Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Θεωρητικα μπορεις αν πιανουν τα χερια σου. Προσωπικα επειδη ειμαι καταστροφεας δεν θα επαιρνα το ρισκο. Αλλα γιατι δεν βαζεις απλως την επισημη ελληνικη rom για να εισαι εντος εγγυησης και να το πας? Αυτο που λες με τους κωδικους δεν το καταλαβα B)

Δημοσ.

Εχει αποφασισει η αδερφη μου να παρει το Galaxy.. Απλως κολλησαμε τωρα αν θα ειναι το plus ή το απλο... Η διαφορα τους στα 30 ευρο ειναι αμελητεα. Το θεμα ειναι ποιο απο τα 2 ειναι λετε καλυτερη επιλογη? Και αν θα εχουν την ιδια υποστηριξη απο την εταιρια ή καποιο (θα) ειναι πιο ριγμενο?

Δημοσ.

Τα χουν πει τα παιδια εδω για το plus που κυκλοφορει Ελλαδα.Αν θυμαμαι καλα το plus εχει λιγο χειροτερη gpu και ψηλοτερα χρονισμενη cpu.Καλυτερη μπαταρια το plus,καλυτερο 3G/HSPA.

Δες εδω http://techblog.gr/mobile/samsung-galaxy-s-plus-vs-samsung-galaxy-s-1232/

Δημοσ.

Ναι τα εχω δει αυτα,απλα ελεγα μηπως για τους περισσοτερους υπαρχει μια ξεκαθαρη απαντηση, οτι καλυτερο ειναι το ταδε και παιρνεις αυτο.. Αλλα μαλλον αναλογα με τις "αναγκες" σου πανω κατω απλα διαλεγεις..

Τι εννοεις ομως για "το plus που κυκλοφορει στην Ελλαδα"? Λιγο σαν να το κραζετε μου ακουστηκε αυτο!

Δημοσ.

Ειχα την εντυπωση πως στην Ελλαδα κυκλοφορει λιγο διαφορετικο αποτι στο εξωτερικο αλλα μαλλον εκανα λαθος.Ψαξε το thread,μη σε παρω και στον λαιμο μου.

:-D

"Samsung to rethink plans for ICS on Galaxy S and Galaxy Tab"

http://www.gsmarena.com/samsung_to_rethink_plans_for_ics_on_galaxy_s_and_galaxy_tab-news-3578.php

Δημοσ.

Πως μπορω να στείλω ενα mp3 απο το κινητο μου σε ενα αλλο με bluetooth ? Παω στο <<μουσικη>> αλλα δεν βρισκω καποιο τροπο ..... :unsure:

Δημοσ.

Ναι, σιγα που θα διευψεδε η samsung την κακιστη φημη που την ακολουθει για το απαραδεκτο aftersales/support.

Kαλα χρυσα και απαιχτα τα κινητα της, αλλα σε καποια φαση οφειλουν να επενδυσουν κεφαλαια και στο support, διαφορετικα θα χανουν πελατες.

*Απτην αλλη βεβαια κι εγω να ημουν η samsung πιθανοτατα θα εβαζα τελευταια προτεραιοτητα το ics για το galaxy S, οταν αυτο το εχουν αναλαβει αναριθμητοι developers εκτος samsung.

Απο αυτο βεβαια, δεν παυει η samsung να ειναι απαραδεκτη, ως προς την αντιμετωπιση των χρηστων του πιο εμπορικου της κινητου.

Δημοσ.

Καλή χρονιά παίδες με καινούριο προβληματάκι:

όντας κλειδωμένο και χωρίς καμία διεργασία να τρέχει στο παρασκήνιο, αναβει μόνη της η οθόνη και αναβοσβήνει γύρω στις 5 φορές έτσι στα ξαφνικά.

Το κάνει αρκετές φορές την ημέρα. Το παρατήρησα αφότου κατέβασα κάποιες εφαρμογές από το market. Τις απεγκατέστησα αλλά πάλι τα ίδια κάνει...Καμιά ιδέα πώς να σταματήσει αυτό το πράμα;

Δημοσ.

ρε παιδια ειμαι λιγο ακυρος......αλλα τιν ειναι οι roms???? μονο εγω δεν εχω καταλβει ακομα????? :cry:

H rom είναι η έκδοση του λειτουργικού που φοράει το κινητό σου μια δεδομένη στιγμή. Δηλαδή μπορεί εγώ κι εσύ να έχουμε και οι δύο έκδοση android Gingerbread 2.3.6, αλλά μπορεί η δικιά μου να είναι από άλλη χώρα, ή μεταγενέστερη της δικιάς σου, ή και τα δύο. Κάθε rom έχει δικό της "κωδικό" όνομα. Για παράδειγμα δες εδώ όλες τις επίσημες rom που έχουν βγει στην Ευρώπη. Στη πρώτη στήλη έχει το όνομα της κάθε rom (που είναι και αυτό που χαρακτηρίζει την κάθε rom), στη δεύτερη σου λέει ποιά έκδοση android είναι, στην τρίτη πότε βγήκε. Η τέταρτη και η πέμπτη (που όπως βλέπεις είναι κοινές) έχουν να κάνουν με συγκεκριμένες χώρες, που σημαίνει ότι έχουν κάποιες διαφοροποιήσεις η μια με την άλλη (πχ στις διαθέσιμες γλώσσες συτήματος η/και πληκτρολογίου που θα έχει μέσα το τηλέφωνο αν τις περάσεις).

Κάθε rom αποτελείται από τρία κομμάτια (CSC, PDA, PHONE) με τα οποία συχνά γίνονται συνδυασμοί για καλύτερα απότελέσματα. Δηλαδή μπορεί κάποιος να βάλει το PHONE από μια rom CSC από μια άλλη, αρκεί να ξέρει τί κάνει.

Στην ίδια λογική υπάρχουν μετά και οι ανεπίσημες rom που τις φτιάχνουν χρήστες οι οποίες και πάλι βασίζονται στις επίσημες, αλλά έχουν τρομερές τροποποιήσεις και διαφορές μεταξύ τους, οπτικές και λειτουργικές. Αυτές είναι...όσες και οι χρήστες που ασχολούνται :rolleyes:

Δημοσ.

H rom είναι η έκδοση του λειτουργικού που φοράει το κινητό σου μια δεδομένη στιγμή. Δηλαδή μπορεί εγώ κι εσύ να έχουμε και οι δύο έκδοση android Gingerbread 2.3.6, αλλά μπορεί η δικιά μου να είναι από άλλη χώρα, ή μεταγενέστερη της δικιάς σου, ή και τα δύο. Κάθε rom έχει δικό της "κωδικό" όνομα. Για παράδειγμα δες εδώ όλες τις επίσημες rom που έχουν βγει στην Ευρώπη. Στη πρώτη στήλη έχει το όνομα της κάθε rom (που είναι και αυτό που χαρακτηρίζει την κάθε rom), στη δεύτερη σου λέει ποιά έκδοση android είναι, στην τρίτη πότε βγήκε. Η τέταρτη και η πέμπτη (που όπως βλέπεις είναι κοινές) έχουν να κάνουν με συγκεκριμένες χώρες, που σημαίνει ότι έχουν κάποιες διαφοροποιήσεις η μια με την άλλη (πχ στις διαθέσιμες γλώσσες συτήματος η/και πληκτρολογίου που θα έχει μέσα το τηλέφωνο αν τις περάσεις).

Κάθε rom αποτελείται από τρία κομμάτια (CSC, PDA, PHONE) με τα οποία συχνά γίνονται συνδυασμοί για καλύτερα απότελέσματα. Δηλαδή μπορεί κάποιος να βάλει το PHONE από μια rom CSC από μια άλλη, αρκεί να ξέρει τί κάνει.

Στην ίδια λογική υπάρχουν μετά και οι ανεπίσημες rom που τις φτιάχνουν χρήστες οι οποίες και πάλι βασίζονται στις επίσημες, αλλά έχουν τρομερές τροποποιήσεις και διαφορές μεταξύ τους, οπτικές και λειτουργικές. Αυτές είναι...όσες και οι χρήστες που ασχολούνται :rolleyes:

ευχαριστω πολυ για την απαντηση...... :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...