Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν κάνεις οτιδήποτε θα πρέπει να γνωρίζεις πως αυτόματα θέτεις το κινητό σου εκτός εγγύησης.

Δεύτερον, σημειώνεις την τωρινή σου ROM & PCode, σε περίπτωση που θες να επαναφέρεις το κινητό σε εργοστασιακή κατάσταση.

Τρίτον, κρατάς backup επαφών, multimedia περιεχομένου κλπ.

Τέταρτον, ξεκίνα να μελετάς και σιγά σιγά να λύνεις τις απορίες σου για να καταλαβαίνεις τί κάνεις.

Πέμπτον, καλή επιτυχία.

Sent from Galaxy S using Insomnia v2 via Vf HSPA

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πριν κάνεις οτιδήποτε θα πρέπει να γνωρίζεις πως αυτόματα θέτεις το κινητό σου εκτός εγγύησης.

Δεύτερον, σημειώνεις την τωρινή σου ROM & PCode, σε περίπτωση που θες να επαναφέρεις το κινητό σε εργοστασιακή κατάσταση.

Τρίτον, κρατάς backup επαφών, multimedia περιεχομένου κλπ.

Τέταρτον, ξεκίνα να μελετάς και σιγά σιγά να λύνεις τις απορίες σου για να καταλαβαίνεις τί κάνεις.

Πέμπτον, καλή επιτυχία.

Έως το τρίτο βήμα είμαι σχετικά ενήμερος και έχω υπ'όψιν την ακύρωση της εγγύησης.

(αν και από τα λίγα που γνωρίζω είναι αναστρέψιμη διαδικασία)

Στο 4ο βήμα είναι που έχω άγνοια και μάλλον θα χρειασθεί και η βοήθειά σας, γι'αυτό άλλωστε ζήτησα και κάποιον οδηγό για "αρχάριους".

Υπάρχει κάποιος εναλλακτικός τρόπος βελτιστοποίησης του κινητού, ή από τη στιγμή που δε λειτουργεί το volume down και δεν έχω τo usb jig,

ή είμαι πλέον υποχρεωμένος να χρησιμοποιώ την εργοστασιακή και μόνο έκδοση του κινητού ?

Δημοσ.

Θέλω να περάσω και γω το ICS4 στο galaxy s μου. Μπορώ να το χρησιμοποιήσω καθημερινά? Ή έχει κολλήματα και προβλήματα? Δώστε κανά ολοκληρωμένο οδηγό γιατί το κινητό το έχω έτσι ακριβώς όπως το πήρα. Κάποιος έγραψε για τις ROM στην προηγούμενη σελίδα. Να περάσω την CM9?

Δημοσ.
Θέλω να περάσω και γω το ICS4 στο galaxy s μου. Μπορώ να το χρησιμοποιήσω καθημερινά? Ή έχει κολλήματα και προβλήματα? Δώστε κανά ολοκληρωμένο οδηγό γιατί το κινητό το έχω έτσι ακριβώς όπως το πήρα. Κάποιος έγραψε για τις ROM στην προηγούμενη σελίδα. Να περάσω την CM9?

Μια χαρά η CM9 και πλέον με stable version.

Όχι πως οι τελευταίες nightlies είχαν κάποιο πρόβλημα/bug.

Δημοσ.

Finally μετα απο αμφιταλαντευσεις ημερων αναμεσα σε cm9 ή darky ics, μεταπηδησα απο την darkyrom 2.3.7 (απο την οποια ημουν 200% ευχαριστημενος) σε ics darkyrom και οι πρωτες εντυπωσεις ειναι καλες. Φυσικα μεσα απτην καθημερινη χρηση θα διαπιστωσω τι και πως. Προς το παρον ειμαι στην βαρετη φαση που αναδιοργανωνω εφαρμογες/παραμετροποιησεις/notifications κλπ.

Λεγεται οτι διαρκει παραπανω και η μπαταρια. Αυτο να δω και να μη το πιστεψω :P

Δημοσ.

Μετά χαράς ενημερώνω πως χθες 18 του μήνα βγήκε η πρώτη CM10 (Jelly Bean) Nightly!!!

Για την ιστορία το Galaxy S αρχικά κυκλοφόρησε με 2.1.x Eclair,

αναβαθμίστηκε σε 2.2.x Froyo και κατέληξε σε 2.3.x Gingerbread.

Και από την κοινότητα υποστηρίχθηκε για 4.0.x Ice Cream Sandwich

και τελικά και για 4.1.x Jelly Bean!

Το ηθικό δίδαγμα:

Μακρυά από Samsung και κοντά σε συσκευές που έχουν υποστήριξη ανεπίσημη!

Δημοσ.

Eπιστρεφω για να δωσω ενα feedback για την darky ICS black edition. Οσο καλη ηταν στην εκδοση 2.3.7 τοσο κακη ειναι στην ICS εκδοση της.

Μετα απο 2-3 ημερες χρησης μου εχει ηδη παρουσιασει ικανα προβληματα για να αποφασισω να την σβησω εγω που γενικα ειμαι δυσκολος στις αλλαγες. Και βαριεμαι να ξαναστηνω το κινητο με αλλη rom... Συνεπως, μακρια απο την συγκεκριμενη...Επιφυλασσομαι μονο για την πιθανοτητα να εχει γινει κατι λαθος κατα το flashing που δε το νομιζω γιατι ακολουθησα βημα βημα τις οδηγιες του σαιτ.

Δημοσ.
Μετά χαράς ενημερώνω πως χθες 18 του μήνα βγήκε η πρώτη CM10 (Jelly Bean) Nightly!!!

Για την ιστορία το Galaxy S αρχικά κυκλοφόρησε με 2.1.x Eclair' date='

αναβαθμίστηκε σε 2.2.x Froyo και κατέληξε σε 2.3.x Gingerbread.

Και από την κοινότητα υποστηρίχθηκε για 4.0.x Ice Cream Sandwich

και τελικά και για 4.1.x Jelly Bean!

Το ηθικό δίδαγμα:

Μακρυά από Samsung και κοντά σε συσκευές που έχουν υποστήριξη ανεπίσημη![/quote']

Τουλάχιστον σε αυτή θα βάλουν ραδιόφωνο ή θα μείνουμε με το...ζελέ στο χέρι όπως με την ICS;

• Like 1
Δημοσ.

Τουλάχιστον σε αυτή θα βάλουν ραδιόφωνο ή θα μείνουμε με το...ζελέ στο χέρι όπως με την ICS;

Δύσκολο το ραδιόφωνο και ακόμα πιο δύσκολη η βιντεοκλήση.

Ίδωμεν...

Δημοσ.

Παντως περα απο το ψυχολογικο ατου που εμπεριεχει η σκεψη "εχω την τελευταια android version στο κινητο μου" και μερικα visual effects, δεν βλεπω πολλους λογους να φυγει καποιος απο την καρα-stable και με ολα να λειτουργουν πληρως 2.3.χ για να παει σε μια custom ics που αλλα δε δουλευουν, αλλα ειναι σε beta φαση, αλλα ειναι known bugs, αλλα ειναι unkown...

Kι αφου διαβασα την πλειαδα των thread αλλων rom περα απο την darky και παντου βλεπω bug reports ακομα και για σημαντικα ζητηματα (για μενα), με βλεπω για downgrade σε 2.3.χ χαλαρα :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας insomniacs.Σήμερα μου έδωσαν ένα samsung galaxy s και θέλω να το κανω root.Διαβασα κάποιους οδηγούς αλλά έχω μπερδευτεί (ειδικά με τα firmware).Μπορεί κάποιος να μου πει τι περίπου πρέπει να κάνω ή να μου δώσει κάποιον καλό οδηγό (ελληνικά ή αγγλικά δεν έχω πρόβλημα)?

Μερικές πληροφορίες για τι κινητό που απο ότι έχω καταλάβει παίζουν ρόλο:

Firmware version: 2.3.3

build number: GINGERBREAD.XWJVI

Edit:Nevermind.Το έπιασα.

Edit 2: Δηλαδή για το CF-root πρέπει να κατεβάσω το CF-Root-XW_DBT_JVI-v3.7-CWM3RFS.zip ?

Edit 3: Αυτο πρεπει να ήταν τελικά.Τη δουλειά του την έκανε πάντως :P.

Επεξ/σία από sir ImPeCaBlE
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Για την ιστορία λοιπόν να αναφέρουμε πως

ήδη υπάρχει η Stable έκδοση της CyanogenMOD CM10

με Android 4.1 JellyBean.

και πως έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό οι Nightlies για την CM10.1

που τρέχει την τελευταία έκδοση Android 4.2 JellyBean! :)

Επίσης για όσους πειραματίζονται και με άλλες ROMs,

ας τσεκάρουν την RemICS από XDA που είναι ό,τι πιο κοντά σε Galaxy SIII GUI!

Την δοκίμασα τις προάλλες και απλά τα σπάει. ;)

Και μπορούμε επισήμως να πούμε πως ο Γαλαξίας 1 έχει πάρει συνολικά τις κάτωθι εκδόσεις:

Official

2.1 Eclair

2.2 Froyo

2.3 Gingerbread

Unofficial

4.0 IceCream Sandwich

4.1 Jelly Bean

4.2 Jelly Bean

και έβγαλε τα λεφτά του στο έπακρο για όσους το είχαν προτιμήσει και το προτιμούν ακόμα! :)

Δημοσ.

Εγώ είμαι ακόμα με την 2.3 αλλά φλερτάρω με την ιδέα να περάσω την 4.1

Φαντάζομαι οτι αφού μιλάμε για stable εκδόσεις δεν θα υπάρχουν προβλήματα με crashes, αλλά με απασχολεί το κατά πόσο τα hardware specs (κυρίως η μνήμη) του κινητού μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της 4.1 και αν τελικά θα υπάρχουν θέματα με την απόδοση ή με τη διάρκεια της μπαταρίας.

Τι άποψη έχετε εσείς που έχετε δοκιμάσει ήδη την 4.1;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...