Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy S - νέα κορεάτικη ναυαρχίδα με android

arxaggelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλημερα.

δυο φορες που το εχω αφησει σε flight mode to βραδυ το πρωι το βρηκα κλειστο και δεν ανοιγε παρα μονο με αφαιρεση μπαταρίας.

εχει συμβεί κάτι παρόμοιο σε καποιόν αλλό? αγορασμενο τον σεπτεμβριο και "φοραει" το επισημη εκδοση 2.3.3.

ευχαριστω.

Moυ το κανει με custom rom, την cyanogen nightly. Αποτι λενε στο φορουμ της ειναι η rom που φταιει. Για μαμα-rom σαν τη δικια σου δεν ξερω τι να σου πω, δεν μου ειχε κανει κατι.

Παντως υπαρχει περιπτωση να ανοιγει αν κρατησεις πατημενο το power για καμια 20-30sec. Αν δεν ανοιξει με την πρωτη δοκιμασε αλλη μια.

Αυτα ειναι τα λεγομενα sleep of death η SOD.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ευχαριστω γιατην αμεση απαντηση. Διαβασα περι sod και αφορα και αλλα μοντελα της samsung. καποιοι γραφουν οτι βρηκαν λυση στο load monitor apo to market.τελικα ειναι softwarte provlhma h hardware?

καλημερα...ειχα στο pc το connectify-me για να περνω internet στο κινητο και στο laptot και λειτουργουσε μια χαρα με τα windows 7.τωρα που γυρισα στα xp το laptot συνδεεται κανονικα ενω το κινητο δεν βρισκει καθολου το ασυρματο δικτυο.γνωριζει καποιος γιατι?

καλημέρα και από μένα. Το ξέρω ότι ακούγεται λίγο χαζό αλλά δεν μπορώ να το βρω. Που διάολο είναι η ρύθμιση για να σταματήσει το κινητό να κάνει "τακ! τακ! τακ!" σε κάθε γράμμα που πατάω όταν γράφω μήνυμα?

και κάτι ακόμα... Θέλω να μπορώ να χρησιμοποιώ χάρτες χωρίς να είναι ανάγκη να είμαι συνδεδεμένος σε wifi. Αυτό πώς γίνεται?

Ποιά είναι η τελευταία αναβάθμιση που μπορώ να κάνω στο Galaxy S που έχω ?

Μάλλον είναι ο μόνος τρόπος για να ξεπεραστούν κάποια προβλήματα που εμφανίζει το κινητό τις τελευταίες ημέρες ... :X

2.3.3 μέχρι στιγμής.

Κατέβασε το πρόγραμμα Kies από την ιστοσελίδα της Samsung και δες αν υπάρχει αναβάθμιση για τον γαλαξία σου.

Αν υπάρχει, κάνε την και δες πως θα πάει. Αν είσαι ήδη με latest official, στείλε μου πμ για να αρχίσουμε την θεραπεία του Γαλαξία σου.

android.png

Υπαρχει και η 2.3.7 ανεπισημα απο την cyanogen.

Την οποια εχω εδω και κανα 10ημερο και μου εχει σπασει τα νευρα με τα sleep of death. Προτεινετε καμια καλη και ελαφρια rom με οσο το δυνατον λιγοτερα bugs/issues γιατι θελω να φυγω απο την cyanogen.

ΥΓ. Δοκιμασα και την chameleon miui και ετρωγε καποια κολληματα, αρα αποριπτεται εκ των προτερων.

Για να σου τρώει κολλήματα η Chameleon μάλλον κάτι δεν έχεις κάνει σωστά στην διαδικασία φλασαρίσματος.

Το ίδιο και για την CM7.1.0 .

Στον φίλο είναι νωρίς να προτείνουμε να θέσει το κινητό του εκτός εγγύησης.

Το φλασάρισμα άλλης μη επίσημης ROM δεν είναι λύση στο πρόβλημα του.

Mπα για την cm7.1.0 ειναι γνωστο issue που εχουν πολλοι αλλοι με sgs. Και στο φορουμ τους συζητανε γιαυτο το θεμα.

Για την miui τι να σου πω, ετρωγε κατι κολληματα στην unlock screen μερικες φορες, οπου συνηθως ειχε και 100% cpu load τα 6-7 πρωτα sec με το που αναβε η οθονη. Δεν νομιζω οτι εκανα κατι λαθος στο flash παντως.

ΥΓ. Κι εγω καινουργια συσκευη εχω και του εχω αλλαξει 3 custom roms. Φανταζομαι οτι οποτε επιθυμω περναω ξανα την official και τσουπ ξανα εγγυηση.

2.3.3 μέχρι στιγμής.

Κατέβασε το πρόγραμμα Kies από την ιστοσελίδα της Samsung και δες αν υπάρχει αναβάθμιση για τον γαλαξία σου.

Αν υπάρχει, κάνε την και δες πως θα πάει. Αν είσαι ήδη με latest official, στείλε μου πμ για να αρχίσουμε την θεραπεία του Γαλαξία σου.

android.png

Μόλις εγκατέστησα το Kies τόσο στο PC όσο και στο Galaxy.

Πώς βρίσκουμε όμως τις διαθέσιμες ενημερώσεις ?

Συνδέεις το κινητό με το PC μέσω USB και τρέχεις το kies.

Εάν ο υπολογιστής είναι συνδεδεμένος στο internet θα σου εμφανίσει μήνυμα οτι υπάρχει κάποιο firmware upgrade και θα ρωτήσει εαν θες να το εγκαταστήσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...