Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια μηπως ξερει κανενας αν μπορω να κανω το κινητο μου με καποιο καλυμα σε χρωμα ασπρο απο μαυρου που ειναι τωρα? Μπορω να αλλαξω μονο το πισω καπακι η μπορω να αλλαξω και το μπροστα?

Δημοσ.

Πως το κάνω επαναφορά στην εργοστασιακή κατάσταση??

*2767*3855#

στην οθόνη κλήσεων.

Παιδια μηπως ξερει κανενας αν μπορω να κανω το κινητο μου με καποιο καλυμα σε χρωμα ασπρο απο μαυρου που ειναι τωρα? Μπορω να αλλαξω μονο το πισω καπακι η μπορω να αλλαξω και το μπροστα?

ebay.co.uk

Θα βρεις ένα σωρό από back covers για το Galaxy S.

Δημοσ.

γνωριζετε κανένα οδηγο αναβαθμισης σε 2.3.4 (εκτος samsung hellas) για dummies?

ευχαριστω! εχω βρει στο Myphone.gr αλλα καπου χανομαι...

Δημοσ.
2886 στο antutu είναι οκ ή για το πέος?
μην πολυδινεις σημασια σε αυτα..ορισμενες ρομς ειναι tweaked ωστε να αποδιδουν καλυτερα στα benchmarks. παντως το σκορ ειναι καλο. συνιστω σε ολους που ειναι σε costum rom να κανουν τη μετατροπη απο rfs σε ext4. εγω προσωπικα εχω δει αρκετα μεγαλη διαφορα στην ταχυτητα

Sent from my HTC Desire Z using Insomnia App

Δημοσ.

Οι ερωτήσεις αφορούν το S Plus αλλά πιστεύω είναι το ίδιο με το S:

1 - Υπάρχει κάποιος τρόπος να απαντώ ή να απορρίπτω μια κλήση πατώντας ένα πλήκτρο μόνο; Εννοώ χωρίς να χρειαστεί να σύρω το δάκτυλο πάνω στην οθόνη.

2 - Σε ένα Galaxy Y υπήρχε προεγκατεστημένη εφαρμογή "Ειδήσεις και καιρός". Δεν το βρίσκω στις εφαρμογές μου. Υπάρχει κάπου άραγε;

3 - Πως μπορώ να βάλω 1-2 shortcuts για websites στην αρχική μου οθόνη;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

1. Πατάς το Power Off μια φορά.

2. Ψάξε στο Samsung Apps.

3. Δοκίμασε στην homescreen με παρατεταμένο touch, να βάλεις shortcut (όχι widget) της ιστοσελίδας που θες.

Δημοσ.

Παιδια στο galaxy s μου ξαφνικα απο χθες δεν μπορω να στειλω μηνυματα.Κολλαει εκει που λεει αποστολη,ουτε το στελνει αλλα ουτε γραφει αποτυχια.Μπορει να με βοηθησει καποιος?Εχω καρτα στο κινητο μου,οι ρυθμισεις του κεντρου μηνυματων ειναι οκ.Σημα εχω κανονικα και δεν στελνει προς ολα τα τηλ.Η καρτα sim μου σε αλλο κινητο που την εβαλα στελνει κανονικα μηνυμα.

Δημοσ.

Οι ερωτήσεις αφορούν το S Plus αλλά πιστεύω είναι το ίδιο με το S:

1 - Υπάρχει κάποιος τρόπος να απαντώ ή να απορρίπτω μια κλήση πατώντας ένα πλήκτρο μόνο; Εννοώ χωρίς να χρειαστεί να σύρω το δάκτυλο πάνω στην οθόνη.

Ευχαριστώ

1. Πατάς το Power Off μια φορά.

Επισης:

χωρις να το χω δοκιμασει

ρυθμισεις -> κλησεων -> ολες οι κλησεις -> Απαντηση κλησης -> δευτερη επιλογη (πληκτρο απαντησης αποδοχη εισερχομενων κλησεων πατωντας το κεντρικο πληκτρο)

Μια αλλη ερωτηση τωρα, θα ηθελα καποιο προγραμματακι ,που να μην καταναλωνει πολυ μπαταρια το οποιο να κανω φραγη κλησεων,συγκεκριμενα ολων των διεθνων κλησεων !!!

(με το κωδικα δεν καταφερα να το κανω.... )

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

το μέλος nikospot στο myphone μου προτεινε και τον ευχαριστω και απο εδώ την εξης σελιδα http://www.zahi.me/sgsc/

βαζεις με tick οτι δεν θες και σου φτιαχνει ενα zip το οποιο το περνας με τη γνωστη διαδικασια και σου <<σβηνει>> ο,τι του επελεξες :)

Δημοσ.

ειμαι με stock jw1 και παρατηρω οτι μετα απο αυτο (την αφαιρεση) εχω 200 mb ram used ενω παλιοτερα με την jvi [νομιζω,αυτη που εχουν στοκ τα γκαλαξι στην ελλας] ειχα 250 χρησιμοποιημενα ... Σ ευχαριστω και για το root explorer θα ριξω μια ματια και σε αυτο!

Ισως βγαλω και τους google maps .... Υπαρχει καποιο αξιοπιστο gps program ? το navigon δε με βολεψε , εχω το sygic που δειχνει καλο και το citymaps2go ... :/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...