BladeRunner Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 http://www.exportprive.com/lamborghini-leather-case-samsung-galaxy-p-13301.html :lol::lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Moderators Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Σας βολευουν οι flip θηκες? Εγω σε οσα τηλεφωνα ειχα παρει το μετανιωσα. Πηρα μια της pdair στην οποια απλα χωνεις το κινητο μεσα, απλη και ευχρηστη. Οταν γυρισω σπιτι θα ποσταρω λινκακι. Απο screen protector ποιο προτεινετε? Πηρα ενα απο το ebay αλλα προεκυψε αχρηστο, περισσοτερο θολωνε την οθονη παρα την προστατευε... Μπορει επειδη ηταν της φτηνιας βεβαια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Σας βολευουν οι flip θηκες? Εγω σε οσα τηλεφωνα ειχα παρει το μετανιωσα. Πηρα μια της pdair στην οποια απλα χωνεις το κινητο μεσα, απλη και ευχρηστη. Οταν γυρισω σπιτι θα ποσταρω λινκακι.Απο screen protector ποιο προτεινετε? Πηρα ενα απο το ebay αλλα προεκυψε αχρηστο, περισσοτερο θολωνε την οθονη παρα την προστατευε... Μπορει επειδη ηταν της φτηνιας βεβαια... Για το Omnia 2 είχα πάρει αυτήν, η οποία ήταν φανταστική. Το δάχτυλο γλιστρούσε καλύτερα από ότι χωρίς αυτή, δεν "έκοβε" πολύ τα χρώματα και είχε τέλεια εφαρμογή (με λίγη προσοχή) Απλά ήταν για resistive και δεν ξέρω τι συμπεριφορά θα έχει η αντίστοιχη για capacitive. Το γιαλί στην πρόσοψη χαράζει εύκολα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CarbonFibre Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Τώρα πρόσεξα ότι είναι flip οι lambo!! Προτιμώ κάτι σε sleeve. Πάντως εγώ δεν θα αγόραζα screen protector άν είχα θήκη που καλύπτει όλο το κινητό.Ποίος ο λόγος; Γενικά βέβαια δεν τα μπορώ τα screen protectors ιδίως σε touchscreen κινητά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Εμένα μου αρέσουν οι book type που ανοίγουν σαν βιβλιαράκι.Σαν αυτή εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Moderators Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Το Το γιαλί στην πρόσοψη χαράζει εύκολα; Θα την τσεκαρω αυτην που λες. Θεωρητικα οχι δεν χαραζει καθολου ευκολα, αλλα και παλι better be safe than sorry Ειδικα αν πας σε καμια παραλια ειναι must (εμενα με εσωσε το παραπανω αν και αχρηστο κατα τ'αλλα) διοτι η αμμος χαραζει το γυαλι με μεγαλη ευκολια και σιγουρα καποιος απο την παρεα που δεν ειναι τοσο προσεκτικος οσο εσυ θα θελησει να το τσεκαρει με χερια τιγκα στην αμμο... Καλες οι θηκες, αλλα για τους παραπανω λογους επιβαλεται η ζελατινα κατα την γνωμη μου. Απο το λινκ του tarantules βρηκα την δικη μου. http://www.pdair.com/catalog/product_info.php?cPath=10100000_10000000_11000993&products_id=30924 βλεπω και μια αλουμινιου, τι να λεει αραγε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Οι αλουμινένιες, ειδικά κάποιες λεπτές σαν αυτές στο ebay μου αρέσουν αλλά φοβάμει μήπως τελικά κάνουν αυτές τη ζημιά, δηλαδή αφού δεν έχουν κάποια λεπτή μαλακή επένδυση από μέσα είμαι σίγουρος ότι όπου έρχονται σε επαφή με το κινητό, θα το φθείρουν. Εγώ ψηφίζω φτηνιάρικη σιλικόνης σαν αυτή, είχα και για το Omnia, μπαίνει-βγαίνει πανεύκολα (γιατί που και που χρειάζεται να καθαρίζεται η σκόνη που μπαίνει μέσα), δεν γλιστράει στο χέρι και δεν υπάρχει περίπτωση από μόνη της να κάνει ζημιά. Μειονέκτημα είναι ότι ορισμένες είναι 2-3 χιλιοστά παχιές, που σημαίνει ότι "μεγαλώνουν" κάπως τη συσκευή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Επειδή έχω πάρει μια τέτοια με ανοδιωμένο αλουμίνιο για το PDA μου , μπορώ να σου πω οτι άνετα μπορείς να την πάρεις χωρίς φόβο. Έχουν εσωτερική τσόχινη επένδυση και δεν παθαίνει το παραμικρό η συσκευή. Αν δεις το PDA μου που το έχω 4 χρόνια θα νομίζεις οτι είναι βιτρίνας και μόλις βγήκε από το σακουλάκι του. Συν οτι είναι πανάλαφρο υλικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Επειδή έχω πάρει μια τέτοια με ανοδιωμένο αλουμίνιο για το PDA μου , μπορώ να σου πω οτι άνετα μπορείς να την πάρεις χωρίς φόβο.Έχουν εσωτερική τσόχινη επένδυση και δεν παθαίνει το παραμικρό η συσκευή. Αν δεις το PDA μου που το έχω 4 χρόνια θα νομίζεις οτι είναι βιτρίνας και μόλις βγήκε από το σακουλάκι του. Συν οτι είναι πανάλαφρο υλικό καλό αυτό. Ελπίζω μόνο να μην φθείρεται το κινητό στις πλευρές που μένει ακάλυπτο από τα κενά που έχει η θήκη (πχ πάνω και κάτω). Για το Galaxy που δεν έχει παλιώσει ακόμη στα χέρια κανενός, ίσως προκύψει πρόβλημα με το γιαλιστερό ασημί φινίρισμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Έχει παντού τσοχάκι προστατευτικό (τουλάχιστον στη δική μου θήκη).Δες και στις φωτό : [ATTACH]33669[/ATTACH] [ATTACH]33670[/ATTACH] Μέχρι και στα 2 αυτάκια που δείχνω με το κίτρινο βελάκι, που είναι για να κρατάνε τη συσκευή σταθερή στη θέση της,έχει από κάτω τσοχάκι.Είναι προσεγμένη θήκη.Βέβαια εμένα η συγκεκριμένη στην πρόσοψη δεν έχει διάφανο πλαστικό.Είναι όλη αλουμινένια και πρέπει να ανοίξεις το πορτάκι για να δεις τη συσκευή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barrcode Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 παιδια πουλανε θηκες για γκαλαξι σε κανενα γνωστο μαγαζι για να τις δω απο κοντα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Moderators Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 παιδια πουλανε θηκες για γκαλαξι σε κανενα γνωστο μαγαζι για να τις δω απο κοντα; Δυσκολο, δεν εχει πεσει καποιο στην αντιληψη μου. Βεβαια ακομα δεν εχουν καν την συσκευη ολα τα καταστηματα οποτε ισως θα πρεπει να περιμενεις λιγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BladeRunner Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 (επεξεργασμένο) Δυσκολο, δεν εχει πεσει καποιο στην αντιληψη μου. Βεβαια ακομα δεν εχουν καν την συσκευη ολα τα καταστηματα οποτε ισως θα πρεπει να περιμενεις λιγο. e-cklick.gr εγω πηρα την θηκη σιλικονης και το screen protector. σε 2 μερες τα εχεις και αν εισαι αθηνα εχει δυο καταστηματα,γαλατσι και πετρουπολη. η αληθεια ειναι οτι αυτες οι...φτηνες θηκες σιλικονης ειναι τοσο καλες και εφαρμοζουν τοσο καλα...που ειναι αμαρτια να δωσω λεφτα για ο,τιδηποτε αλλο. επισης παιδια το screen protector ειναι must για ΟΛΕΣ τις συσκευες ανεξαρτητου κοστους. εγω παντως βαζω συστηματικα απο το 2004 που ηρθα πρωτη φορα σε επαφη με οθονες αφης. ---------- Προσθήκη στις 21:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:21 ---------- http://e-click.gr/index.php?target=products&product_id=43767 αυτην εχω...τα καλυτερα ξοδευμενα 7 ευρω της ζωης μου Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2010 από BladeRunner Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 e-cklick.gr εγω πηρα την θηκη σιλικονης και το screen protector.σε 2 μερες τα εχεις και αν εισαι αθηνα εχει δυο καταστηματα,γαλατσι και πετρουπολη. η αληθεια ειναι οτι αυτες οι...φτηνες θηκες σιλικονης ειναι τοσο καλες και εφαρμοζουν τοσο καλα...που ειναι αμαρτια να δωσω λεφτα για ο,τιδηποτε αλλο. επισης παιδια το screen protector ειναι must για ΟΛΕΣ τις συσκευες ανεξαρτητου κοστους. εγω παντως βαζω συστηματικα απο το 2004 που ηρθα πρωτη φορα σε επαφη με οθονες αφης. ---------- Προσθήκη στις 21:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:21 ---------- http://e-click.gr/index.php?target=products&product_id=43767 αυτην εχω...τα καλυτερα ξοδευμενα 7 ευρω της ζωης μου συμφωνώ απόλυτα για τις φθηνές θήκες σιλικόνης, πολύ καλό καλό value7money. Αν θέλει κάποιος να περιμένει λίγες μέρες παραπάνω, από ebay είναι ακόμη φθηνότερες και έχει φοβερή ποικιλία. Συμφωνώ και για την αναγκαιότητα του screen protector. Ποιό χρησιμοποιείς; Έχει καμία επίτπωση στην αίσθηση της απόκρισης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 e-cklick.gr εγω πηρα την θηκη σιλικονης και το screen protector.σε 2 μερες τα εχεις και αν εισαι αθηνα εχει δυο καταστηματα,γαλατσι και πετρουπολη. η αληθεια ειναι οτι αυτες οι...φτηνες θηκες σιλικονης ειναι τοσο καλες και εφαρμοζουν τοσο καλα...που ειναι αμαρτια να δωσω λεφτα για ο,τιδηποτε αλλο. επισης παιδια το screen protector ειναι must για ΟΛΕΣ τις συσκευες ανεξαρτητου κοστους. εγω παντως βαζω συστηματικα απο το 2004 που ηρθα πρωτη φορα σε επαφη με οθονες αφης. ---------- Προσθήκη στις 21:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:21 ---------- http://e-click.gr/index.php?target=products&product_id=43767 αυτην εχω...τα καλυτερα ξοδευμενα 7 ευρω της ζωης μου συμφωνώ απόλυτα για τις φθηνές θήκες σιλικόνης, πολύ καλό καλό value7money. Αν θέλει κάποιος να περιμένει λίγες μέρες παραπάνω, από ebay είναι ακόμη φθηνότερες και έχει φοβερή ποικιλία. Συμφωνώ και για την αναγκαιότητα του screen protector. Ποιό χρησιμοποιείς; Έχει καμία επίτπωση στην αίσθηση της απόκρισης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα