nikoskon Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Την δοκιμασα πρωτη πρωτη την galnet. Ωραια rom, αλλα: -μου βαραγε κατι ακυρα restart σπανιως (νταξει δεν ειναι και big deal αυτο, σιγα το πραμα) -αρκετουτσικες φορες ομως, μου κολλαγε/crashare στην lock screen. Και αν δεν κρασαρε ειχε αρκετα αργη αποκριση η lock screen. Κατα τ'αλλα καλη rom. Πήγαινε σε κανά παπά να "διαβάσει" το Galaxy S σου. Ξαναφλάσαρε και πόσταρε εντυπώσεις! Αστειεύομαι φυσικά αλλά κάτι δεν πάει καλά με τα φλασαρίσματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fawkes Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Πρόβλημα με το kies... Το ξαναεγκατέστησα και έκανα και αντιμετώπιση προβλημάτων σύνδεσης αλλά το κινητό δεν συνδέεται. Τι κάνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Πρόβλημα με το kies... Το ξαναεγκατέστησα και έκανα και αντιμετώπιση προβλημάτων σύνδεσης αλλά το κινητό δεν συνδέεται. Τι κάνω? Αν είσαι με custom rom, το Kies δεν θα δει ποτέ το Galaxy S σου. Αν είσαι με stock rom, δοκίμασε να εγκαταστήσεις την τελευταία έκδοση του Kies, restart pc και να δοκιμάσεις να το συνδέσεις. Με ποιά ROM είσαι λοιπόν; Είσαι rooted; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fawkes Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Αν είσαι με custom rom, το Kies δεν θα δει ποτέ το Galaxy S σου. Αν είσαι με stock rom, δοκίμασε να εγκαταστήσεις την τελευταία έκδοση του Kies, restart pc και να δοκιμάσεις να το συνδέσεις. Με ποιά ROM είσαι λοιπόν; Είσαι rooted; ααα, να και κάτι που δεν ήξερα. Είμαι rooted αλλά μόνο kernel έχω αλλάξει (semaphore). Μάααλλον γι αυτό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 ααα, να και κάτι που δεν ήξερα. Είμαι rooted αλλά μόνο kernel έχω αλλάξει (semaphore). Μάααλλον γι αυτό... Αν ήσουν rooted αλλά με τον stock κατά τ' άλλα kernel, θα το έβλεπε κανονικά το Kies. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Είμαι με την επική (από επίσημες) JS8, και επειδή αφενός δεν με έπεισαν οι ελληνικές επίσημες ginger (battery drains κλπ), αφετέρου η Αγγλική ήθελε πολύ δουλειά με ελληνικά πληκτρολόγια κλπ, είπα δεν μαμείς, θα του περάσω κατευθείαν ICS μόλις βγει, επίσημα ή όχι, ή θα μείνω με την 2.2.1. Αλλά τώρα είδα ότι υπάρχει προτογαλική 2.3.5 κομπλέ με τα ελληνικά, και σκέφτομαι μήπως η ICS αργήσει πάρα πολύ (έως ποτε). Επειδή είμαι official και τα μυαλά στα κάγκελ όπως ξέρετε, αξίζει η μεταφορά στην πορτογαλική 2.3.5; Θα δω ουσιαστικές διαφορές ή θα χάσω 1-2 ώρες παό τη ζωή μου για στησίματα κλπ χωρίς λόγο; Δεν μου αρέσει να φλασάρω κάθε τρεις και λίγο και η JS8 είναι εξαιρετική ρομ. Ή μήπως να περιμένω μήπως φανεί καμία 4.0 στο ορίζοντα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Arxa αν μπορώ να καταλάβω το πώς σκέφτεσαι, θα σου πρότεινα να μείνεις με Froyo. H JVU είναι ίσως η καλύτερη 2.3.5 μέχρι στιγμής αλλά δεν θα ξετρελαθείς. Ναι θα είναι ελάχιστα πιο γρήγορη/smooth από την 2.2.1, ναι θα έχει ελάχιστα καλύτερη διαχείριση μπαταρίας, ναι θα έχει πιο όμορφη notification bar, αλλά μετά από λίγη χρήση δεν θα μπορείς να πεις πως ξετρελάθηκες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Ενώ αν βάλει MIUI;;;;;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Thanx Ναι έτσι σκέφτομαι γιατί δεν έχω δυστυχώς χρόνο να ασχοληθώ με custom κλπ. Δηλαδή αυτά που διαβάζω τύπου "έβαλα την τάδε, αλλά δεν μου άρεσε, και την άλλη μέρα έβαλα την τάδε, καλή ήταν αλλά την βαρέθηκα μετά από τρεις μέρεες και την άλλαξα, και μετά η άλλη μου έκανε κάτι fc αλλά δεν βαριέσαι και μετά κλπ κλπ κλπ" μου φαίνεται επιστημονική φαντασία. Από την άλλη κρίμα δεν είναι να μην έχω την τελευταία ρομ αφού είναι καλή; Ακόμη και καλά να πάνε τα ICS ports πιστεύω ότι θα αργήσουμε να δούμε μια σωστή 4.0 στο SGS (σωστή λέγοντας εννοώ τόσο σταθερή, γρήγορη και λειτουργική όσο είναι τώρα η 2.2.1 και οι τελευταίες 2.3.5), οπότε μάλλον θα το σκεφτώ γι ατην 2.3.5 βάσει ελεύθερου χρόνου. Την πορτογαλική εννοείται, ελληνική δεν παίζει να βγει. Δέσαν τον γάιδαρό τους τον Ιούλιο με την άθλια JVN. Το θετικό είναι ότι η 2.3.5 δεν έχει βγάλει προβλήματα (όπως πχ όταν πρωτοβγήκε η 2.2 και ήταν καλύτερα να είχαμε μείνει με την 2.1) οπότε στην τελική δεν χάνουμε και κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fawkes Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 help έκανα μαλακία. Πήγα να περάσω το καινουριο semaphore kernel και ο odin μου εβγαλε fail <ID:0/016> Added!! <ID:0/016> Odin v.3 engine (ID:16).. <ID:0/016> File analysis.. <ID:0/016> SetupConnection.. <ID:0/016> Initialzation.. <ID:0/016> Get PIT for mapping.. <ID:0/016> Firmware update start.. <ID:0/016> zImage <ID:0/016> Complete(Write) operation failed. <OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1) <ID:0/006> Added!! <ID:1/020> Added!! <ID:2/018> Added!! <ID:0/016> Removed!! και τώρα πάω να το ανοίξω και μου βγάζει αυτό: http://i.imgur.com/e4Bcg.jpg Τι κάνω?... edit: το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να μπω σε download mode... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Αφού μπαίνεις σε download mode δεν υπάρχει πρόβλημα. Ξαναφλάσαρε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fawkes Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Αφού μπαίνεις σε download mode δεν υπάρχει πρόβλημα. Ξαναφλάσαρε. τώρα άρχισα να έχω αμφιβολίες. Ρε γαμώτο, κινητό σε download mode, στο pda το νέο semaphore συνδέω κινητό με πισι και το τρέχω. Να το ξανακάνω? έχω τικάρει μόνο auto reboot και reset time σημείωση: πριν είχα την προηγούμενη semaphore έκδοση. Κατα τα άλλα δεν έχω πειράξει κάτι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Να με συμπαθάς, όπως θα δεις και τρία ποστ πριν, με custom καταστάσεις δεν κατέχω ακριβώς. Οπότε για να μη σου πω κάτι που θα σου το στείλει αδιάβαστο, περίμενε τον Nikoskon, ή την Karmen, ή τον Stormrain, ή τέλος πάντως κάποιον που δεν έιναι τόσο φανατικά official όσο εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fawkes Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Να με συμπαθάς, όπως θα δεις και τρία ποστ πριν, με custom καταστάσεις δεν κατέχω ακριβώς. Οπότε για να μη σου πω κάτι που θα σου το στείλει αδιάβαστο, περίμενε τον Nikoskon, ή την Karmen, ή τον Stormrain, ή τέλος πάντως κάποιον που δεν έιναι τόσο φανατικά official όσο εγώ. αχα, οκ ευχαριστώ anyway. Αν την βγάλω καθαρή θα ακολουθήσω τον δρόμο σου... edit: το ξανάκανα, πάλι fail... μήπως να βάλω με κάποιο τρόπο την οφίσιαλ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Κλείσε Kies. Άνοιξε ODIN. Βάλε το tar του Semaphore στο PDA. Uncheck repartition. Μπες σε download mode. Συνδεσε το SGS στο PC/ODIN. Μόλις γίνει added, φλάσαρε. Μετά το φλασάρισμα, θα κάνει επανεκκίνηση εφόσον είναι checked το Auto-reboot. Και όλα ΟΚ. Περίπου αυτή είναι η διαδικασία. edit: Δεν πιστεύω να πας να φλασάρεις αρχείο zip; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα