Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σε ένα σεμινάριο στο πανεπιστήμιο που πήγα είπε ο ομιλητής ότι έχει πληροφορίες εκ των "έσω" ότι η samsung θα σταματήσει να υποστηρίζει το android από Φεβρουάριο και θα κάνει λέει δικό της λειτουργικό σε συνεργασία με μια άλλη εταιρεία νομίζω intel είπε. Πάντως δεν φάνηκε για κάποιον της πλάκας οπότε μπορεί να έχει βάση...

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Άλλα δείχνει μέχρι στιγμής όσον αφορά το Galaxy S.

Αφού πουλάνε σαν ζεστό ψωμάκι οι συσκευές Android.

Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να ισχύει.

Δημοσ.

Από όσο γνωρίζω όχι. Σε επικοινωνία μου με την Samsung Hellas πήρα αυτή την απάντηση:

Αγαπητέ κύριε Zzzzzz,

Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με τη Samsung Electronics Hellas.

Σχετικά με το αίτημά σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση αν θα υπάρξει δυνατότητα εγκατάστασης του Android Ice Cream Sandwich.

Ωστόσο θα πρέπει να συνδέεται τη συσκευή σας ανα τακτά χρονικά διαστήματα με το πρόγραμμα συγχρονισμού KIES.

Για περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς,

από Δευτέρα εως Παρασκευή, από τις 09:00 – 18:00, στα παρακάτω τηλέφωνα:

-80111-SAMSUNG (80111 7267864), (Από σταθερό, αστική χρέωση)

-210 6897691 (Από κινητό)

Για τη δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση, κάθε φορά που επικοινωνείτε μαζί μας παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε τον προσωπικό σας κωδικό πελάτη: 3300095817 και να έχετε στη διάθεσή σας τον κωδικό μοντέλου, το σειριακό αριθμό και την ημερομηνία αγοράς όταν σας ζητηθούν.

Με φιλικούς χαιρετισμούς από την

Εξυπηρέτηση πελατών Samsung Electronics Hellas,

Xxxxx Yyyyyyyy.

Δημοσ.

Άλλα δείχνει μέχρι στιγμής όσον αφορά το Galaxy S.

Αφού πουλάνε σαν ζεστό ψωμάκι οι συσκευές Android.

Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να ισχύει.

ίδωμεν...

Δημοσ.

ίδωμεν...

Δεν με χαλάει να ICS CM9 αλλά θέλω να δω πως θα είναι - αν είναι - η official γιατί πολύ πιθανό να μείνω stock

μιας και χρησιμοποιώ TV-out και 3G videocalls.

Δημοσ.

ε καλα, μην κλαψεις κιολας, αναμενομενο ηταν. το αντιθετο θα ηταν εκπληξη.

και να διευκρινισω με το αναμενομενο...προφανως θα εριχνε υποστηριξη σε πιο νεες συσκευες ωστε να προμοταρει τις πωλησεις αυτων κι οχι ενος παλιου μοντελου.

Δημοσ.

Μακροχρόνια πιστεύω αυτό θα κανει ζημία στη samsung. Δεν αφηνεις εκτός ics το ποιο επιτυχημένο μοντέλο σου, όταν το ολόιδιο (σε hardware) nexus, θα αναβαθμιστεί κανονικά. Οι δικαιολογίες τις samsung είναι αστείες. Ας έβγαζε αναβάθμιση χωρις τα μπιχλιμπίδια της αν αυτό ήταν το πρόβλημα. Κανείς δε τα την κατηγορούσε. Μικρο το κακο αφού υπάρχουν custom, αλλα υπάρχουν πολλοί που θέλουν oficial.

android.png

Δημοσ.

χαχχα να ρωτησω και στο καταλληλοτερο [σε σχεση μετο αλλο μου ποστ που εκανα στο τομεα ενημερωση :P ] ειναι ευκολο να root [ετσι δεν λεγεται?] σε ice cream ??? Επισης μπορεις ευκολα ν το επαναφερεις στη περιπτωση πο υχρειαστεις την εγγυηση για καποιο λογο ?

Δημοσ.

Ρε σεις, του αδερφού μου του έχει χαλάσει το Home Button. Παίζει να μπορώ να το αλλάξω μόνος; Φοβάμαι να το πάω για σερβις γιατί θα δουν ότι ήταν Rooted (δε θυμάμαι κάτι κωδικούς που πρέπει να αλλαχθούν στους "αυθεντικούς" πριν το στείλω.)

Edit: Βρήκα αυτό. Είναι εύκολο να αλλαχθεί;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...