nikoskon Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 την οφισιαλ, πρέπει να αλλάξω ε? Στις περισσότερες ROMs που έχω δοκιμάσει, έχουν αφαιρέσει τον περιορισμό αυτό. Θα κοιτάξω να δω αν υπάρχει τρόπος, απλά με root, χωρίς να μπεις στην διαδικασία να αλλάζεις ROMs, να το φτιάξουμε.
Fawkes Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Στις περισσότερες ROMs που έχω δοκιμάσει, έχουν αφαιρέσει τον περιορισμό αυτό. Θα κοιτάξω να δω αν υπάρχει τρόπος, απλά με root, χωρίς να μπεις στην διαδικασία να αλλάζεις ROMs, να το φτιάξουμε. ευχαριστώ αν και σκέφτομαι να βάλω CyanogenMod για να το συνηθίσω κι όλας μια και το ICS θα έρθει από CyanogenMod λογικά. Συμφωνείς?
nikoskon Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 ευχαριστώ αν και σκέφτομαι να βάλω CyanogenMod για να το συνηθίσω κι όλας μια και το ICS θα έρθει από CyanogenMod λογικά. Συμφωνείς? Αν είσαι ικανοποιημένος, δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις. Θα μου πεις τώρα, τί κάθομαι και σου λέω, που δεν έχω αφήσει ROM σε χλωρό κλαρί... Τέσπα! [σπάζοντας τα νεύρα της karmen1983] Και όπως θα σου πρότεινε η >>>>> karmen1983 <<<<<, πολύ ωραίες ROMs είναι οι MIUI !!!! [/σπάζοντας τα νεύρα της karmen1983]
c0prse_grinder Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 πολύ ωραίες ROMs είναι οι MIUI !!!! απλα να ξερεις στη MIUI το σουπερ θετικο ειναι το ομορφο γραφικο περιβαλλον.. εγω ειχα bugs του τυπου να χαλαει λιγο το απολυτο μαυρο στα βιντεο (αυτο ηταν με τη 1.11.11, ισως στην 1.11.18 να εχει διορθωθει) .. και επισης χρειαζεται μια διαδικασια για να περασεις ελληνικο μενου (αυτο με χαλασε και πηγα στην CM7) την οποια δεν την πολυκαταλαβα (ειχε εναν συνοπτικο οδηγο σε ενα ακυρο φορουμ αλλα παραηταν συνοπτικος). αν βαλεις την CM7 τοτε οπως λεει και στον οδηγο με το link που σου δωσα πριν μην ξεχασεις να κατεβαζεις και το google apps διοτι χωρις αυτο δεν θα χει ουτε market ουτε τπτ της google. after that its smooth sailing
nikoskon Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 απλα να ξερεις στη MIUI το σουπερ θετικο ειναι το ομορφο γραφικο περιβαλλον.. εγω ειχα bugs του τυπου να χαλαει λιγο το απολυτο μαυρο στα βιντεο (αυτο ηταν με τη 1.11.11, ισως στην 1.11.18 να εχει διορθωθει) .. και επισης χρειαζεται μια διαδικασια για να περασεις ελληνικο μενου (αυτο με χαλασε και πηγα στην CM7) την οποια δεν την πολυκαταλαβα (ειχε εναν συνοπτικο οδηγο σε ενα ακυρο φορουμ αλλα παραηταν συνοπτικος). αν βαλεις την CM7 τοτε οπως λεει και στον οδηγο με το link που σου δωσα πριν μην ξεχασεις να κατεβαζεις και το google apps διοτι χωρις αυτο δεν θα χει ουτε market ουτε τπτ της google. after that its smooth sailing Μου δίνεις οδηγίες για το πως να περνάω ROMs; Σε ευχαριστώ, αλλά τουλάχιστον για το Galaxy S, δεν χρειάζομαι βοήθεια. Ως εκ τούτου, είμαι fan της ομάδας MIUI και το προηγούμενο σχόλιο ήταν αστείο για την karmen που δεν γουστάρει MIUI.
c0prse_grinder Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Μου δίνεις οδηγίες για το πως να περνάω ROMs; Σε ευχαριστώ, αλλά τουλάχιστον για το Galaxy S, δεν χρειάζομαι βοήθεια. Ως εκ τούτου, είμαι fan της ομάδας MIUI και το προηγούμενο σχόλιο ήταν αστείο για την karmen που δεν γουστάρει MIUI. δεν δινω οδηγιες σε εσενα, στον χρηστη που ανοιξε το νημα.. ηταν η απαντηση μου σε περιπτωση που τον ενδιεφερε η MIUI. γιαυτο ειναι μεσα σε quotes μονο το "πολύ ωραίες ROMs είναι οι MIUI !!!!"..και καλα σχολιο πανω σε αυτο το σχολιο. γιατι να εδινα σε σενα οδηγιες? αφου λες και " ...δεν έχω αφήσει ROM σε χλωρό κλαρί... " :-P
karmen1983 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 @Nikoskon ένα σου λέω ετοιμάζομαι να βάλω http://galnetmiui.co.uk/landing/ics-builds/ edit: προς το παρόν την κάτσαμε τη βάρκα
Fawkes Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 αααχαα. Από εμφάνιση η CyagenMod τι λέει? τείνω προς τα κει...
karmen1983 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Λοιπόν την κατάφερα επιτέλους. Τρομερά γρήγορη αν και πολύ διαφορετική από ότι έχω συνηθίσει. Θα την μάθω όμως
c0prse_grinder Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Λοιπόν την κατάφερα επιτέλους. Τρομερά γρήγορη αν και πολύ διαφορετική από ότι έχω συνηθίσει. Θα την μάθω όμως σε περιπτωση που θες ελληνικο μενου στη MIUI εχω βρει αυτο: >Στο forum του xda θα.ψάξεις για το apktool 1.02 Αφού το κατεβάσεις θα βαλεις στον φάκελο input όλα τα apk που θες να μεταφράσεις.Να υπάρχει μέσα και το framework-res.apk Τρέχεις το apktool και πατας 1 για εγκατάσταση του framework. Μετά 2 για decompile. Αφού τελειώσει τοτε μενει να βαλεις στον φακελο καθε εφαρμογής (input/app name/res/) τον φακελο values-el που περιέχει την ελληνική μετάφραση. Οταν τελειώσεις πατας 3 για recompile και μετά 4 για να φτιάξει τα τελικά apks τα.οποια, βρίσκεις στον φάκελο output
nikoskon Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Είδα καλά;! 4.0.1 Android version;! Μια χαρά... Βέβαια επειδή έχει δικό της framework, δεν βλέπεις πως είναι by default το ICS. But, who gives a seat!
nikoskon Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Πλάκα κάνεις τώρα;! Περίμενα να μας πεις πως επειδή iPhone-ίζει , θα την απέρριπτες... Εκπλήσσομαι! Επίσης είναι από τις λίγες ROM που θα λατρέψεις την notification bar.... Tip... Αν δεις στα θέματα, στο κάτω μέρος σου λέει τί αλλαγές περιέχει κάθε θέμα, γραμματοσειρά, wallpapers, notification bar, εικονίδια, lockscreen, dialer, κλπ κλπ κλπ.. Μπορείς να τα συνδυάσεις. Πχ να έχεις την notification bar του Α θέματος, τον dialer του B θέματος, την lockscreen του Γ θέματος κλπ κλπ κλπ... και όλα αυτά να τα αποθηκεύεις σαν την δικό σου θέμα. Για να το κάνεις αυτό, αντιλαμβάνεσαι πως πας σε κάθε θέμα, κάνεις check μόνο αυτό το modification που θες να κρατήσεις και μετά Apply. Το ίδιο κάνεις για κάθετι από τα υπόλοιπα θέματα που θες να έχεις κλπ κλπ...
karmen1983 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 To έφτιαξα κιόλας το θέμα εμφάνισης (νόμιζες ότι και να μην άλλαζε δε θα έβρισκα το τρόπο; ) iphonizei ναι αλλά είναι απίστευτα γρήγορη δε και δεν κολλάει πουθενά, τουλάχιστον μέχρι στιγμής και με 175 app εγκατεστημένα. Ακουσα σήμερα από ένα φίλο πολύ καλά λόγια για την αυτονομία της. Θα το δω και θα ενημερώσω Μέχρι στιγμής πάντως μου αρέσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα