Fawkes Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Κλείσε Kies. Άνοιξε ODIN. Βάλε το tar του Semaphore στο PDA. Uncheck repartition. Μπες σε download mode. Συνδεσε το SGS στο PC/ODIN. Μόλις γίνει added, φλάσαρε. Μετά το φλασάρισμα, θα κάνει επανεκκίνηση εφόσον είναι checked το Auto-reboot. Και όλα ΟΚ. Περίπου αυτή είναι η διαδικασία. edit: Δεν πιστεύω να πας να φλασάρεις αρχείο zip; αυτό έκανα. 2 φορές. Μόλις το έκανα και τρίτη και πέτυχε. Μόνο που στην τρίτη είχα κλειστό το kies.Άρα τώρα που το ξανασκέφτομαι δεν έκανα ακριβώς το ίδιο. Υπήρχε ως διεργασία το γαμημένο. Ένα ευχαριστώ είναι λίγο. Σε υπερ-ευχαριστώ. Θα κοιμηθώ ήσυχος... edit: ε όχι και να φλασάρω zip. Άσχετος αλλά μέχρι ένα σημείο! edit: επόμενη κίνηση: Απεγκατάσταση της σύφιλης-kies. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 lol Για αυτό ξεκίνησα με το "Κλείσε Kies"! Τέλος καλό, όλα καλά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fawkes Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 lol Για αυτό ξεκίνησα με το "Κλείσε Kies"! Τέλος καλό, όλα καλά! από μηχανής θεός. thank you! χμμ, η αλήθεια είναι πως θα άντεχα μια ακόμα τέτοια αδρεναλίνη. Θέλω να κρατήσω όμως το semaphore (τόση δουλειά πια!) άρα μπορώ να βάλω roms. Μήπως είναι ώρα για DoctorZ rom ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Εν οψει ICS, θα περιμενα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fawkes Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Εν οψει ICS, θα περιμενα... θα έρθει όμως σχετικά απροβλημάτιστο και stable? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manost Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 θα έρθει όμως σχετικά απροβλημάτιστο και stable? Η Cyanogen Team έχει γράψει ότι θα έχει έτοιμες τις rom για τις συσκευές που υποστορίζει περί τις 12 Ιανουαρίου. Ίσως η 1η version να έχει κάποια θεματάκια, αλλά ακόμη κι έτσι είναι σίγουρο ότι κάποια στιγμή θα δώσει bug free εκδόσεις του ICS. Φυσικά μετά θα ακολουθήσουν και άλλοι developers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 θα έρθει όμως σχετικά απροβλημάτιστο και stable? Βασικά περιμένουμε ανακοίνωση για το αν θα έρθει επίσημα από Samsung. Αν τελικά δεν έρθει, δεν χαλιόμαστε! Θα βάλουμε παγωτάκι από CyanogenMOD ή και άλλους devs/teams. Για την σταθερότητα δεν μπορώ να ξέρω. Αν δεν βγει, δεν μπορούμε να ξέρουμε. Ελπίζουμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dakangr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 λοιπον, καταρχην δηλωνω ευτυχης νεος κατοχος του galaxy s plus. Εχω ενα προβλημα και θελω βοηθεια. Οταν πας τηλεφωνο, στην πληκτρολογηση εχει τα νουμερα, και στο καθε νουμερο εχει 3 ή 4 γραμματα, αλλα στα αγγλικα! Πως γινεται να ειναι ελληνικα, ωστε οταν κανω αναζητηση μια επαφη, να μπορει να την βρισκει με βαση το ονομα και οχι με βαση το τηλεφωνο, αφου ολες μου οι επαφες ειναι γραμμενες στα ελληνικα;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 λοιπον, καταρχην δηλωνω ευτυχης νεος κατοχος του galaxy s plus. Εχω ενα προβλημα και θελω βοηθεια. Οταν πας τηλεφωνο, στην πληκτρολογηση εχει τα νουμερα, και στο καθε νουμερο εχει 3 ή 4 γραμματα, αλλα στα αγγλικα! Πως γινεται να ειναι ελληνικα, ωστε οταν κανω αναζητηση μια επαφη, να μπορει να την βρισκει με βαση το ονομα και οχι με βαση το τηλεφωνο, αφου ολες μου οι επαφες ειναι γραμμενες στα ελληνικα;;;; Δεν γίνεται αυτό που λες. Δοκίμασε άλλον dialer από το market. Εκεί που παίρνεις τηλέφωνο, επάνω δεξιά έχει το tab "Επαφές". Μπαίνεις κάνεις αναζήτηση επαφής από εκεί. Με το που βρεις την επαφή, την κάνεις drag προς τα δεξία για να την καλέσεις ή προς τα αριστερά για να της στείλεις sms. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsourakis13 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Παιδιά να κάνω μια ερώτηση...? Επειδή βρίσκομαι σε απελπισία πραγματικά, i need help...λοιπόν η προσφορά με το Xperia Neo V πραγματικά μου κέντρισε το ενδιαφέρον, και επειδή δεν έχω πάρει ακόμα το galaxy s για οικονομικούς λόγους μπήκα στο δίλημμα ανάμεσα στα 2...από τη μία το galaxy έχει όλα τα καλά του που τα έχουμε ξαναπεί χίλιες φορές αλλά από την άλλη το Neo V έχει: HDMI που με ενδιαφέρει, πολύ καλή ποιότητα φωτογραφιών/βίντεο και πολύ καλό ήχο(Sony είναι αυτή), αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι θα πάρει επίσημα ICS...πραγματικά φαίνεται καλό αλλά δεν ξέρω τι παίζει...πάντως όσες φορές το έχω δει, δείχνει πολύ γρήγορο, smooth, ωραίο αλλά ποιότητα κατασκευής δεν έχει και την καλύτερη...τι να κάνω? έλεγα τώρα που έρχονται Xmas να το πάρω το galaxy s αλλά τώρα που είδα το Neo σε τέτοια τιμή προβληματίστηκα πραγματικά...! Υ/Γ: Η ποιότητα/ένταση ήχου του galaxy τι λέει...? είναι χειρότερο από το Neo V..? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louben Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 ΠΑιδια να κανω και εγω μια ερωτηση.Εσχατως (μαλλον μετα την εγκατασταση του lookout) otαν συνδεω τη συσκευη με το πισι δε μου παρουσιαζει τα περιεχομενα της( περιεχομενα καρτας μνημης κτλ) οπως εκανε πριν me αποτελεσμα αφενος να μην μπορω να "βαλω¨παιχνιδια στην καρτα μνημης αφετερου να μην μπορω να περασω κατευθειαν παιχνιδια μεσω καλωδιου απο το ANDROID market (οπως εκανα πριν).ΚΑμια ιδεα>? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fawkes Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 μια ακόμα ερώτηση και γω... Θέλω να μπορώ να ακούω μουσική και να χρησιμοποιώ την κάμερα και ότι έχω χαμηλή μπαταρία χωρίς να μου βγάζει την ένδειξη low battery. Μπορώ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 μια ακόμα ερώτηση και γω... Θέλω να μπορώ να ακούω μουσική και να χρησιμοποιώ την κάμερα και ότι έχω χαμηλή μπαταρία χωρίς να μου βγάζει την ένδειξη low battery. Μπορώ? Ποιά ROM έχεις τώρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fawkes Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Ποιά ROM έχεις τώρα; την οφισιαλ, πρέπει να αλλάξω ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c0prse_grinder Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 την οφισιαλ, πρέπει να αλλάξω ε? εγω απο CyanogenMod 7 εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος (link) την προτεινω ανεπιφυλακτα μια ακόμα ερώτηση και γω... Θέλω να μπορώ να ακούω μουσική και να χρησιμοποιώ την κάμερα και ότι έχω χαμηλή μπαταρία χωρίς να μου βγάζει την ένδειξη low battery. Μπορώ? αν περασεις μια costume rom θα εχεις πληρεστερο ελεγχο των πραγματων μεσω διαφορων tweaks κτλ, συν του οτι θα αυξηθει κατα πολυ και η ταχυτητα του κινητου αλλα και η αυτονομια της μπαταριας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα