nikoskon Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 χμμμμμμμμμμ βαριέμαι.................... Κάτι άσχετο έχεις μιλήσει με τη Basi? Ναι. Περιμένω απάντηση για flashing.
karmen1983 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Την περίμενα να μπει στο skype αλλά δε τη βλέπω. Οκ
beez Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 μετα απο μια βδομάδα χρήσης γενικά ευχαριστημένος με την αγορά. διαπιστώνω οτι το κινητο εχει προβλημα να συνδεθει σε access points με wi-fi οταν ειναι κρυφό το SSID. η μπαταρία κρατάει γυρω στις 3 μερες. μεγάλο σπασιμο το skype που δεν θυμαται τον κωδικο προσβασης και πρεπει ειτε να το εχεις συνεχεια ανοιχτο ειτε να το βάζεις καθε φορά που θες να μπεις. υπάρχει τρόπος το τηλέφωνο να ξεκλιδώνει μονο απο το πλαινό κουμπί χωρις να χρειάζετε να κανεις και κίνηση πανω στην οθόνη με το δαχτυλο?
basi Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Να μαι και γω... Λοιπόν,γι αυτούς που δεν ξέρουν την περίπτωση, έχω φλασάρει 2.3.4 του Juwe. Όταν λοπόν έχω ανοιχτη μια σελίδα στο ιντερνετ ή εκτελώ καποια λειτουργία και το κινητό κλειδώσει επειδή πέρασαν καποια δευτερόλεπτα, το κινητό μου κάνει επανεκκίνηση και μετά ανοίγει πολύ γρήγορα χωρίς να μου ζητάει πιν. Του έκανα hard reset kai wipe cache data kai wipe davlik αλλα το μονο που πετυχα είναι να κάνει επανεκκινήσεις λιγότερες φορές από πριν... Με λίγα λόγια θα πρεπει το κινητό μου να κλειδώνει μόνο οταν ειμαι στην αρχική οθόνη, αλλιώς κάνει επανεκκίνηση... Θα προσπαθήσω να ανεβάσω βιντεάκι γιατί δεν παίζει να με πιστέψετε
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Να μαι και γω... Λοιπόν,γι αυτούς που δεν ξέρουν την περίπτωση, έχω φλασάρει 2.3.4 του Juwe. Όταν λοπόν έχω ανοιχτη μια σελίδα στο ιντερνετ ή εκτελώ καποια λειτουργία και το κινητό κλειδώσει επειδή πέρασαν καποια δευτερόλεπτα, το κινητό μου κάνει επανεκκίνηση και μετά ανοίγει πολύ γρήγορα χωρίς να μου ζητάει πιν. Του έκανα hard reset kai wipe cache data kai wipe davlik αλλα το μονο που πετυχα είναι να κάνει επανεκκινήσεις λιγότερες φορές από πριν... Με λίγα λόγια θα πρεπει το κινητό μου να κλειδώνει μόνο οταν ειμαι στην αρχική οθόνη, αλλιώς κάνει επανεκκίνηση... Θα προσπαθήσω να ανεβάσω βιντεάκι γιατί δεν παίζει να με πιστέψετε Ε αλλαξε του rom εφοσον με αυτη παει προβληματικα η υποθεση. Εγω μετα απο 4 μερες (λιγης) χρησης νομιζω οτι εκανα μια εξαιρετικη αγορα στα 249Ε. Θυμαμαι οτι τελευταια φορα πριν 2 χρονια που εψαχνα κινητο στην ιδια κατηγορια τιμης, εβρισκα κατι μπακατελες με τραγικα χαρακτηριστικα/design και φυσικα ουτε λογος για smartphone. Οντας ασχετος απο κινητα και δη smartphones, περασα την MIUI 2.3.5 κατοπιν προτασης και βοηθειας ενος φιλου και βλεπω το κινητο αρκετα πιο γρηγορο (και σοφιστικε) αποτι με την μανισια 2.3.3. Τωρα βρισκομαι στην πιο ευχαριστη φαση του να ανακαλυπτω δηλαδη διαφορες δυνατοτητες του μεσω εφαρμογων και να το στηνω στα μετρα μου. (ναι ναι ειμαι απο αυτους που αγοραζουν smartphone και δεν ξερουν ουτε το 1% των δυνατοτητων του, σαν κατι χαζοβιολες γκομενες που κυκλοφορουν με iphones κλπ). Μοναδικο - που βρισκω στο κινητο αυτο, (χωρις ωστοσο να εχω ιδεα τι συμβαινει με τα αλλα κινητα τηλεφωνα) ειναι οτι το σημα του wifi δειχνει αρκετα αδυναμο σε σχεση με αυτο ενος τυπικου laptop. Υποθετω οτι αναγκαστικα το ιδιο συμβαινει σε ολα τα κινητα τηλ λογω μεγεθους κλπ.
basi Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Επειδή δεν αντέχω άλλο να ασχολούμαι με το γαλαξία μου -(μιας και απ την αρχή μου έκανε νερά -μάλλον εγω του φορτώνω βλακείες,τι άλλο να πω;- βρήκα κάποιον και θα του το δώσω 250(όσο κάνει το καινούριο δηλαδή) και θα πάρω το galaxy 2 Το θέμα είναι ότι πρέπει να το γυρίσω σε επίσημη 2.1 και μετα να κάνω αναβάθμιση σε 2.3 για να του το δώσω πράγμα που δεν ξέρω πως γίνεται... Και του άμοιρου που θα το πάρει βοήθειά του
basi Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Τώρα που είμαι από πάνω του να τραβήξω βιντεάκι δεν κάνει επανεκκίνηση... Συν το ότι έχω 200 ευρω επιδότηση οπότε το galaxy 2 θα μου βγει 150 ευρω
karmen1983 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Που είσαι βρε χαμένο; τς τς τς που λέει και ο Νίκος. Θα το κάνουμε τζι τζι και μετά κάνε ότι θες
basi Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Οκ, ανεβάζω βιντεακι εντος ολίγου....(είπα και γω, δε θα το κάνει;;
karmen1983 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 χαχαχαχα τι του έκανες πάλι του καημένου :lol:
basi Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=JCIdlphn_wo
nikoskon Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.youtube.c...h?v=JCIdlphn_wo Ετοιμάσου να φλασάρουμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα