Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα έλεγε αν το είχες πάρεις από Vodafone Shop,Cosmote Shop,Saturn.

Αν το θέμα σου είναι μόνο τα ελληνικά, φλάσαρε οποιαδήποτε επίσημη rom προορισμένη για Ελλάδα

μαλιστα...απο την αποδειξη δεν μπορω να βρω κατι??η απο το imei τπτ ε??μπορω να εχω καποιο λινκ με την επισημη rom παρακαλω??

Μια χαρά παίζει. Μόλις το κατέβασα.

Δημοσ.

Βάλε σε bold ή κόκκινα τα σχόλιά σου στην προηγούμενη παράθεσή σου.

Φαίνεται σαν να τα έγραψα εγώ.

Από το imei μόνο κάποιος που εργάζεται στην Samsung μπορεί παράτυπα να σου πει.

Από απόδειξη, ανάλογα την περιγραφή του προϊόντος.

Δεν είναι μια η ROM.

Links θα βρεις στο myphone.gr .

Δημοσ.

Βάλε σε bold ή κόκκινα τα σχόλιά σου στην προηγούμενη παράθεσή σου.

Φαίνεται σαν να τα έγραψα εγώ.

Από το imei μόνο κάποιος που εργάζεται στην Samsung μπορεί παράτυπα να σου πει.

Από απόδειξη, ανάλογα την περιγραφή του προϊόντος.

Δεν είναι μια η ROM.

Links θα βρεις στο myphone.gr .

Οκ ευχαριστω!!

Δημοσ.

Θα έλεγε αν το είχες πάρεις από Vodafone Shop,Cosmote Shop,Saturn.

Αν το θέμα σου είναι μόνο τα ελληνικά, φλάσαρε οποιαδήποτε επίσημη rom προορισμένη για Ελλάδα

Μια χαρά παίζει. Μόλις το κατέβασα.

Με ποιο προγραμμα παιζει ο σταθμος sentra fm ??

Δημοσ.

Πέρα από flashάρισμα σε Stock, πρέπει να κάνω και τίποτα άλλο για να μη καταλάβουν ότι πέρασα Custom Roms ξερωγώ, όταν το στείλω για service; Γιατί το Galaxy S2 π.χ., κρατάει τον αριθμό που πείραξες το κινητό μέσω του download mode.

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται τίποτα άλλο,

αρκεί να ξέρεις ποιά stock rom και Product Code είχες.

Το Product code δεν είναι σε στυλ Ι9000XXJVQ;

Τα κατέβασα αλλά αυτός που τα είχε ανεβάσει σε εκείνο το ποστ έλεγε ότι κυκλοφόρησαν Ιούνη του 2011, ενώ εγώ το είχα πάρει Σεπτέμβρη του 2010.

Παίζει επειδή είχα Custom Rom να έδειχνε άλλα;

Δημοσ.

Το Product code δεν είναι σε στυλ Ι9000XXJVQ;

Τα κατέβασα αλλά αυτός που τα είχε ανεβάσει σε εκείνο το ποστ έλεγε ότι κυκλοφόρησαν Ιούνη του 2011, ενώ εγώ το είχα πάρει Σεπτέμβρη του 2010.

Παίζει επειδή είχα Custom Rom να έδειχνε άλλα;

Όχι.

Για αυτό σε ρώτησα από που αγόρασε το τηλέφωνο, για να δούμε αν μπορεί να προκύψει το PCode της συσκευής σου.

Παίζει και πολύ μάλιστα με την custom που έβαλες να άλλαξε το PCode. Το να το αλλάξεις ξανά είναι εύκολο αλλά θα πρέπει να ξέρεις ποιό είχες.

Δημοσ.

Όχι.

Για αυτό σε ρώτησα από που αγόρασε το τηλέφωνο, για να δούμε αν μπορεί να προκύψει το PCode της συσκευής σου.

Παίζει και πολύ μάλιστα με την custom που έβαλες να άλλαξε το PCode. Το να το αλλάξεις ξανά είναι εύκολο αλλά θα πρέπει να ξέρεις ποιό είχες.

Από τον γερμανό, αν αυτό βοηθάει σε κάτι. Γίνεται να κάνουμε κάτι;

Να΄σαι καλά.

Δημοσ.

Εχω το galaxt s στην 2.3.3 κι επειδη η rom που δινει ο παροχος ειναι φορτωμενη οσο δεν παει, θελω να κατεβασω την εργοστασιακη και καθαρη απο τις αηδιες των παροχων. Ποια μου προτεινετε?

Κι επισης αν μπορει καποιος να μου προτεινει και μια καλη λυση για unlocker της sim θα βοηθουσε αρκετα:)

Δημοσ.

Εχω το galaxt s στην 2.3.3 κι επειδη η rom που δινει ο παροχος ειναι φορτωμενη οσο δεν παει, θελω να κατεβασω την εργοστασιακη και καθαρη απο τις αηδιες των παροχων. Ποια μου προτεινετε?

Κι επισης αν μπορει καποιος να μου προτεινει και μια καλη λυση για unlocker της sim θα βοηθουσε αρκετα:)

Στεγνές είναι οι CyanogenMOD. Αλλά περιμένουμε τις CM9 που θα είναι με την ICS.

Οι υπάρχουσες CM7 είναι με 2.3.7x base.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν και οι MIUI που είναι βασισμένες σε CM αλλά με εντελώς διαφορετικό μενού.

Links

www.cyanogenmod.com

www.miui.com

http://miui.us/

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ!!!!! Το δοκιμαζω απο τωρα!!!

Cyqnogen μου προτεινουν οιπερισσοτεροι παντως οποτε κι εγω λογικα προς τα κει θα καταληξω.

Απο κει και περα για το sim unlocker εχει δοκιμασει κανεις καποια αξιοπιστη λυση??? Γιατι τα ετοιμα του market συνεχεια πετανε μηνυματα οτι δεν ειναι το σωστο κινητο (ενω ειναι) και αλλα δεν κανουν απλα τιποτα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Η Samsung αρχίζει να μοιράζει και 2.3.6 (JVW, JVX, JVZ) επίσημα για το Galaxy S....

Νομίζω πως ούτε το SII δεν έχει δει 2.3.6...

Αυτό ίσως δίνει μια ελπίδα για την official ICS!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...