Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy S - νέα κορεάτικη ναυαρχίδα με android

arxaggelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επειδή είμαι με custom ROM θα σου πω στο περίπου.

Αν δεν είναι κάποια ρύθμιση του music player,

πήγαινε Settings/Applications/Manage Applications,

βρες την εφαρμογή του music player και κάνε Clear data & Clear defaults.

android.png

Καλημέρα.

Δοκίμασα να κάνω clear data αλλά δυστυχώς δεν είχε κανένα αποτέλεσμα.

Παρατήρησα μόνο ότι ο media player ξεκινάει να παίζει όταν συνδέσω ακουστικά με μικρόφωνο (handsfree). Εάν συνδέσω απλά ακουστικά τότε δεν υπάρχει πρόβλημα.

Μου φαίνεται εντελώς κουλό.

Έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα με επίσημη 2.3.3;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μήπως είναι by default λειτουργία;

Έτσι που το περιγράφεις δε μου φαίνεται σαν πρόβλημα.

Απλά αυτόματα με την εισαγωγή του handsfree, εκτελείται ο default media player,

τον οποίο απλά κλείνεις αν δεν τον θες.

Ναι αλλα φαντασου να διαβαζεις ενα βιβλιο, να εισαι στο ιντερνετ ή τελος παντων να κανεις κατι αλλο και να πρεπει να σταματησεις για να κλεισεις το media player που ξεκινησε να παιζει μονο του.

Ειναι πολυ εκνευριστικο.

Αν ειναι default λειτουργια τι να πω..

Λοιπόν!

2 μέρες με το κινητό και έχω περάσει διάφορες εφαρμογές!!

Από οθόνη είναι απλά τέλειο... βράδυ μέσα στο δωμάτιο και το μαύρο είναι ΜΑΥΡΟ! ταυτόχρονα φωτεινότητα και αντίθεση από τις καλύτερες που έχω δει (χωρίς να υποστηρίζω πως έχω δει πολλά)

απόκριση που δεν έχω ξαναδεί!

λεπτούλι

πλέον σταμάτησε να μου κακοφαίνεται σαν κλώνος του iPhone (σα σχήμα)

ΑΛΛΑ!

μέτριο σήμα (μέσα στο γραφείο μου αρκετά κινητά φίλων είχαν ένα πρόβλημα με τη λήψη αλλά το ταπεινό μου νοκια 5230 τα πήγαινε μια τέλεια.. πλέον το ψάχνω σε συγκεκριμένες θέσεις και εγώ)

σήμα GPS επίσης μέτριο!! τι είναι αυτό τώρα? είχα το νόκια αριστερά από τη θέση του οδηγού, δίπλα στο λεβιέ των φώτων και έπιανε μια χαρά, πλέον στη συγκεκριμένη θέση (ποτηροδοχείο, ύψος κονσόλας) πιάνει και δεν πιάνει... μάλλον πάω για βεντούζα στο παρμπρίζ...

κατά τα άλλα καλά, 2 πρώτες φορτίσεις κρατάει με ψιλο-λιώσιμο 22-24 ώρες

τείνω να πιστέψω πως κινητά με χαμηλό SAR απλά δεν έχουν δυνατό σημα...

• Moderators

Λοιπόν!

Από οθόνη είναι απλά τέλειο... βράδυ μέσα στο δωμάτιο και το μαύρο είναι ΜΑΥΡΟ! ταυτόχρονα φωτεινότητα και αντίθεση από τις καλύτερες που έχω δει (χωρίς να υποστηρίζω πως έχω δει πολλά)

λεπτούλι

ΑΛΛΑ!

μέτριο σήμα (μέσα στο γραφείο μου αρκετά κινητά φίλων είχαν ένα πρόβλημα με τη λήψη αλλά το ταπεινό μου νοκια 5230 τα πήγαινε μια τέλεια.. πλέον το ψάχνω σε συγκεκριμένες θέσεις και εγώ)

σήμα GPS επίσης μέτριο!! τι είναι αυτό τώρα? είχα το νόκια αριστερά από τη θέση του οδηγού, δίπλα στο λεβιέ των φώτων και έπιανε μια χαρά, πλέον στη συγκεκριμένη θέση (ποτηροδοχείο, ύψος κονσόλας) πιάνει και δεν πιάνει... μάλλον πάω για βεντούζα στο παρμπρίζ...

Για το gps δοκιμασε το Gps Aids free στο market. Θελει root.

Str η παρατήρησή σου είναι σωστή για το σήμα. Για την ακρίβεια δεν ρίχνει το σήμα, απλά συνήθως τίθεται ένα highpass φιλτράκι ισχύος του δέκτη.

Λοιπόν!

λεπτούλι

ΑΛΛΑ!

τελικά μάλλον έχει πρόβλημα το κινητό με το GPS του...

κατέβασα 2 διαγνωστικά για GPS και στο μεν ένα δεν μπορούσε να κλειδώσει δορυφόρους πάνω από μερικά δευτερόλεπτα (μετά τους ξαναέψαχνε) και στο δεύτερο ποτέ δεν μπόρεσε να βρει ακρίβεια καλύτερη από 30 μέτρα... Αύριο το πάω πίσω ΜΜ για αλλαγή...

Παιδιά αύριο μάλλον θα πάω να πάρω το galaxy s με 249€ και μόλις σήμερα ότι το S Plus υπάρχει σε κατάστημα με 279€...προτιμώ το απλό λόγω κάρτας γραφικών αλλά δεν ξέρω αν αξίζουν αυτά τα 30€ για 0.4 ghz αλλά χειρότερη gpu...

Γεια χαρά σε όλους! Χθές αγόρασα και γω το galaxy και πριν λίγο αντιμετώπισα και το πρώτο πρόβλημα. Με πήρε κάποιος τηλ και ενώ έπαιξε ο ήχος κλήσης η οθόνη παρέμεινε ανενεργη. Έκανα στη συνέχεια και άλλες κλήσεις αλλά πάλι τίποτα, έστειλα και μήνυμα και το αποτέλεσμα το ίδιο... το καλύτερο ήταν όταν πήγα να το κλέισω και δεν έκλεινε. Το έλυσα βγάζωντας τη μπαταρία και ξανα σε λειτουργια. Δεν είναι ανησυχητικό που το έκανε στην ουσία με μία μέρα λειτουργίας?

nikoskon λογικά δεν είναι ο proximity sensor. Δύο μέτρα απόσταση είχα όταν μου έκαναν κλήση και η οθόνη παρέμενε μαύρη. Βρήκα και αυτό το βίντεο που απ'οτι φαίνεται ο τύπος έχει το ίδιο πρόβλημα μ'εμένα

http://www.youtube.com/watch?v=9waFvFlywAs

Το σκέφτομαι.. να του κάνω reset ή να περιμένω γιατί μπορεί να μη το ξανακάνει. Η ιδέα να το γυρίσω πίσω στο κατάστημα μιας και το πήρα προχθές μόλις δε ξέρω αν θα είχε επιτυχία

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...