Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παράγγειλα (ή παρήγγειλα πως το λενε) το εξής ωραιο ^_^(κατα την αποψη μου :P )

game boy back cover

(leei Item location:default, default, Hong Kong ισως να ρθει την Σαρακοστη ή το Πασχα παντως μου αρεσε :P )

Δημοσ.

Ειχα ακουσει οτι η MediaMarkt πουλουσε το Galaxy S στα 200€, ξερει κανεις αν ισχυει ακομα?

Για 1 ημερα ισχυσε η προσφορα αυτη, λιγο πριν την πρωτοχρονια. Και οχι για ολοκληρη την μερα γιατι εξαντληθηκε το στοκ γρηγορα.

παράγγειλα (ή παρήγγειλα πως το λενε) το εξής ωραιο ^_^(κατα την αποψη μου :P )

game boy back cover

(leei Item location:default, default, Hong Kong ισως να ρθει την Σαρακοστη ή το Πασχα παντως μου αρεσε :P )

Δεν εχεις το θεο σου :mrgreen:

Καλυτερα το βυνιλιο που σου προτεινε ο φιλος παραπανω.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδια ξερει κανεις αν το κινητο υπαρχει ακομη διαθεσιμο στα 249 στο μ.μαρκτ η αν οι τιμες του σκρουτζ ισχυουν ως οι χαμηλοτερες?

Δημοσ.

παρατηρησα οτι το κινητο [η οθονη] αναβει και σβηνει για κανα δευτερολεπτο μονο του μερικες φορες :unsure: δηλαδη σα να παταω το κουμπι της απενεργοποιησης μια φορα και να το ξαναπαταω αλλη μια , αλλα το κανει μονο του !!!

Δημοσ.

παρατηρησα οτι το κινητο [η οθονη] αναβει και σβηνει για κανα δευτερολεπτο μονο του μερικες φορες :unsure: δηλαδη σα να παταω το κουμπι της απενεργοποιησης μια φορα και να το ξαναπαταω αλλη μια , αλλα το κανει μονο του !!!

Ετσι ετσι

Δημοσ.

Τυχαίνει κάποιες φορές εκεί που το κινητό μου είναι με κλειστή την οθόνη, όχι όμως απενεργοποιημένο, να πατάω το κουμπί και αυτό να μην νοιώθει.... και να χρειάζεται να βγάλω την μπαταρία και να το ανοίξω πάλι. Μου έχει συμβεί και όταν με παίρναν τηλέφωνο αυτό να χτυπάει αλλά η οθόνη να είναι μαυρισμένη και πάλι να μην μπορώ να την ανοίξω. Έχει συμβεί σε κάποιον εδώ αυτό???

Δημοσ.

Φοβερό κινητό ο βασιλιάς της αγοράς πλεόν! Ξέρετε πότε θα βγει το galaxy 3?

αν ακολουθήσει τα ίδια βήματα όπως στο galaxy S2 τότε αναμένεται κατα τον Απρίλιο.Ε,υπολόγισε καναν Μαιο/Ιούνιο Ελλάδα.

Έχουν ξεκινήσει ήδη τα παιχνιδάκια η κορεάτες, υποτιθέμενες φωτογραφίες,καταλάθος αναφορές στο site τους,πολλές φήμες.Θα ανακοινωθεί σε ένα μήνα ακριβώς,στο Mobile World Congress.

Βέβαια υπάρχουν φήμες οτι θα αργήσει και θα πάει πιο μετά, first half 2012

Δημοσ.

Τυχαίνει κάποιες φορές εκεί που το κινητό μου είναι με κλειστή την οθόνη, όχι όμως απενεργοποιημένο, να πατάω το κουμπί και αυτό να μην νοιώθει.... και να χρειάζεται να βγάλω την μπαταρία και να το ανοίξω πάλι. Μου έχει συμβεί και όταν με παίρναν τηλέφωνο αυτό να χτυπάει αλλά η οθόνη να είναι μαυρισμένη και πάλι να μην μπορώ να την ανοίξω. Έχει συμβεί σε κάποιον εδώ αυτό???

Κι εμένα μου συνέβει και τελικά έφταιγε μια εφαρμογή που εγκατέστησα. Μάλιστα ήταν απλά ένα παιχνίδι. Εγώ θα σου έλεγα απεγκατέστησε ότι εχεις βάλει από τότε που σου άρχισε το πρόβλημα να δεις αν θα διορθωθεί

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...