Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy S - νέα κορεάτικη ναυαρχίδα με android

arxaggelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Αυτο ειναι το λιγοτερο. Ψαξε στους xda για κανενα theme που να υποστηριζεται απο την Juwe και θα αλλαξει και το στυλιστικο κομματι :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτο ειναι το λιγοτερο. Ψαξε στους xda για κανενα theme που να υποστηριζεται απο την Juwe και θα αλλαξει και το στυλιστικο κομματι :)

Ωπ, είναι τόσο ψαγμένη Rom και έχει και Themes; Να'σαι καλά!

Πες μας εντυπώσεις.

Εγώ δεν άντεξα πάνω από 1½ εβδομάδα.

Ξαναγύριζα στην πρεζ@ (aka MIUI)!

Κοίτα δεδομένου του ότι είχα ένα χρόνο την 2.1, τώρα με τη 2.3.3 απλά πετάει. Όχι ότι όσο ήμουν με 2.1 με πείραζε πολύ αλλά τώρα που είδα το φως, απλά μέρα με τη νύχτα η διαφορά. Λες και είναι άλλο κινητό. Και από μπαταρία μια χαρά. Κατέβασα από την αρχή όλα τα applications που είχα (~20) με wifi και αρκετή χρήση γενικά, είμαι στη 2η μέρα με 50% μπαταρία. Ίσως φταίει και η vodafone η rom, κάπου διάβασα ότι έχει καλύτερη κατανάλωση αλλά δεν ξέρω αν ισχύει όντως.

παιδιά λέω να πάρω θήκη ή και καμιά κάρτα για επέκταση μνήμης από ebay.

έχετε οτιδήποτε να προτείνετε να πάρω από το κει για τον γαλαξία?

edit: επίσης τι είναι αυτό! και αυτό!!??

δουλεύει ή με το που το βάλεις το κινητό παίρνει φωτιά?

Tην εχω βαλει απο χθες. Πραγματι στο phone info την εμφανιζει ως 2.3.7.

Απο κει και περα επειδη το κινητο το δουλευω περιπου 1 βδομαδα και εχω αλλαξει 3 roms, δεν μπορω να σου πω πολλα γιατι δεν εχω διαμορφωσει και τα κριτηρια μου ακομα.

Απο αποψη appearance μ'αρεσε περισσοτερο η galnet chameleon miui 2.3.5 , αλλα λογω μικροπροβληματων την αλλαξα με την cyanogen. Σε πρωτη φαση εχω παρατηρησει μερικα crash σε εφαρμογες που δεν ειχαν προβλημα. Ακομα και ο launcher που εβαλα crasharei μερικες φορες. Ιδωμεν.

Ναι.

Αυτο που δεν εκανα καθαρη εγκατασταση ηταν οι εφαρμογες που τις εκανα restore (app only) απο το titanium. Και τελικα οσες δημιουργουσαν προβλημα με ενα uninstall και download-install στρωνανε.

Τωρα μου δημιουργει errors το launcherpro σε ακυρες φασεις, το οποιο ειναι καθαρη εγκατασταση απτο market. Με βλεπω να αλλαζω launcher βασικα.

Σαν πρωτη εντυπωση νομιζω οτι ειναι πιο γρηγορη απο τις αλλες δυο roms (2.3.3 μαμα και galnet miui chameleon final), νομιζω και λιγοτερο ενεργοβορα. Σαν appearance οχι καλυτερη απτην miui, σαν παραμετροποιηση σε desktop κλπ επισης δε με βολευει οσο η miui. Σαν σταθεροτητα περα απτα crash του launcherpro δεν εχω παρατηρησει κατι αλλο μεχρι στιγμης. Σιγουρα αν συνεχισει ετσι θα την κρατησω.

Οι CM7 δεν έχουν κάποιο UI.

Στεγνό android είναι.

Για το launcher pro δεν νομίζω να είναι θέμα CM7.

Αν μην τι άλλω, οι CM είναι πλήρως παραμετροποιήσιμες ROMs.

Απλά στην MIUI έχουν ενσωματώσει πολλά tweaks που με μια CM θα τα έκανες χεράτα.

Επίσης οι MIUI και GalNET, έχουν δικό τους framework, οπότε δεν μιλάμε απλά για GUI. :)

Να υποθέσω πως εγκατέστησες την τελευταία nightly;

Ναι την nightly εβαλα την 136 απο αυτο εδω το link: http://download.cyanogenmod.com/?device=galaxysmtd

Αλλαξα launcher finally και διορθωθηκε και το θεμα με τα crashes.

Αρα μεχρι στιγμης δειχνει μια χαρα σταθερη, γρηγορη και οικονομικη απο θεμα μπαταριας. Αν συνεχισει να ειναι ετσι θα παραμεινει επ'αοριστον στο κινητο μου :)

έχω ένα μικρό θεματάκι ακόμα. Όταν παίζω ένα κομμάτι (συγκεκριμένα τον ήχο κλήσης μου) από το galaxy ακούγεται αρκετά δυνατά, όταν με παίρνουν τηλέφωνο όμως ακούγεται σαφώς πιο χαμηλά. Υπάρχει κάποιος τρόπος να δυναμώσω την ένταση κατά τον ήχο κλήσης? Έχω φυσικά φουλάρει τον ήχο από τις ρυθμίσεις. Υπάρχει κάτι άλλο να κάνω ή πρέπει να συμβιβαστώ απλά?

έχω ένα μικρό θεματάκι ακόμα. Όταν παίζω ένα κομμάτι (συγκεκριμένα τον ήχο κλήσης μου) από το galaxy ακούγεται αρκετά δυνατά, όταν με παίρνουν τηλέφωνο όμως ακούγεται σαφώς πιο χαμηλά. Υπάρχει κάποιος τρόπος να δυναμώσω την ένταση κατά τον ήχο κλήσης? Έχω φυσικά φουλάρει τον ήχο από τις ρυθμίσεις. Υπάρχει κάτι άλλο να κάνω ή πρέπει να συμβιβαστώ απλά?

To Galaxy S by default έχει increasing tone(δηλαδή με αυξανόμενη ένταση) και νομίζω πως κάθε φορά που περνάς δικό σου ήχο κλήσης,

τον κάνει normalize.

Το increasing tone σίγουρα δεν θα το έχεις αν βάλεις custom rom.

Για το normalize δεν έχω ιδέα αν το γλιτώνεις.

καλημερα.

δυο φορες που το εχω αφησει σε flight mode to βραδυ το πρωι το βρηκα κλειστο και δεν ανοιγε παρα μονο με αφαιρεση μπαταρίας.

εχει συμβεί κάτι παρόμοιο σε καποιόν αλλό? αγορασμενο τον σεπτεμβριο και "φοραει" το επισημη εκδοση 2.3.3.

ευχαριστω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...