director25 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Απλα ήθελα να το αποφύγω μιας και είναι καινούργιο. anyway... thanx
maxsal1995 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Να πω κι εγω ενα προβλημα μου.οταν βαζω μουσικη και κουναω το κινητο η συνδεω ακουστικα μου κανει μονο το επανεκκινηση.το εχω χακαρει με οδηγο του ινσομνια.μια λυση κανεις!;
nikoskon Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Να πω κι εγω ενα προβλημα μου.οταν βαζω μουσικη και κουναω το κινητο η συνδεω ακουστικα μου κανει μονο το επανεκκινηση.το εχω χακαρει με οδηγο του ινσομνια.μια λυση κανεις!; Αυτό εχει να κάνει με την rom που πέρασες... Πέρνα καμιά άλλη...
CtrlFreak Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Πότε να περιμένουμε την καινούργια έκδοση android στα κινητά μας??
nikoskon Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Η τελευταία επίσημη για Ελλάδα έχει δοθεί εδώ και καιρό και δεν είναι άλλη από την 2.3.3 . Σε άλλες χώρες έχει δοθεί επίσημα μέχρι και 2.3.5 . Ανεπίσημα οι CM7.1 είναι με 2.3.7 εδώ και καιρό και οι επόμενες εκδόσεις θα είναι με IceCream 4.0. Επίσημα ακόμα "παίζεται" για το αν το Galaxy S θα πάρει την 4.0 . Να δούμε τί θα πει το τμήμα marketing της Samsung... Ίδωμεν... Ένα αρκετά ενδιαφέρον link είναι το ακόλουθο: http://www.youmobile.org/joseph/samsungcc/samsung.html#gs1c
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Παντως μακρια απο την cm7.1 Απο οσες custom rom δοκιμασα, μακραν η πιο ασταθης. Και δεν προσεφερε και τιποτα ιδιαιτερο σε σχεση με τις αλλες.
karmen1983 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Κάποιος που δεν έχει χάσει τόόόόσα επεισόδια όσα εγώ στο θέμα roms έχει να προτείνει καμία; Με έπιασε το σύνδρομο στέρησης
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Εχοντας δοκιμασει τον τελευταιο καιρο τις τελευταιες εκδοσεις απο Miui, CM και DarkyRom, σου προτεινω μακραν την DarkyRom 10.2 stable. Σταθεροτατη, ακομα ψαχνω εστω και 1 bug. Ολα λειτουργουν, γρηγορουτσικη ειναι, δεν στερειται καποιας λειτουργιας, η μπαταρια βγαζει 2-3 μερες ανετα, γενικως θα μου παρει πολυυυ καιρο να την αλλαξω. Η miui ηταν αρκετα ομορφη, αλλα αρκετες φορες crashare η φορτωνε αδικαιολογητα την cpu. Οσο για την cm τι να πρωτοπω? Για τα screen of death οποτε του κατεβει? Για τη μπαταρια που την εξαφανιζε και επρεπε να το φορτιζω ανα 16-20 ωρες? Για crashes συγκεκριμενων προγραμματων? Μακρια.
karmen1983 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 DarkyRom 10.2 λοιπόν. Merci Με γλίτωσες απο ψάξιμο
nikoskon Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Όχι και μακρυά από CM7.1. Το αντίθετο. MiDi_MiLiZ μάλλον bad flash μου μυρίζει. CM7.1/MIUI/Galnet MIUI ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί σε CyanogenMOD διάθεση... Η αλήθεια πως με το που μπλέξεις με CM roms μετά δεν ξεκολλάς. Αγάπη μείνε όπως είσαι! Αν δεν βγει παγωτάκι μην αλλάζεις... Έχεις πετύχει την συνταγή!
karmen1983 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 χαχα ναι ρε συ είμαι καραstable δεν έχω παράπονο απλά με έπιασε το μικρόβιο. Εδώ που τα λέμε πολύ κρατήθηκα
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Όχι και μακρυά από CM7.1. Το αντίθετο. MiDi_MiLiZ μάλλον bad flash μου μυρίζει. CM7.1/MIUI/Galnet MIUI ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί σε CyanogenMOD διάθεση... Η αλήθεια πως με το που μπλέξεις με CM roms μετά δεν ξεκολλάς. Αγάπη μείνε όπως είσαι! Αν δεν βγει παγωτάκι μην αλλάζεις... Έχεις πετύχει την συνταγή! Ποιο bad flash? 10 φορες flashara με ολους τους τροπους και την stable και τις nightly. Τα προβληματα που αναφερω δε τα εχω μονο εγω παρεπιπτοντως αλλα δεκαδες ατομα με sgs αποτι διαβαζα στο φορουμ της cm απογοητευμενος μπας και βρω καμια λυση. Και πιστεψε με, δεν με ενδιαφερει τιποτα απο οσα ανεφερα περαν των SoD. Αυτα ειναι πολυ σοβαρο θεμα των cm. Ακομα και 1 SoD τη βδομαδα ειναι αδικαιολογητο και κρισιμο πολλες φορες. Εγω επιμενω μακρια, μετα απο 1 μηνα απειρων νευρων και απογοητευσης. Φυσικα οποιος εχει ορεξη να δοκιμαζει να στηνει και να ξεστηνει, ας την τεσταρει. Δεν μιλαω γενικα για τις cm, μιλαω για τις cm που εχω δοκιμασει, δηλαδη 7.1 και τις nightlies με 2.3.7. Δε μπορω να σου περιγραψω πως ενιωθα καθε φορα που επιανα το κινητο και ητανε νεκρο απο καποιο SOD, η οταν επρεπε να εχω 2ο κινητο προγραματισμενο για ξυπνητηρι για να μην με παρει ο υπνος και δεν παω δουλεια εξαιτιας ενος sod. Oυτε πως ενιωσα οταν ειχα χασει σημαντικοτατα τηλεφωνα επαγγελματικης φυσεως επειδη το κινητο ηταν στην τσεπη νεκρο και εγω απλα νομιζα οτι δεν με επαιρνε κανεις τηλ μεχρι την ωρα που σχολασα και διαπιστωσα πως ολη μερα ειχα κλειστο τηλεφωνο. Να εχω super duper κινητο και να θελω να το σπασω σε εκατομυρια κομματια Εβαλα την Darky 10.2 και βρηκα την (ψυχολογικη) υγεια μου. Και παρεπιπτοντως δεν εχει τιποτα, απολυτως τιποτα να ζηλεψει ακομα και απο μια υποθετικα stable cm. Iσα, ισα δεν κανει και battery drain σαν την cm. Αλλη φαση να το φορτιζω 1 φορα ανα 2/3 μερες εκει που με cm7.1 και με τις ιδιες εφαρμογες ηθελε φορτισμα με το που σχολαγα απτη δουλεια για να βγαλει την επομενη μερα. Για παιχνιδι, πειραματισμο και δοκιμες καλη ειναι η cm7.1, για μονιμη σταθερη rom καθημερινης χρησης, οχι κατ'εμε.
nikoskon Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Τί να πώ; Αν έχεις χρόνο παίξε με MIUI να βρεις την υγειά σου, την πραγματική υγειά σου!
karmen1983 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Τί να πώ; Αν έχεις χρόνο παίξε με MIUI να βρεις την υγειά σου, την πραγματική υγειά σου! Και έλεγα θα το ρίξει; Δε θα το ρίξει;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Τί να πώ; Αν έχεις χρόνο παίξε με MIUI να βρεις την υγειά σου, την πραγματική υγειά σου! Την δοκιμασα πρωτη πρωτη την galnet. Ωραια rom, αλλα: -μου βαραγε κατι ακυρα restart σπανιως (νταξει δεν ειναι και big deal αυτο, σιγα το πραμα) -αρκετουτσικες φορες ομως, μου κολλαγε/crashare στην lock screen. Και αν δεν κρασαρε ειχε αρκετα αργη αποκριση η lock screen. Κατα τ'αλλα καλη rom.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα