητες που ουτε καν...

εξαλλου εφερα απο εξωτερικο screen protector απο ειδικη σιλικονη,χωρις air bubbles κτλ...

Δημοσ.

αυτο δεν το ηξερα,σχετικα με την ανθεκτικοτητα αλλα το τελευταιο πραγμα που θελω ειναι να το τεσταρω...

εμενα ολες μου φαινοντια τοσο ευαισθητες που ουτε καν...

εξαλλου εφερα απο εξωτερικο screen protector απο ειδικη σιλικονη,χωρις air bubbles κτλ...

Δημοσ.
Φίλε αγόρασες από αυτό το μαγαζί και σου ήρθε κομπλέ χωρίς προβλήματα σε τελώνιο κτλ;

ΑΕΚαρα...ναι...εχω ψωνισει απο ολον τον κοσμο...ποτε μα ποτε δεν ειχα προβλημα με τελωνεια.

στο βαζουν σαν gift και τελος.

το συγκεκριμενο ειναι απο ευρωπαικη ενωση.

γαλλια νομιζω.

δεν θυμαμαι.τα ανοιγω σαν μικρο παιδι τα κουτια και τα πεταω για να δω τι εχουν μεσα....kinder εκπληξη.:P:p:p

Δημοσ.
Φίλε αγόρασες από αυτό το μαγαζί και σου ήρθε κομπλέ χωρίς προβλήματα σε τελώνιο κτλ;

ΑΕΚαρα...ναι...εχω ψωνισει απο ολον τον κοσμο...ποτε μα ποτε δεν ειχα προβλημα με τελωνεια.

στο βαζουν σαν gift και τελος.

γαλλια νομιζω.

δεν θυμαμαι.τα ανοιγω σαν μικρο παιδι τα κουτια και τα πεταω για να δω τι εχουν μεσα....kinder εκπληξη.:P:p:p

Δημοσ.

γαλλια νομιζω.

Address:

+(852)25823738

EXPORT PRIVE LTD.

11th Floor, AXA Centre

151 Gloucester Road,

Wanchai, Hong Kong

EXPORT PRIVE LTD.

F-1002, Daewoo Trump World

Suseong gu, Dusan Dong

Daegu, South Korea

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...