Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy S - νέα κορεάτικη ναυαρχίδα με android

arxaggelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

arxaggele χρησιμοποιησε αυτο το patched skype για να έχεις και video-call.

δουλευει 100%.

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=16323558&postcount=1028

ναι μωρέ το ξέρω απλά είναι ηλίθιοι μάλλον δεν εξηγείται αλλιώς, να βάζουμε patchιές για κάτι που θα έπρεπε να λειτουργεί από μόνο του. Anyway, θα δοκιμάσω και αυτό, αν και μάλλον θα βάλω σύντομα Ginger οπότε λέω να μην πειράξω τίποτε άλλο.

Btw, μόλις αναφέρθηκε στο myphone.gr ότι βγήκε αναβάθμιση με product code COS και VGR, που σημαίνει ότι πιθανότατα είναι οι ελληνικές :whistle:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Από ότι λένε είναι αλήθεια, αλλά πρόκεται για την 2.3.3. Δε λες καλά που δεν είναι η 2.2.1!!! Αν είναι σταθερή θα τη βάλω, αν και διστάζω λίγο γιατί με JS8 είμαι πολύ καλά.

Είχα δοκιμάσει την BUJV9 (Vodafonized ROM) και ΟΚ, μια κλασική 2.3.3.

Καλή διάρκεια μπαταρίας λόγω του modem που βάζει η Voda και από ταχύτητα όπως οι κλασσικές stock gingers που υπήρχαν τότε.

Πάντως στο sf δεν έχει βγει κάτι ακόμα.

Μάλλον θα σκάσει μύτη για φλασάρισμα με odin μέσα στις επόμενες μέρες (μην πω ώρες) και αναρωτιέμαι ακόμη αν αξίζει τον κόπο. Το καλό θα έιναι ότι είναι απίσημη, άρα θα επιστρέψει και η εγγύηση στο κινητό μου, το κακό είναι οι...αναμνήσεις από την τραγική απόσταση που είχε η επίσημη 2.2 με τις 2.2.1. Θα έχουνα ντιστοιχη διαφορά λες; Δηλαδή, εφόσον μάλλον δεν θα πάρουμε ποτέ Ελλάδα την 2.3.4 επίσημα, αν είναι να φλασάρω να βάλω κάποια πολύ μαμάτη 2.3.4, αν πάλι δεν έχουν τρελή διαφορά να βάλω αυτήν για να έχω και την εγγύηση.

Μάλλον θα σκάσει μύτη για φλασάρισμα με odin μέσα στις επόμενες μέρες (μην πω ώρες) και αναρωτιέμαι ακόμη αν αξίζει τον κόπο. Το καλό θα έιναι ότι είναι απίσημη, άρα θα επιστρέψει και η εγγύηση στο κινητό μου, το κακό είναι οι...αναμνήσεις από την τραγική απόσταση που είχε η επίσημη 2.2 με τις 2.2.1. Θα έχουνα ντιστοιχη διαφορά λες; Δηλαδή, εφόσον μάλλον δεν θα πάρουμε ποτέ Ελλάδα την 2.3.4 επίσημα, αν είναι να φλασάρω να βάλω κάποια πολύ μαμάτη 2.3.4, αν πάλι δεν έχουν τρελή διαφορά να βάλω αυτήν για να έχω και την εγγύηση.

Έχουμε κλείσει σχεδόν 1 χρόνο με το Galaxy S.

Για ποιά εγγύηση μιλάς; :)

Θέλω να σου πω πως πλέον το κομμάτι εγγύηση δεν υπάρχει ούτε στο πίσω μέρος του μυαλού μου.

Galnet 2.3.5 Twooey! από χθες και τα μυαλά στα κάγκελα! :)

1½ μέρα αυτονομία με full χρήση 3G/WiFi/Bluetooth και ακόμα είμαι στο 24%.

Δεν μου έχει τύχει 2.3.3 που να είναι άχρηστη. Επομένως μην ανησυχείς για την ταχύτητα.

Εκτός και αν η Cosmote κάνει την έκπληξη!

Το TV out και το ραδιόφωνο είναι must για μένα, γιατί τα έχουν κλ@σει έτσι; Τόσο δύσκολο είναι να γράχουν drivers για αυτά συγκεκριμένα στη MIUI; Με τόσα ++ που έχεις δώσει, παίζει και να έκανα την έκπληξη και να πήγαινα σε custom κάνοντας σεφτέ με αυτήν :-D :-D

Το TV out και το ραδιόφωνο είναι must για μένα, γιατί τα έχουν κλ@σει έτσι; Τόσο δύσκολο είναι να γράχουν drivers για αυτά συγκεκριμένα στη MIUI; Με τόσα ++ που έχεις δώσει, παίζει και να έκανα την έκπληξη και να πήγαινα σε custom κάνοντας σεφτέ με αυτήν :-D :-D

Ράδιο θα βάλουν γιατί το έχουν αναφέρει.

Οπότε τις χρησιμοποιώ επειδή αφενός μεν είναι τέλειες

και αφετέρου δε για το feedback/bug report κλπ.

Με ενδιαφέρει η ανάπτυξή τους δηλαδή.

Για το TVout ίδωμεν....

Ρυθμίσεις --> Σχετικά με το τηλέφωνο.

:)

Άρα έχεις περάσει official μέσω Kies;

Έχω φλασάρει εδώ και λίγες μέρες την 2.3.4 και ο γαλαξίας πάλι κολλάει....

Νομίζω έχω καταντήσει γραφική πια....

Εσύ μην απογοητεύεσαι... Θα τα φτιάξουμε όλα. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...