Commendatore Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Συνδέοντας το με το καλώδιο, μου εμφάνισε το μήνυμα: Προχωρούμε ?
Commendatore Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Σουπερ. Ναι προχώρα! Είπα να το ρισκάρω και προχώρησα εν τη απουσία σου και ευτυχώς όλα πήγαν καλά Οι πρώτες αλλαγές που παρατήρησα είναι τα διαφορετικά εικονίδια του σήματος, της μπαταρίας, του WiFi κλπ. Τί άλλες αλλαγές/βελτιώσεις να περιμένω?
nikoskon Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Βασικά, τα προβλήματα που είχες, ξεπεράσθηκαν;
Commendatore Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Βασικά, τα προβλήματα που είχες, ξεπεράσθηκαν; Ακόμη δεν εμφανίστηκε τίποτα και ελπίζω να παραμείνει έτσι... Πάντως παρατήρησα καλύτερη απόκριση στα μεγάλα μενού και πλέον δεν κολλάει στο σκρολάρισμα του τλεφωνικού καταλόγου ή άλλων μακροσκελών μενού. Υπάρχει κάποια άλλη αναβάθμιση που προτείνεται να κάνω ?
nikoskon Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Υπάρχει κάποια άλλη αναβάθμιση που προτείνεται να κάνω ? Όταν βγει επίσημη αναβάθμιση, πάλι με τον ίδιο τρόπο θα την περάσεις.
torm23 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Έκανα πρόσφατα αναβάθμιση στην επίσημη rom (2.3.3) και από τότε αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Κάθε φορά που συνδέω τα headphones, το τηλέφωνο ξεκινάει αυτόματα να παίζει όλα τα mp3s μου με τη σειρά. Συμβαίνει ακόμα και αν έχω ανοιχτά άλλα προγράμματα (π.χ. ενώ τσεκάρω email ή διαβάζω κάποιο ebook) και είναι φυσικά αρκετά ενοχλητικό. Είμαι σίγουρος πως δεν συνέβαινε κάτι τέτοιο πριν την αναβάθμιση (από 2.2) - είναι καινούργιο χούι. Έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα;
nikoskon Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Επειδή είμαι με custom ROM θα σου πω στο περίπου. Αν δεν είναι κάποια ρύθμιση του music player, πήγαινε Settings/Applications/Manage Applications, βρες την εφαρμογή του music player και κάνε Clear data & Clear defaults.
torm23 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δε βλεπω να εχει καποια σχετικη ρυθμιση ο media player. Θα δοκιμασω και τη δευτερη λυση που προτεινες
Str Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 λοιπόοοον.... πηγα ΜΜ, πετυχα το τελευταίο (εκθεσιακό) και με έπεισε ότι το έχει 2 μέρες μόνο πάνω στον τοίχο... μου το άφησε 200, με τιμολόγιο που έκοψα το πήρα στην ουσία 162... καλά ή άσχημα, ο χρόνος θα δείξει. Αψογο εξωτερικά, μου έκανε και reset το παλικάρι, μόνο η μπαταρία με αγχώνει... ερωτήσεις πολλές και τα threads που ασχολούνται -συγκεντρωτικά- με τις εφαρμογές είναι 400 σελίδες το καθένα, οπότε κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη!! 1η και καλύτερη: για να βάλω offline πλοήγηση μόνο με root? 2h και σημαντική: απο γαμο-ovi suite σε ανδρόιδ πώς θα γίνουν οι επαφές? ότι άλλο πρόγραμμα (οχι παιχνίδια) προτείνετε πλζ πείτε
nikoskon Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Super τιμή! Offline πλοήγηση δίνουν σχεδόν όλα τα Navgation apps, όπως Navigon,Copilot,Sygic Aura κλπ... Δεν χρειάζεται root. Βασικά δεν έχει σχέση το root. Για να υπάρχει offline navigation αρκεί οι χάρτες να είναι αποθηκευμένοι στην μνήμη του κινητού. Η μόνη περίπτωση να χρειαστείς root είναι για να αποκτήσεις offline Google maps που ούτως ή άλλως η Google δεν έχει δώσει ακόμα Google Navigation εν Ελλάδι. Συγχρόνισε τις επαφές με Outlook(μέσω Nokia PC Suite ε; ) του υπολογιστή σου και μετά τις συγχρονίζεις μέσω Kies με το Galaxy S. Για προγράμματα Android έχουμε thread στην κατηγορία mobile software.
Str Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 δεν έγινα κατανοητός ίσως... θέλω να μην αγοράσω πρόγραμμα. το θέλω από "θείο"... σε αυτή την περίπτωση πρέπει να το ρουταρω ???
arxaggelos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Όχι, ο θείος δεν ζητάει ρουτ για να σου στείλει προγράμματα πλοήγησης. Android ftw Αλλά μάλλον θα το κάνεις έτσι κι αλλιώς γιατί είναι πολλά τα χρήσιμα προγράμματα που το χρειάζονται.
nikoskon Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 δεν έγινα κατανοητός ίσως... θέλω να μην αγοράσω πρόγραμμα. το θέλω από "θείο"... σε αυτή την περίπτωση πρέπει να το ρουταρω ??? 'Ο,τι σου είπε ο Αρχangel... Γενικά Οι μόνες εφαρμογές που χρειάζονται root για εγκατασταθούν στο Galaxy S είναι οι εφαρμογές συστήματος. Επομένως, δεν χρειάζεται να είσαι rooted για να εγκαταστήσεις εφαρμογές πλοήγησης από τον Θείο. Το μόνο που θες είναι το installation file με επέκταση .apk . Το βρίσκεις, το τρέχεις, γίνεται η εγκατάσταση και όλα ΟΚ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα