karmen1983 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Χαχαχαχαχα Θα δεις το φως το αληθινό αλλά κάτσε να πάρουμε feedback πρώτα και μετά, δοκιμάζεις. Μόλις χθες βγήκε... Περιμένω βρε Εχω χάσει την σπιρτάδα του πρώτου καιρού που δεν προλάβαινε κανείς να δοκιμάσει rom Πριν απο μένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Νομίζω ήρθε ο καιρός για Galaxy SIII. Δεν δικαιολογείται αλλιώς αυτό που περιγράφεις... (Ησύχασε το φόρουμ ή είναι ιδέα μου; ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Νομίζω ήρθε ο καιρός για Galaxy SIII. Δεν δικαιολογείται αλλιώς αυτό που περιγράφεις... (Ησύχασε το φόρουμ ή είναι ιδέα μου; ) Βγηκε το III????????????????????????? Εχει ησυχάσει εδώ και καιρό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fawkes Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Το κινητό δεν θα ξαναέρθει στα καταστήματα της Θεσσαλονίκης(media markt), παρόλο που μας είπαν ότι θα το φέρναν πεμπτη ή παρασκευή... Όποιος πρόλαβε, πρόλαβε. Πάμε σε άλλο κατάστημα πλέον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Κρίμα... Αυτό το έμαθες τηλεφωνικά; Σου είπαν που υπάρχει διαθεσιμότητα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fawkes Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 τηλεφωνικά το έμαθα ναι. Μου είπαν ότι δεν θα έρθουν κομμάτια σε κανένα από τα δύο media markt της Θεσσαλονίκης, παρόλο που είχε ανακοινωθεί κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω για άλλα καταστήματα media markt στην Ελλάδα. Πάντως και από τη Saturn, που πήρα τηλέφωνο μου είπαν γαλαξίες τέλος ( για Θεσσαλονίκη τουλάχιστον, για αλλού δεν ξέρω). Να αρχίσω να κλαίω ή υπάρχει ελπίδα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Ε αφού στο είπαν, μίλα με κανέναν γνωστό στην Αθήνα να στο πάρει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katz Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε παιδια ιντερνετ με 3g πως εχω?? Στο προηγουμενο κινητο το ειχα ενεργοποιημενο και τωρα που μπαινω απο το γκαλαξυ δεν υπαρχει Πρεπει να κανω καμια ρυθμιση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis_s Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Ε αφού στο είπαν, μίλα με κανέναν γνωστό στην Αθήνα να στο πάρει! αφού ούτε αθηνα το έχουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louben Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 ΠΑιδια μολις το παρελαβα και το εβαλα για την πρωτη του φορτιση.Οταν το συνεδεσα στην αρχη μου εβγαλε ενα λογοτυπο (AMOLED) και τωρα τιποτα .Δε θα πρεπε κατα την φορτιση να αναβει καποιο φωτακι η εστω να εχει καποια ενδειξη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Οταν φορτιζει εμφανιζει μια μπαταρια που σιγα σιγα γεμιζει με πρασινο χρωμα. Αν θες βγαλε βαλε την μπαταρια και δοκιμασε να το φορτισεις. Εαν η μπαταρια ειναι πληρως αποφορτισμενη, καθυστερει να εμφανιστει η ενδειξη φορτισης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kavatzoulas Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 ποτε θα δουμε τη 2.3.7......εχω ξεμεινει στη 2.3.4 ΚΑΡΜΕΝ!!!! κανε τα μαγικα σου.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Περιμένω βρε Εχω χάσει την σπιρτάδα του πρώτου καιρού που δεν προλάβαινε κανείς να δοκιμάσει rom Πριν απο μένα Διαχρονικό σχόλιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Διαχρονικό σχόλιο Δηλαδή τώρα που θα έρθει official για Ελλάδα, 2.3.5 δεν ψήνεσαι να την βάλεις παρέα με έναν custom kernel; Λέω 'γω τώρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 χμμμμμμμμμμ βαριέμαι.................... Κάτι άσχετο έχεις μιλήσει με τη Basi? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα