CtrlFreak Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Καμία εφαρμογή για να μετράω τα λεπτά που μιλάω για what's up υπάρχει??
nikoskon Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Μόλις διάβασα στο Twitter πως η ομάδα του Pawit ήδη τεστάρει την CM10 για το Galaxy S. Sent from Galaxy S using Insomnia v2 via Vf HSPA
FFighter Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 ποια θεωρειτε τη πιο σταθερη συγχρονη rom για το κινητο μας?
sno0py Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Λοιπον εμενα το galaxy ενω το ειχα στην τσεπη μου και σταματησε να λειτουργει σωστα η οθονη μετα απο λιγο δεν ανοιγε κιολας.Συμφωνα με το service απο τα media markt που με πηραν σημερα τηλεφωνο εσπασε η οθονη(οχι το gorila glass), κοστος επισκευης 280 ευρω(το εχω παρει 199ευρω) καθως δεν καλυπτεται απο την εγγυηση . Ποσο κοστιζει η οθονη του? Να κανω καμια προσπαθεια να αγορασω την οθονη και να το φτιαξω μονος μου ή ειναι για νεο κινητο η ολη κατασταση?
Rockym Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Ρε παιδια το κινητο το πουλανε καπου καινουργιο εκτως απο τα καταστηματα skroutz Και το s oχι το plus στο media markt (199)δεν πουλιεται ποια μου ειπε ενας φιλος μου καπου αλλου ξερετε που να εχει 100 και .... οχι πανω απο 200
nikoskon Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 ποια θεωρειτε τη πιο σταθερη συγχρονη rom για το κινητο μας? CM7 MIUI 2.3.7 Slim ICS Όλα αυτά μέχρι να βγουν stable εκδόσεις CM9 & CM10. Sent from Galaxy S using Insomnia v2 via Vf HSPA 1
nikoskon Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Σήμερα βγήκε και η stable CM9, για την ακρίβεια CM 9.0.0 ! Θα την βρείτε εδώ! Άντε και για stable CM10!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Aν και δε ψηνομαι να αλλαξω την darky's ROM απο την οποια ειμαι υπερικανοποιημενος, η cm9 ποια android version εχει? Aν εχει ics ισως να το ψησω μελλοντικα.
nikoskon Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Aν και δε ψηνομαι να αλλαξω την darky's ROM απο την οποια ειμαι υπερικανοποιημενος' date=' η cm9 ποια android version εχει? Aν εχει ics ισως να το ψησω μελλοντικα.[/quote'] CM9 = Ice Cream Sandwich 4.0.x CM10 = Jelly Bean 4.1.x Ακόμα και οι nightlies CM9 μπόμπα ήταν! Sent from Galaxy S using Insomnia v2 via Vf HSPA
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 CM9 = Ice Cream Sandwich 4.0.x CM10 = Jelly Bean 4.1.x Ακόμα και οι nightlies CM9 μπόμπα ήταν! Sent from Galaxy S using Insomnia v2 via Vf HSPA Eχω βαλει καποιο kernel που δινει η darky's προφανως θα χρειαστω και αλλαγη kernel εκτος απο τη rom ετσι δεν ειναι?
nikoskon Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Eχω βαλει καποιο kernel που δινει η darky's προφανως θα χρειαστω και αλλαγη kernel εκτος απο τη rom ετσι δεν ειναι? Αλλάζει μόνος του. Απλά μόλις φλασάρεις θα σε βάλει σε bootloop. Εκεί μπαίνεις ξανά σε recovery mode (με τον καινούριο πλέον πυρήνα) και φλασάρεις ξανά. Sent from Galaxy S using Insomnia v2 via Vf HSPA
Commendatore Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Εδώ και αρκετό καιρό αντιμετωπίζω κάποια κολλήματα με το GS, αλλά δεν έχω ξανακάνει ποτέ τη διαδικασία αλλαγής ROM και όσο να 'ναι είμαι διστακτικός... Υπάρχει κάποιος αναλυτικός οδηγός για το πώς μπορούμε να περάσουμε κάποια από τις τελευταίες ROM και τί διαφορές θα διαπιστώσω ? Τι θα χρειαστώ από hardware, καλώδια, κλπ ?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Αλλάζει μόνος του. Απλά μόλις φλασάρεις θα σε βάλει σε bootloop. Εκεί μπαίνεις ξανά σε recovery mode (με τον καινούριο πλέον πυρήνα) και φλασάρεις ξανά. Sent from Galaxy S using Insomnia v2 via Vf HSPA Οκ οποτε μιας που ψηθηκα τωρα ειμαι στον προβληματισμο darkys ICS vs CM ICS. Οπως ειχα πει και παλιοτερα με την CM 2.3.7 (και RC και nightly) ειχα πολυ εντονο και συχνο προβλημα με bsods. Αντιθετως με την darkys δεν καταλαβαινει μια. Εκ των πραγματων οπως καταλαβαινετε τεινω προς την darkys αν και καταλαβαινω οτι πιθανως τα πραγματα να ειναι διαφορετικα πλεον, λογω ics.
panosno1com Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Εδώ και αρκετό καιρό αντιμετωπίζω κάποια κολλήματα με το GS, αλλά δεν έχω ξανακάνει ποτέ τη διαδικασία αλλαγής ROM και όσο να 'ναι είμαι διστακτικός... Υπάρχει κάποιος αναλυτικός οδηγός για το πώς μπορούμε να περάσουμε κάποια από τις τελευταίες ROM και τί διαφορές θα διαπιστώσω ? Τι θα χρειαστώ από hardware, καλώδια, κλπ ? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306882 κοιτα εδώ να παρεις μια αποψη. ΠΑρολα αυτα εννοεις τις επισημες Rom αλλα αμα ψαξεις στο φορουμ το myphone ή γενικα στο xda καπως ετσι ,θα βρεις ο,τι χρειαζεσαι !
Commendatore Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 http://www.myphone.g...ad.php?t=306882 κοιτα εδώ να παρεις μια αποψη. ΠΑρολα αυτα εννοεις τις επισημες Rom αλλα αμα ψαξεις στο φορουμ το myphone ή γενικα στο xda καπως ετσι ,θα βρεις ο,τι χρειαζεσαι ! Δεν εννοώ απαραίτητα τις επίσημες, απλά θέλω να πηγαίνει γρηγορότερα το κινητό χωρίς να κολλάει. Αυτή τη στιγμή έχω την 2.3.3 αλλά δεν γνωρίζω τί είναι το καλύτερο για το κινητό από άποψη σταθερότητας και ταχύτητας. Απ'ότι διάβασα λίγο τον οδηγό που παρέθεσες, χρειάζεται να χρησιμοποιήσω το "Volume down" το οποίο στο τηλέφωνό μου είναι χαλασμένο << "Σβήσε το τηλέφωνο και βάλτο σε download mode, με τα 3 κουμπιά (volume down (MEIΩΣΗ ΕΝΤΑΣΗΣ), home (το μεγάλο κεντρικό), power (δεξιά, από κεί που ανάβει)), ή, αν έχεις ένα usb jig, απλά με το τηλέφωνο κλειστό το βάζεις στο usb του τηλεφώνου για 5 δευτερόλεπτα, και θα δεις το download mode." >> Μπορώ να προμηθευτώ αυτό το "usb jig" κάπως ή υπάρχει κάποιος εναλλακτικός τρόπος ώστε να κάνω το τηλέφωνο πιο σταθερό και πιο γρήγορο ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα