Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy S - νέα κορεάτικη ναυαρχίδα με android

arxaggelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

να ρωτησω και κατι αλλο. οταν το τηλεφωνο κλειδώνει η σβηνη , πρεπει να πατήσεις το power και μετα να κανεις το δαχτυλο σου δεξια για να ξεκλειδωσει η οθονη. δεν μπορεις πατωντας το power να ανοιγει και να ξεκλειδωνει η οθονη ταυτοχρονα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μαλλον στους πρωτους κυκλους φορτισης η ενδειξη της μπαταρίας δεν ειναι τοσο αξιόπιστη. για ριξε μια ματια στο faq του myphone γιατι τα γραφει ολα αυτα.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=284103

ενα αλλο θεμα που βλεπω ειναι οτι δεν μπορω να βρω το γαμμα στο ελληνικο πληκτρολογιο, τι κουφο ειναι αυτο? ειναι το y?

Αυτο πρωτη φορα το ακουω.

Ποιο πληκτρολογιο χρησιμοποιεις;

android.png

ενα αλλο θεμα που βλεπω ειναι οτι δεν μπορω να βρω το γαμμα στο ελληνικο πληκτρολογιο, τι κουφο ειναι αυτο? ειναι το y?

Ναι! μοιάζει με y αλλά είναι το γάμμα! :)

εχω το μαμα πληκτρολογιο. το γαμμα η y βρεθηκε. με την αναμονη του τηλεφώνου τι κάνω?

αυτο που μου προκαλεί εντύπωση ειναι οτι το τηλέφωνο εχει ακριβως τα ιδια προβλήματα με το S6500 της κοπέλας μου που είχαμε πάρει πριν 2 χρονια. το ενα ειναι το ξυπνητήρι. το δεύτερο ειναι το bluetooth. σε πέρνουν τηλεφωνο και ενω δειχνει συνδεδεμένο δεν ακους τπτ και εκει πρεπει να παλεψεις για να συνδεθει και αν η να σε ξαναπάρουν πίσω. εντωμεταξυ ρυθμισεις για το bluetooth εκτενης δεν εχω βρει στο τηλέφωνο,.

Για το ξυπνητήρι, είπαμε, δεν είναι πρόβλημα του κινητού, ΚΑΝΕΝΑ smartphone δεν χτυπάει κλειστό, γιατί εκτός από τα Symbian (θεος σχωρεσ'τα) και το Omnia 2. Deal with it. Όσο για το bluetooth, ποιό μοντέλο έχεις; Και τί εννοείς ότι δεν βρίσκεις εκτενείς ρυθμίσεις;

@CtrlFreak

σχετικά με τη μπαταρία, είσαι σίγουρος ότι όταν το άφησες δεν ξέχασες καμία ενεργοβόρα εφαρμογή στο παρασκήνιο; Έχεις ενεργούς τους αυτόματους συγχρονισμούς κλπ; Επίσης, πήγαινε Ρυθμίσεις > Πληροφορίες Σχετικά με τη Στυσκευή σας > Χρήση Μπαταρίας και δες τί λεει.

Κοίτα πάνω απο το 50% έχει καταναλωθεί στη προβολή και έχω παρατηρήσει ότι άσχετες εφαρμογές όπως χάρτες και μαιλ ανοίγουν μόνες τους... wtf?

android.png

http://www.galnetmiui.co.uk

Βγήκε και η Chameleon Final.

Δεν την δοκίμασα γιατί περιμένω κάποια στιγμή MIUI Final....

τέτοια κάνε μου και έλεγα να μην φλασάρω :P

τέτοια κάνε μου και έλεγα να μην φλασάρω :P

Κάνε κράτη, γιατί οι απίστευτοι, ακόμα δεν βάλανε ράδιο και 3G videoκλήση!

Ήθελα να 'ξερα πως το ορίζουν το Final... :)

ΟΚ, σούπερ ROM...

ΟΚ, έχουν ανακοινώσει πως είναι ενήμεροι για τα παράπονα των χρηστών σχετικά με την απουσία radio/videtelephony.

Αλλά όχι ΟΚ, για το ότι βγάλανε Final με τις 2 αυτές ελλείψεις!

Ονόμασέ την RC4, όχι όμως Final!

Πάλι καλά που έχει OTA updates και δεν χρειάζεται να φλασάρεις χειροκίνητα....

δε με νοιάζει ούτε το ράδιο ούτε η βιντεοκλήση :devil:

Χαχαχαχαχα :) Θα δεις το φως το αληθινό αλλά κάτσε να πάρουμε feedback πρώτα και μετά, δοκιμάζεις.

Μόλις χθες βγήκε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...