petrox21 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Κουλό προβλημα στο S plus. Στη μουσικη,σε οσα τραγουδια/καλλιτεχνες/κλπ δεν εχουν δικο τους artwork να εμφανισει, δλδ εκει που κανονικα βγαζει ενα γκρι cd με μια νοτα, εχει παρει μια ασχετη φωτογραφια απο τη συλλογη και εμφανιζει.. Την εσβησα τη φωτο απο τη συλλογη,αλλα συνεχιζει να την εχει,και τη βαζει και σε οποια καινουργια τραγουδια χωρις artwork προσθετω στο κινητο. Τι ακυρο ειναι αυτο,και υπαρχει καμια λυση?? ps: το κινητο δεν ειναι πειραγμενο, εχει την 2.3.3 απο τη μανα του. 1-2 βδομαδων καινουργιο ειναι.
arxaggelos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Κουλό προβλημα στο S plus. Στη μουσικη,σε οσα τραγουδια/καλλιτεχνες/κλπ δεν εχουν δικο τους artwork να εμφανισει, δλδ εκει που κανονικα βγαζει ενα γκρι cd με μια νοτα, εχει παρει μια ασχετη φωτογραφια απο τη συλλογη και εμφανιζει.. Την εσβησα τη φωτο απο τη συλλογη,αλλα συνεχιζει να την εχει,και τη βαζει και σε οποια καινουργια τραγουδια χωρις artwork προσθετω στο κινητο. Τι ακυρο ειναι αυτο,και υπαρχει καμια λυση?? ps: το κινητο δεν ειναι πειραγμενο, εχει την 2.3.3 απο τη μανα του. 1-2 βδομαδων καινουργιο ειναι. Δεν ξέρω γιατί έγινε αυτό αλλά μπορείς να δοκιμάσεις να φτιάξεις τα artwork με το iTag ή με το Cover Art Downloader. Εγώ χρησιμοποιώ το πρώτο και γενικά κάνει δουλειά.
poihths Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Καλή χρονιά παίδες με καινούριο προβληματάκι: όντας κλειδωμένο και χωρίς καμία διεργασία να τρέχει στο παρασκήνιο, αναβει μόνη της η οθόνη και αναβοσβήνει γύρω στις 5 φορές έτσι στα ξαφνικά. Το κάνει αρκετές φορές την ημέρα. Το παρατήρησα αφότου κατέβασα κάποιες εφαρμογές από το market. Τις απεγκατέστησα αλλά πάλι τα ίδια κάνει...Καμιά ιδέα πώς να σταματήσει αυτό το πράμα; αυτό το παθαινα κγω στο s2... τελικά ήταν θέμα το ex go launcher
basi Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 αυτό το παθαινα κγω στο s2... τελικά ήταν θέμα το ex go launcher Και πως σταμάτησε τελικά;Να απεγκαταστήσω τον go launcher Ανάβει κάθε δέκα λεπτά για 6 φορές!!!Αφου πλέον το έχω μόνο ανάποδα γιατί είναι σπαστικό!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Και πως σταμάτησε τελικά;Να απεγκαταστήσω τον go launcher Ανάβει κάθε δέκα λεπτά για 6 φορές!!!Αφου πλέον το έχω μόνο ανάποδα γιατί είναι σπαστικό! Μια φορα μου το εκανε και εμενα και εχω go launcher ex. Εψαξα τα παντα, ποιες εφαρμογες τρεχανε κλπ, εκανα απεγκατασταση κατι ακυρες-αχρειαστες και τιποτα. Τελικα με μια επανεκινηση εστρωσε και δεν μου το εχει ξαναπαρουσιασει. Δεν ξερω αν ειναι θεμα go launcher ομως η αν φταιει κατι αλλο.
basi Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Μια φορα μου το εκανε και εμενα και εχω go launcher ex. Εψαξα τα παντα, ποιες εφαρμογες τρεχανε κλπ, εκανα απεγκατασταση κατι ακυρες-αχρειαστες και τιποτα. Τελικα με μια επανεκινηση εστρωσε και δεν μου το εχει ξαναπαρουσιασει. Δεν ξερω αν ειναι θεμα go launcher ομως η αν φταιει κατι αλλο. Έκανα απεγκατάσταση, έκανα κι επανεκκίνηση αλλά τίποτα!Αναβοσβήνει πάλι... Ευχαριστώ πάντως!
Orfeus Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Ναι, σιγα που θα διευψεδε η samsung την κακιστη φημη που την ακολουθει για το απαραδεκτο aftersales/support. Kαλα χρυσα και απαιχτα τα κινητα της, αλλα σε καποια φαση οφειλουν να επενδυσουν κεφαλαια και στο support, διαφορετικα θα χανουν πελατες. *Απτην αλλη βεβαια κι εγω να ημουν η samsung πιθανοτατα θα εβαζα τελευταια προτεραιοτητα το ics για το galaxy S, οταν αυτο το εχουν αναλαβει αναριθμητοι developers εκτος samsung. Απο αυτο βεβαια, δεν παυει η samsung να ειναι απαραδεκτη, ως προς την αντιμετωπιση των χρηστων του πιο εμπορικου της κινητου. Γιατι πολυ απλα δεν το αγοραζει ετοιμο απο developers και να το πασαρει??Λιγοτερο θα της ερθει!
mitsi90 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 παιδεια ξερει κανεις να κατεβασω δωρεαν χαρτες για το κινιτο κ να μη απαιτει μετα συνδεσει στο ιντερνετ για να δουλεψουν?
BiZARRe_T Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 καλο κινητο ρε παιδια... αλλα χωρις φλας??? 2010 βγηκε... ελεος!
sno0py Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Επειδη τοσες σελιδες ειναι πολλες για να εχω το χρονο να διαβασω μπορειτε να μου προτεινετε τις καλυτερες rom για το κινητο αυτο? Ειναι το πρωτο smartphone που αγορασα και δεν μπορω να πω οτι εχω καποια εμπειρια απο την ολη φαση. Το πιο σημαντικο κοματι ειναι να μην επηρεαστει η αυτονομια της μπαταριας του! tnx
arxaggelos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Επειδη τοσες σελιδες ειναι πολλες για να εχω το χρονο να διαβασω μπορειτε να μου προτεινετε τις καλυτερες rom για το κινητο αυτο? Ειναι το πρωτο smartphone που αγορασα και δεν μπορω να πω οτι εχω καποια εμπειρια απο την ολη φαση. Το πιο σημαντικο κοματι ειναι να μην επηρεαστει η αυτονομια της μπαταριας του! tnx Το καλύτερο μέρος γιατις πληροφορίες που θέλεις είναι εδώ και μετά ξανοίγεσαι αν θέλεις και στο xda. Επειδή εγώ είμαι official* και τα μυαλά στα κάγκελα, διαβάζω εδώ. Οι τελευταίες δύο 2.3.6 συγκεκριμενα έχουν λυμένο το θέμα με τη μπαταρία που έχει η απαράδεκτη ελληνική 2.3.3. *επίσημες αλλά όχι ελληνικές, με αλλαγμένο κέρνελ και φυσικά με χαμένη εγγύηση. Κατά τα άλλα, official
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Επειδη τοσες σελιδες ειναι πολλες για να εχω το χρονο να διαβασω μπορειτε να μου προτεινετε τις καλυτερες rom για το κινητο αυτο? Ειναι το πρωτο smartphone που αγορασα και δεν μπορω να πω οτι εχω καποια εμπειρια απο την ολη φαση. Το πιο σημαντικο κοματι ειναι να μην επηρεαστει η αυτονομια της μπαταριας του! tnx Πολλοι βαζουν cyanogenmod 7 RC. Εμενα δεν με ικανοποιησε για διαφορους λογους, μεταξυ αυτων και η αυτονομια του κινητου. Δοκιμασα την galnet MIUI. Ομορφη rom με αλλαγμενο interface στο android, και γενικα πολλες ομορφιες ως προς το GUI. Παλι δεν με ικανοποιησε για κατι μικροκοληματα, και αν θυμαμαι καλα και η αυτονομια της κυμαινεται σε μετρια επιπεδα. Κατεληξα στην darky rom 10.2 extreme edition και εδω και κανα 2μηνο με ικανοποιει σχεδον στα παντα. Ολα ειναι θεμα γουστου, χρησης και απαιτησεων ομως. Φυσικα εχε υποψιν οσα ειπε και ο arxagelos.
TEOKOS Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Επειδη τοσες σελιδες ειναι πολλες για να εχω το χρονο να διαβασω μπορειτε να μου προτεινετε τις καλυτερες rom για το κινητο αυτο? Ειναι το πρωτο smartphone που αγορασα και δεν μπορω να πω οτι εχω καποια εμπειρια απο την ολη φαση. Το πιο σημαντικο κοματι ειναι να μην επηρεαστει η αυτονομια της μπαταριας του! tnx βάλε official 2.3.6 με semaphone kernel και τούμπανο τι κινητό )
lary7 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Κατεληξα στην darky rom 10.2 extreme edition και εδω και κανα 2μηνο με ικανοποιει σχεδον στα παντα. Ειδες σημαντικη διαφορα στην μπαταρια σε σχεση CM 7? Nightly εχω και τις 2 μερες τις εχω αλλα μεχρι εκει και σκεφτομουν αμα αξιζει να αλλαξω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα