Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy S - νέα κορεάτικη ναυαρχίδα με android

arxaggelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Nice you did it Πανο! Καλως ηρθες στον κοσμο των flashaholics :lol:

Νικο αντε ψησου καποια στιγμη και για το S2. Ηδη ψηνω την Karmen ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπέρα παιδιά,

μια γρήγορη και απλή ερώτηση για εσάς.

Έχω κατεβάσει πολλές και διάφορες εφαρμογές απο το internet, τα αρχεία έχουν κατάληξη .apk

Μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε πως τα κάνω εγκατάσταση στο Samsung Galaxy S.

Ευχαριστώ.

• Moderators

Καλησπέρα παιδιά,

μια γρήγορη και απλή ερώτηση για εσάς.

Έχω κατεβάσει πολλές και διάφορες εφαρμογές απο το internet, τα αρχεία έχουν κατάληξη .apk

Μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε πως τα κάνω εγκατάσταση στο Samsung Galaxy S.

Ευχαριστώ.

Πετα τα σε καποιον φακελο της συσκευης ή της καρτας μνημης αν εχεις. Μετα ανοιξε το My Files (ή κατεβασε τον Astro Εxplorer και αν εισαι root τον Root Explorer), βρες τον φακελο που περιεχει τα apk και πατα πανω στο καθενα :)

Παιδιά δώστε τα φώτα σας και εδώ please...

Πέρασα εχθές τη Juwe 5.1 ακολουθώντας αυτόν τον οδηγό. Προηγουμένως είχα GalnetMIUI 3.3. Αντιμετωπίζω όμως τα εξής προβλήματα:

1) Πρώτο και βασικότερο δε μου αναγνωρίζει τη SIM. Από όσα έχω καταλάβει μελετώντας φόρουμς πρέπει να φταίει το CSC αρχείο που πρέπει να το ρυθμίσω για τον πάροχό μου. Δοκιμάζοντας όμως να πληκτρολογήσω το κωδικό *#272*ΙΜΕΙ# δε γίνεται τίποτα (το IMEI είναι αυτό που είχα πριν φλασάρω... και σαλτάρω). Πάω να δω στις ρυθμίσεις και δεν υπάρχει IMEI. Τι μπορώ να κάνω;

2) Δεύτερο από πού μπορώ να βάλω ελληνικό πληκτρολόγιο; Νόμιζα πως θα είχε ήδη εγκατεστημένο...

3) Υπάρχει καμία λύση ώστε να εμφανίζονται τα ελληνικά τραγούδια με κανονικούς χαρακτήρες κι όχι αλαμπουρνέζικα;

Όπως καταλαβαίνετε το 1ο με "καίει" περισσότερο. Κάποια συμβουλή από εμπειρότερο flashaholic; TY!

Για αρχή φλάσαρε την τελευταία 2.2.1 που υπάρχει.

Αυτό με την SIM στην Juwe 5.x είναι γνωστό θεματάκι.

Μετά φλασάρεις JVQ stock.

Φλασάρεις τον τελευταίο Speedmod

για root και CWM.

Μέσω CWM φλασάρεις ελληνικά Swype & Samsung keyboards.

Και από γατάκι, έγινες γατόνι! :)

Just kidding...

android.png

Αντί για Speedmod μπορείς να περάσεις τον αντίστοιχο του Chainfire(CF-root).

android.png

Μάλιστα... κρίμα και ακολούθησα τον οδηγό τόσο καλά. Θα δοκιμάσω αργότερα να την ξαναπεράσω με τον τρόπο που μου λες και θα πω αποτελέσματα.

Υπάρχει κάποιο λινκ για πληκτρολόγιο γιατί το μόνο που βρήκα είναι σε ποστ 9 μηνών... BTW ο σωστός τρόπος για να περάσεις ελληνικό πληκτρολόγιο είναι να επίλέξεις install zip from sdcard; Το ρωτάω γιατί όταν το έκανα στην Galnet(πρώτη μου ρομ :P ) έφαγε ένα σκάλωμα το κίνητο για κάμποση ώρα ήταν κλειστό και φοβήθηκα μην έβαλα τα ελληνικά ως νέα rom! :unsure:

Θες να βάλεις σώνει και ντε Juwe's;

Νομίζω οι Juwe's 5.x σε αντίθεση με τις αντίστοιχες MIUI(Official, Galnet etc.),

θέλουν να φλασάρεις από 2.3.3 με bootloaders(JVK,JVQ).

Ενώ η MIIUI αν δεν φλασάρεις από Froyo θα έχεις διάφορα θέματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτή ξεχώρισα αυτή επέλεξα να περάσω - έχεις κάτι άλλο να προτείνεις... Η Galnet δε με ικανοποίησε. Στη Galnet πήγα κατευθείαν από stock froyo. Πάντως εάν καταλαβαίνω καλά, τη διαδικασία την έκανα σωστά αφού πρώτα φλάσαρα στοκ JVQ με bootloaders(όταν βάζεις τρία αρχεία στο odin δε σημαίνει ότι φλασάρεις με bootloaders?). Εάν βάλω πρώτα τη 2.2.1 που μου λες τι καταφέρνω με αυτό τον τρόπο;

EDIT: Βλέπω κι άλλος έχει το ίδιο πρόβλημα. Με βλέπω να περνάω σε στοκ 2.3.3 ή 2.3.4.

EDIT2: Είμαι σε JVQ 2.3.4 και είμαι καλά :-) Thanks anyway nikoskon!

Επεξ/σία από empyr3an

Τώρα που είσαι με JVQ η οποία έχει bootloaders, δοκίμασε να φλασάρεις Juwe's 5.x .

Απλά πέρνα έναν custom Kernel που να έχει CWM(στους ανέφερα πιο πάνω) και μετά φλάσαρε Juwe's 5.x μέσω CWM.

EDIT: Για αυτό σε ρώτησα αν είσαι σίγουρος για την Juwe's που θες να περάσεις. Γιατί έχουν αναφερθεί αρκετά θεματάκια με την SIM.

Δε σε ρώτησα για να τσακωνόμαστε για το ποιά ROM είναι καλύτερη.

Προσωπικά δεν κατάφερα ποτέ να περάσω την 5.0 . Δεν έβλεπε με τίποτα την SIM.

Όσο άψογες ήταν οι Froyo του Juwe, άλλο τόσο δεν την παλεύουν οι Gingers του.

• Moderators

Eγω γιατι πιστευω πως χαθηκε ο φακελος efs?

Για δες με εναν file manager αν υπαρχει αυτος. Θα τον βρεις στο κεντρικο filesystem.

Για δες με εναν file manager αν υπαρχει αυτος. Θα τον βρεις στο κεντρικο filesystem.

Στην περίπτωση μου δεν είχε να κάνει με τον efs, παρόλο που είχα κρατήσει efs backup.

Δοκίμασα 2 φορές να την περάσω ανεπιτυχώς.

Έκτοτε δεν κάθισα να το ψάξω παραπάνω λόγω MIUI.

Εφόσον μου λες ότι η Juwe έχει προβλήματα στις εκδόσεις Gingerbread πράγμα που το διαπίστωσα και μόνος μου, δεν έχει νόημα να προσπαθήσω πάλι. Μια χαρά είμαι με τη σταθερότητα της stock. Την Juwe την επέλεξα κυρίως γιατί υπάρχει οδηγός στο insomnia οπότε φαντάστηκα θα είναι καλή. Πάντως την εγκατάσταση την είχα κάνει όπως με συμβουλεύεις κι εσύ απλά αντί για τα kernels που προτείνεις είχα περάσει semaphore το οποίο έχει κι αυτό cwm.

Δεν είμαι πλέον σε Juwe για να δω... Στη JVQ όμως που κοίταξα δεν έχω τέτοιο φάκελο - είναι απαραίτητος; Ακόμα δεν έχω συναντήσει κανένα πρόβλημα με τη Rom.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
O Semaphore, kernel είναι.

Βρε δε λέω το αντίθετο. :D

Με ES File Explorer και rooted κοίταξα στο / και δε βλέπω τίποτα να λέει efs. Για να βάλω την JVQ καθάρισα όλους τους φακέλους στη εσωτερική μνήμη (factory reset και κάτι άλλο θαρρώ πως έκανα - δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή). Τέσπα αφού δε βλέπω να μου δημιουργεί κανένα πρόβλημα έχει σημασία;

EDIT: Άκυρο! Κοιτούσα λάθος...

Επεξ/σία από empyr3an

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...