panosbas Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Καλησπέρα σε όλους, θα χρειαστώ την βοήθειά σας για άλλη μια φορά. Αγόρασα άλλο ένα Samsung Galaxy S για την αδερφή μου αυτή τη φορά, και του έχω περάσει απο τον οδηγό της Carmen την έκδοση Gingerbread 2.3.4 έως εδώ όλα καλά. Θέλω να επιτύχω 2 τα ακόλουθα 2 πραγματάκια : 1) Να κάνω SIM Unlock ώστε να δέχεται τους ελληνικούς παρόχους πχ. Cosmote Vodafone etc. 2)Να βάλω το τηλέφωνο σε ώστε να ολοκληρώσω όλα τα βήματα παραμετροποίησης του τηλ από τον οδηγό της Carmen. Έχω τα εξής προβλήματα : 1)Δεν μπορώ να βάλω το τηλ σε Recovery mode με το 3 button (γνωστο τρόπο) επειδή τυγχάνει να πήρα συσκευή η οποία το έχει απενεργοποιημένο απο Default. Τώρα δοκίμασα τον παρακάτω οδηγό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3441843#post3441843 (που είχε δουλέψει με επιτυχία στο πρώτο Samsung Galaxy S που είχα αγοράσει) αλλα δυστηχώς σε αυτό το τήλ δεν λέει να δουλέψει με τίποτα.Το τήλ ανάβει κανονικά αγνοώντας πλήρως τον συνδιασμό των πλήκτρων που πατάω. Βέβαια πρέπει να αναφέρω πως αυτό το τήλ έχει Voltage 3780,0 (mV) δεν είμαι σίγουρος αν έχει σχέση απλά το αναφέρω. 2) Το δεύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να κάνω Sim Unlock το τηλ. μιας και δεν δουλεύει το Root Access σε αυτό το τηλ. δηλαδή θέλω να πω πως ενω ακολουθώ το πολύ καλο videaki που μου συνέστησε ο φίλος Stormrain http://www.youtube.com/watch?v=g94eTJWW444&feature=player_embedded#at=371 (που επίσης είχε δουλέψει στο πρώτο Samsung Galaxy S που είχα αγοράσει)σε αυτό κάνει restart το τηλ αλλα δεν μου δίνει Root Access (τον έλενχο κάνω με το πρόγραμμα Root Check απο το Android Market). Μήπως υπάρχει και κάποιος άλλος τρόπος για να πετύχω τα παραπάνω σε αυτό το τήλ;;; Ευχαριστώ και πάλι, Παναγιώτης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fronimitis Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 panosbas εχει το ιδιο θεματακι που εχει και το δικο μου Galaxy S που οτι και να εκανα δεν εμπαινε σε download.Χρειαζεσαι το usb jig αυτο εδω το πραγματακι απο ebay για να μπορει να μπαινει σε download. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosbas Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Σε ευχαριστώ fronimitis μακάρι να το ήξερα λίγο ποιο πριν γιατι μπήκα σε αυτο το site : http://www.unlocksamsungonline.eu/imei/index.php και τους έδωσα το IMEI του κινητού, μαζι με 16.50 Ευρω και μέσα σε λίγες ώρες μου έστειλαν τον unlock code. Πάντως σε ευχαριστώ, άλλη φορά θα το ξέρω για να αγοράσω ένα USB Jig. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Χθες ο Γαλαξίας πήρε JVR 2.3.4 (samfirmware) και σήμερα βλέπω βγήκε και CM 7.1 με base 2.3.5 ! Θα μας τρελάνουν.... και έλεγα σήμερα να φλασάρω JVR να δώ τί λέει; (Τ' ακούς Κατερίνα;! Για εσένα φλασάρω... ο άμοιρος tester! ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 χαχαχαχα άσε την και πάει τρεχάτη στη δουλειά Nice news Αλλά δεν είναι Nexus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Λύσσα κακιά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basi Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Χθες ο Γαλαξίας πήρε JVR 2.3.4 (samfirmware) και σήμερα βλέπω βγήκε και CM 7.1 με base 2.3.5 ! Θα μας τρελάνουν.... και έλεγα σήμερα να φλασάρω JVR να δώ τί λέει; (Τ' ακούς Κατερίνα;! Για εσένα φλασάρω... ο άμοιρος tester! ) Φλάσαρε ότι μπορείς γιατί πάλι κολλάει με την Juwe's 5,2 οπότε πάλι για ολονυκτία μας κόβω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Φλάσαρε ότι μπορείς γιατί πάλι κολλάει με την Juwe's 5,2 οπότε πάλι για ολονυκτία μας κόβω... Ελα μωρέ αμέσως εσύ ολονυχτία Αστέρι θα γίνει ... Τώρα αν ξανακολλάει θα πω το Κρητικό ρητό.... "Κάθε πράμα του αφεντικού του μοιάζει" :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basi Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Ελα μωρέ αμέσως εσύ ολονυχτία Αστέρι θα γίνει ... Τώρα αν ξανακολλάει θα πω το Κρητικό ρητό.... "Κάθε πράμα του αφεντικού του μοιάζει" :lol: Με δίνεις στεγνά ή μου φαίνεται;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Με δίνεις στεγνά ή μου φαίνεται;;; Εγώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Λίγο ακόμα..... http://www.galnetmiui.co.uk/content/forum/latest-release/welcome-to-galnetmiui-twooey!/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Καλησπερα,όταν λετε, Samsung Galaxy S ,ποιο απ’όλα εννοειται, το i9000 ? γιατι στο skroutz.gr στα διαφορα καταστηματα,βλεπω περιγραφες της συσκευης με διαφορες ονομασιες, πχ http://www.skroutz.gr/s/271477/Samsung-Galaxy-S-i9000-8GB.html ,δηλαδη το Samsung GT-i9000 Galaxy S είναι το ιδιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Ναι εννούμε το GT-i9000 και είναι το ίδιο. To SL είναι άλλο, και το i9100 είναι το Galaxy S II. Αλλά έχε υπόψη ότι υπάρχουν άλλα δύο θέματα με τίτλο Samsung Galaxy S, οπότε κακώς άνοιξες άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spiros83 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Στο 99,9% των περιπτώσεων, Galaxy S σημαίνει το i9000, αυτό εδώ δηλαδή. Αντίστοιχα το S2 (ή S II) είναι το i9100, αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Το Skype έβγαλε αναβάθμιση και πλέον το SGS έχει βιντεοκλήση, αλλά μόνο με την πίσο κάμερα! Μα καλά μας δουλεύουν; Για να μη μιλήσω για την ελληνική αναβάθμιση και το ανελέητο γράψιμο που έχει πέσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα