Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειδες σημαντικη διαφορα στην μπαταρια σε σχεση CM 7? Nightly εχω και τις 2 μερες τις εχω αλλα μεχρι εκει και σκεφτομουν αμα αξιζει να αλλαξω.

Bασικα εκει ειδα την σημαντικοτερη διαφορα αν και την CM 7 την αλλαξα για αλλο λογο (αβερτα sleeps of death).

Σε συνηθισμενη χρηση μου βγαζει 2ημερο χαλαρα, σε συντηριτικη χρηση χωρις πολυ wifi/browsing πιανει 3ημερο οριακα.

(Μου εχει βγαλει γεματο 4ημερο αλλα με πολυ μικρη χρηση, απλα συνδεδεμνο στο gsm και ελαχιστα πραγματα απο κει και επειτα).

Βεβαια, αλλαξα και kernel μαζι με την darky, εξαλλου δεν δουλευε με το προυπαρχον kernel. Και παντα με τα απαραιτητα settings (πχ GSM only, σκουροχρωμο wallpaper κλπ).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μηπως εχει κανεις δοκιμασει την καινουργια rom "GamerzRom" --> http://forum.xda-dev...1441620&page=22 ??

αυτη τη στιγμη φοραει την Simplicity 2.1.1 και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος απλα με τρωει να τις αλλαζω συνεχεια

edit: την φοραω τωρα, μια χαρα. αυτος ο midnight kernel εχει καπως διαφορετικο recovery (ωραιο)

Επεξ/σία από c0prse_grinder
Δημοσ.

βρε παιδια ξερετε αν υπαρχει κανα full skin για αυτο το κινητο,του εχω βαλει invisible shield αλλα στις ακρες εχει ξεθωριασει το χρωμα εκει που δεν το καλυπτει γιατι το χω στη τσεπη με νομισματα κλπ καπου ειχα δει carbon fiber sticker αλλα τπτ τζιφος

Δημοσ.

τι διαστάσεις θελουμε για τον γαλαξια ? :P

επισης αυτο μπαινει στην πισω πλευρα ετσι δεν ειναι ; δεν καταλαβα καλα ... :unsure: :rolleyes:

τhanks in advance

Δημοσ.

Θα σου έλεγα τι διαστάσεις θες για το Γαλαξία αλλά έχε χάρη :P

Ναι στην πίσω μεριά μπαίνει και γίνεται κάτι τέτοιο

250__h=x_cell-phones-wrapped-in-3m-carbon-fiber-di-noc-vinyl.jpg

Δημοσ.

φιλε μου ευχαριστω, να σε ρωτησω , το κολλαω με ουχου ή με λογκο στιγμης ??χαχαχα :P

α οποτε πρεπει να χω ενα δευτερο καπακι ωστε να κανω το περιγραμμα [και να μη χαλασω το μαμίσιο :P )και να κοψω στη καταλληλη θεση για την καμερα...χμμμ μαλιστα...

Δημοσ.

φιλε μου ευχαριστω, να σε ρωτησω , το κολλαω με ουχου ή με λογκο στιγμης ??χαχαχα :P

α οποτε πρεπει να χω ενα δευτερο καπακι ωστε να κανω το περιγραμμα [και να μη χαλασω το μαμίσιο :P )και να κοψω στη καταλληλη θεση για την καμερα...χμμμ μαλιστα...

Δε θες δεύτερο καπάκι βρε άχρηστε ούτε κόλλες :P

Δημοσ.

για κολλες το καταλαβα γιατι νομιζω οτι διαβασα οτι ειναι στικερ .... :P

δε "το χω" το χειροτεχνημα βρε και αμα κανω κοτσανα tote "καμαρουλα μια σταλια 2*3" a.k.a. τον Πουλοπουλο ..... :P

Δημοσ.

Ρε σεις. Αυτη η φωτο με τα κινητα με τα βυνιλια ειναι λιγο ιου. Γουστα θα μου πεις ειναι αυτα. Αλλα κατι σε μεταλλικο ασημι η ματ δεν ειναι πιο ομορφο?

Γενικα μου φαινεται σαν φθηνοδουλεια χειροτερη κι απο καουτσουκ.

Φιλε καρμεν σορρυ νο οφφενς.

Δημοσ.

Ρε σεις. Αυτη η φωτο με τα κινητα με τα βυνιλια ειναι λιγο ιου. Γουστα θα μου πεις ειναι αυτα. Αλλα κατι σε μεταλλικο ασημι η ματ δεν ειναι πιο ομορφο?

Γενικα μου φαινεται σαν φθηνοδουλεια χειροτερη κι απο καουτσουκ.

Φιλε καρμεν σορρυ νο οφφενς.

Μα φυσικά και no offense εγώ απορία έλυσα τι και πως. Οχι ότι θα το κάνω στην ΚΙΝΗΤΑΡΑ μου ^_^

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...