nikoskon Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 saliez καλώς ήρθες. Παίζει με official 2.3.3 (corrected Pcode) αυτή τη στιγμή η basi και όλα super μέχρι στιγμής. Ούτε λόγος για κουστουμιές και root πλέον! Είδαμε και πάθαμε να συνεφέρουμε τον Γαλαξία αλλά και την basi!!!!! Τα λέω καλά basi;
basi Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Μια χαρά τα λες...Να 'στε καλά και συ και η Κάρμεν.. Για ένα περίεργο λόγο μας έβγαλε την πίστη και περνώντας Official 2.3 ολα διορθώθηκαν! Το τι φλασάρισμα έχουμε κάνει δε λέγεται!
Fawkes Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Επειδή δεν παίζει να βρεθούμε online, περιμένω πμ. Επίσης διάβαζε εδώ . Είναι ένα ολόκληρο section αφιερωμένο στο Galaxy S με πολύ χρήσιμες πληροφορίες. χα! την παρακολουθώ την ενότητα, τόσο αυτή, όσο και την αντίστοιχη των xda-developers. Δεν τα καταλαβαίνω μερικά αλλά με τον καιρό...
CHG7 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Νομίζω μετά από 1 χρόνο με το κινητό ήρθε η ώρα να πετάξω την 2.1 Θα το χα κάνει νωρίτερα, αλλά από τη μία το τέλειο Kies που δεν βγάζει κανένα πρόβλημα ποτέ, από την άλλη ήθελα και την εγγύηση και δεν έβαλα custom. Οπότε έχω μια δυο ερωτήσεις. 1) Αρχικά αναφέρω ότι εδώ και 1 χρόνο δεν μπόρεσα να συνδέσω το τηλέφωνο με το Kies. Στην αρχή με winXP λέω θα φταίνε αυτά, μετά βάζω win7 αλλά και πάλι τίποτα. 15 χρόνια ασχολούμαι με pc πρώτη φορά τέτοιο πράγμα.. επιλέγω KIES στο usb mode και μου βγάζει MPT error. Κάνω εγκατάσταση κάτι drivers και ok αυτό, αλλά μετά κολλάει στο searching.. Πώς συνδέεται? Το πρόγραμμα είναι ότι χειρότερο υπάρχει αλλά με τρώει η περιέργεια... 2) Πιο πολύ ψήνομαι για custom rom πλέον αλλά γίνεται χαμός. Ποια να βάλω (να έχει FMradio και ελληνικό swype πχ γιατί διάβασα κάποιες έχουν ελλείψεις)? Ποια είναι η γρηγορότερη/τελευταία αλλά σταθερή? Την 2.3.4 από τον οδηγό της Karmen ή έχει βγει 2.3.5? Ποιος είναι ο καλύτερος kernel? Εκτός από rom και kernel θέλει κάτι άλλο? Να σημειώσω ότι μπαίνει σε recovery mode. PDA: I9000BUJM4 PHONE: I9000BUJM3 CSC: I9000GVGRJM3 PCode: GT-I9000HKDVGR
nikoskon Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 To MPT error στο βγάζει στο κινητό; Σωστά; Αν ναι, δοκίμασε ένα factory format και θα στρώσει. Πριν πας σε custom θα σου πρότεινα μείνεις λίγο με την official 2.3.3 . Roms υπάρχουν πολλές και δεν αναλύονται σε ένα ποστ. Φλασάροντας ανοίγει η όρεξη...
CHG7 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Το έβγαζε στο PC πριν κάνω εγκατάσταση κάτι samsung usb drivers. Τώρα δείχνει μόνο connecting στο Kies αλλά ποτέ δεν καταφέρνει να συνδεθεί. Μένει εκεί μέχρι να το κλείσω και όλες οι επιλογές είναι γκρι. Και κάτι άλλο. Έκανα extract όλες τις επαφές σε ένα αρχείο και το πήρα στο PC. Αρκεί αυτό για να τις επαναφέρω μετά το format? Τις είχα στείλει από ένα Nokia με bluetooth και δεν βρήκα πως να τις κάνω gmail χωρίς να τις ξαναγράψω. Factory format με το *2767*3855# ?
nikoskon Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Αφού στο βγάζει στο pc, άκυρο το factory format. Για τις επαφές κάνε export to sd και είσαι κυριλέ.
CHG7 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Οκ κομπλέ. Factory reset ήθελε τελικά και τους drivers που είχα βάλει προχθές. Πλέον έχει official 2.3.3
nikoskon Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Οκ κομπλέ. Factory reset ήθελε τελικά και τους drivers που είχα βάλει προχθές. Πλέον έχει official 2.3.3 Πες μας εντυπώσεις. Εγώ δεν άντεξα πάνω από 1½ εβδομάδα. Ξαναγύριζα στην πρεζ@ (aka MIUI)!
nikoskon Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Αφού έχεις βρει την χρυσή τομή των ROMs. Ο Γαλαξίας σου πετάει! Κρύβε λόγια όμως, παραμονεύει ο ακατονόμαστος(μπλιαχ) που θα μας τα ****** για το Nexus S. Αν βέβαια το θες, μπορείς να μας πεις το μυστικό της επιτυχίας!
karmen1983 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Αφού έχεις βρει την χρυσή τομή των ROMs. Ο Γαλαξίας σου πετάει! Κρύβε λόγια όμως, παραμονεύει ο ακατονόμαστος(μπλιαχ) που θα μας τα ****** για το Nexus S. Εχω πάψει να κρύβω λόγια εδώ και καιρό Αν βέβαια το θες, μπορείς να μας πεις το μυστικό της επιτυχίας! My wiki rulezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
giorgos147 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Ρε σεις, έχω το κινητο του αδερφού μου και μιας ξαδέρφης μου... Μου έχουν σπάσει τα νεύρα συνέχεια να μου λένε "κολλάει" και "κολλάει". Τους έχω περασμένη του Darky. Ξέρετε καμιά άλλη να ηρεμήσει και μένα το κεφάλι μου;
Moderators stormrain Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Ρε σεις, έχω το κινητο του αδερφού μου και μιας ξαδέρφης μου... Μου έχουν σπάσει τα νεύρα συνέχεια να μου λένε "κολλάει" και "κολλάει". Τους έχω περασμένη του Darky. Ξέρετε καμιά άλλη να ηρεμήσει και μένα το κεφάλι μου; Δες το ποστ ακριβως απο πανω απο το δικο σου. Την υπογραφη της. Θελεις το Many More (Juwe) Aν θυμαμαι καλα ο αδερφος σου εχει το Captivate or something? Μην το κανεις εκει
giorgos147 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Aν θυμαμαι καλα ο αδερφος σου εχει το Captivate or something? Μην το κανεις εκει Όχι, εγώ έχω το Vibrant. Το μόνο που από τις εικόνες που είδα λίγο, δε μου πολυάρεσε στυλιστικά αυτή η Juwe. Αλλά τέλος πάντων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα