kavatzoulas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) εκανα το μεγαλο βημα και εβαλα miui ics ολα καλα μεχρι στιγμης μενει μονο να δω πως θα βαλω και ελληνικα στο μενου. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2011 από kavatzoulas
AzmoDeus Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 για ενα περιεργο λογο δεν εχω καταφερει να χρησιμοποιησω το 3G σε galnet MIUI. χρησιμοποιω τα παρακατω αλλα τζιφος GPRS APN: - internet.vodafone.gr ή webonly.vodafone.gr Username: - {blank} Password: - {blank} MCC=202 MNC=05 APN type=default,supl
nikoskon Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 GPRS APN: - internet.vodafone.gr Username: - {blank} ή user Password: - {blank} ή pass MCC=202 MNC=05 APN type=default,supl ή Internet ή internet ή *
AzmoDeus Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 thank you..... μια χαρα δουλεψε τωρα μενει να βρω πως θα μεταφερω τα contacts που εχω σωσει με Kies στο κινητο δηλαδη απο .spb σε κατι που μπορει να διαβασει το κινητο
nikoskon Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Για τις επαφες δεν το 'χω. Θα το κοιταξω και θα σου πω. Μια ερωτηση: Γιατι Galnet και όχι σκετη MIUI;
tzimaras1000 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 ρε παιδια καλησπερα...εχω περασει ενα unofficial filmware στο galaxy 1 κ θελω να ξαναπερασω το μαμισθιο filmware παλι για να εχω κ τα ελληνικα στο μηνυμα π τα εχω χασει κ αμα ειναι μετα δοκιμαζω κ αλλα filmware..εχω το odin ξερω να το χειριζομαι απλως στειλτε μ καποιο λινκ με το filmware της samsung η παραπεψτε με σε καποια σελιδα μεσα στο θεμα...μεσω kies δεν βγαζω ακρη παντως..ευχαριστω!!
nikoskon Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δεν είναι ένα το official firmware. Πρέπει να ξέρεις τουλάχιστον ποιό firmware είχα αρχικά ο Γαλαξίας σου για να δούμε ποιό είναι το τελευταίο official για την συσκευή σου.
tzimaras1000 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δεν είναι ένα το official firmware. Πρέπει να ξέρεις τουλάχιστον ποιό firmware είχα αρχικά ο Γαλαξίας σου για να δούμε ποιό είναι το τελευταίο official για την συσκευή σου. ωχ μαλιστα...κ τωρα π δεν το ξερω??τι μπορουμε να κανουμε??μπορουμε να το μαθουμε καπως αλλιως?
nikoskon Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 ωχ μαλιστα...κ τωρα π δεν το ξερω??τι μπορουμε να κανουμε??μπορουμε να το μαθουμε καπως αλλιως? Όχι. Από ποιό κατάστημα το πήρες;
tzimaras1000 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Όχι. Από ποιό κατάστημα το πήρες; απο τα multirama...σεπτεμβρης τ 2010!!λεει κατι για το filmware π μπορει να εχει?
alexis333 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Ρε παιδια θα μου πει καποιος γιατι δε παιζει sentra fm το android ???
nikoskon Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Θα έλεγε αν το είχες πάρεις από Vodafone Shop,Cosmote Shop,Saturn. Αν το θέμα σου είναι μόνο τα ελληνικά, φλάσαρε οποιαδήποτε επίσημη rom προορισμένη για Ελλάδα Ρε παιδια θα μου πει καποιος γιατι δε παιζει sentra fm το android ??? Μια χαρά παίζει. Μόλις το κατέβασα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα