Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy S - νέα κορεάτικη ναυαρχίδα με android

arxaggelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Σε pc εισαι ή σε laptop?4

Toυς drivers πως τους περασες?

Manually ή μεσω Kies? Δοκιμασε και αυτο εδω το λινκ

http://drivers.softpedia.com/get/MOBILES/Samsung/Samsung-Galaxy-S-USB-Driver-for-Windows-x64.shtml

Επισης για πες μας τι firmware εχεις. Πατα στον dialer αυτον τον κωδικο και πες μας τι γραφει *#1234#

Στην ουσια πρεπει να κανεις root και μετα θα εισαι οκ. Αν ολα αποτυχουν δοκιμασε σε καποιο αλλο Pc.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα και πάλι,

τελικά μετα απο διάφορες απόπειρες κατάφερα να ξεκλειδώσω το κινητό απο τον φορέα Orange Uk και τώρα χρησιμοποιώ Cosmote.

Την λύση μου έδωσε το videaki που μου πρότεινε ο lambroukos13 και γιαυτό θέλω πραγματικά να τον ευχαριστήσω θερμά.

Τώρα θα προσπαθήσω να λύσω τα προβλήματα σύνδεσης του κινητού με την εφαρμογή Samsung Kies.

Ευχαριστώ και πάλι. :-)

Καλησπέρα και πάλι,

τελικά μετα απο διάφορες απόπειρες κατάφερα να ξεκλειδώσω το κινητό απο τον φορέα Orange Uk και τώρα χρησιμοποιώ Cosmote.

Την λύση μου έδωσε το videaki που μου πρότεινε ο lambroukos13 και γιαυτό θέλω πραγματικά να τον ευχαριστήσω θερμά.

Τώρα θα προσπαθήσω να λύσω τα προβλήματα σύνδεσης του κινητού με την εφαρμογή Samsung Kies.

Ευχαριστώ και πάλι. :-)

Για αρχή πέρνα του την τελευταία 2.3.4 (JVQ) από samfirmware.

Καλησπέρα,

επιτέλους κατάφερα να ξεκλειδώσω το samsung galaxy S βλέποντας προσεκτικά και ακολουθώντας τις οδηγίες από το video που μου έκανες

post.θα ήθελα να σε ευχαριστήσω θερμά μιας και τώρα πλέον μπορώ να χρησιμοποιώ το τηλέφωνό μου ελεύθερα με όποιον πάροχο εγώ επιθυμώ.

Καλορίζικο φίλε :) Με το Κιες τί έκανες, δούλεψε; Συνήθως το έχουμε χ@σμένο, αλλά επίκειται επίσημη αναβάθμιση σε 2.3 και έχει ζεσταθεί το θέμα. Αν και μάλλον πάλι το Odin θα καθαρίσει :P

Σε pc εισαι ή σε laptop?4

Toυς drivers πως τους περασες?

Manually ή μεσω Kies? Δοκιμασε και αυτο εδω το λινκ

http://drivers.softpedia.com/get/MOBILES/Samsung/Samsung-Galaxy-S-USB-Driver-for-Windows-x64.shtml

Επισης για πες μας τι firmware εχεις. Πατα στον dialer αυτον τον κωδικο και πες μας τι γραφει *#1234#

Στην ουσια πρεπει να κανεις root και μετα θα εισαι οκ. Αν ολα αποτυχουν δοκιμασε σε καποιο αλλο Pc.

Είμαι σε laptop με windows 7 x64 sp1.

Τους driver τους κατέβασα από την Samsung και έτρεξα το setup αλλά επίσης αφού είδα πως δεν

εγκαταστάθηκαν σωστά τότε δοκίμασα να τους εγκαταστήσω χειροκίνητα δηλαδή "have disk " και Browse για το σωστό αρχείο αλλά

δυστυχώς τζίφος δοκιμάσω το link που μου έστειλες και θα σου πληκτρολόγησα αυτό που μου είπες και σου γράφω τα παρακάτω στοιχεία :

PDA:I9000BVJG2

PHONE:I9000BVJF3

CSC : I9000ORAJG2

Έχεις δίκιο από ότι διαβάζω όλοι λένε πως πρέπει να κάνω root την συσκευή μου αλλά πως.

Θα το ψάξω με πρώτη ευκαιρία.΅Ευχαριστώ και πάλι.

Είμαι σε laptop με windows 7 x64 sp1.

Τους driver τους κατέβασα από την Samsung και έτρεξα το setup αλλά επίσης αφού είδα πως δεν

εγκαταστάθηκαν σωστά τότε δοκίμασα να τους εγκαταστήσω χειροκίνητα δηλαδή "have disk " και Browse για το σωστό αρχείο αλλά

δυστυχώς τζίφος δοκιμάσω το link που μου έστειλες και θα σου πληκτρολόγησα αυτό που μου είπες και σου γράφω τα παρακάτω στοιχεία :

PDA:I9000BVJG2

PHONE:I9000BVJF3

CSC : I9000ORAJG2

Έχεις δίκιο από ότι διαβάζω όλοι λένε πως πρέπει να κάνω root την συσκευή μου αλλά πως.

Θα το ψάξω με πρώτη ευκαιρία.΅Ευχαριστώ και πάλι.

Θα ήθελα να προσθέσω πως τσέκαρα το link και είναι το ίδιο με το οποίο κατέβασα τους drivers την πρώτη φορά αλλα δυστυχώς εμένα δεν μου παίζουν.

Καλησπέρα παιδιά.

Παρακολουθώ το tutorial της Carmen για να περάσω την έκδοση 2.3.4 στο Galaxy S

Στο σημείο όμως που λέει να περάσω το τηλέφωνο σε download mode έχω πρόβλημα μιας και δεν λέει να μπει σε αυτο το mode με τίποτα.

Έχω δοκιμάσει με σβηστό το τηλέφωνο να πατήσω 1) το κουμπί μείωσης του ήχου

2) το Home Button

3) το Power Button

αλλα το μόνο που καταφέρνω είναι να ανάψει το τηλέφωνο κανονικά χωρίς να μπει σε download mode.

To δοκίμασα αρκετές φορές αλλά τίποτα.

Μήπως γνωρίζεται κανένα άλλο τρόπο για να βάλω το τηλέφωνο σε download mode.

Ευχαριστώ.

• Moderators

Καλησπέρα παιδιά.

Παρακολουθώ το tutorial της Carmen για να περάσω την έκδοση 2.3.4 στο Galaxy S

Στο σημείο όμως που λέει να περάσω το τηλέφωνο σε download mode έχω πρόβλημα μιας και δεν λέει να μπει σε αυτο το mode με τίποτα.

Έχω δοκιμάσει με σβηστό το τηλέφωνο να πατήσω 1) το κουμπί μείωσης του ήχου

2) το Home Button

3) το Power Button

αλλα το μόνο που καταφέρνω είναι να ανάψει το τηλέφωνο κανονικά χωρίς να μπει σε download mode.

To δοκίμασα αρκετές φορές αλλά τίποτα.

Μήπως γνωρίζεται κανένα άλλο τρόπο για να βάλω το τηλέφωνο σε download mode.

Ευχαριστώ.

Eισαι 100% σιγουρος πως δεν μπαινει σε download mode?

Τα πληκτρα πρεπει να τα πατας ταυτοχρονως.

Αν δεν δουλεψει, εχεις δυο επιλογες.

1) ενεργοποιεις τον συνδυασμο των 3 κουμπιων στην συσκευη και μετα φλασαρεις κανονικα.

2) Αναγκαζεις την συσκευη σου να μπει σε Download Mode μεσω adb και μετα φλασαρεις κανονικα.

Και οι δυο επιλογες εχουν ρισκο να σου μεινει η συσκευη στα χερια αν κατι παει καλα και να καταληξεις με ενα τουβλο. Ιδιαιτερα η 2η.

Δεν σε αποτρεπω, απλως σου λεω τι ισχυει.

Προσωπικα δεν εχω δοκιμασει καμια απο τις δυο, οποτε ας σε καθοδηγησει καποιος που το εχει κανει στην πραξη. Αλλα προτεινω την πρωτη επιλογη for what it's worth.

Πιστεύω πως μετα απο τόσες προσπάθειες θα είχα καταφέρει να φέρω το τηλέφωνο σε downnload mode.

Όταν λές

"ενεργοποιεις τον συνδυασμο των 3 κουμπιων στην συσκευη"

τι ακριβώς εννοείς;;;

Τι διαφορετικό απο αυτο που κάνω έως τώρα θα πρέπει να κάνω;

Μέχρι στιγμής δοκιμάζω τον παρακάτω συνδιασμό αλλα χωρίς επιτυχία.

Πατάω αυτά τα κουμπιά είτε όλα μαζί είτε με την παρακάτω σειρά, με το τηλέφωνο σβηστό αλλα δοκίμασα και με το τηλέφωνο ανοιχτό.

1) το κουμπί μείωσης του ήχου

2) το Home Button

3) το Power Button

Το αποτέλεσμα είναι :

1)όταν το τηλέφωνο είναι ανοιχτό να σβήσει

και

2) όταν το τηλέφωνο είναι σβηστό να ανάψει

Έχει τύχει άραγε και σε κανέναν άλλον αυτό η μόνο εγω είμαι ο γκαντέμης :-)

Τέλος πάντων θα επιμείνω, έτσι κι αλλιώς οι επιλογές είναι δυο, ή θα τα καταφέρω ή θα το χαλάσω,

να μείνω με την απορία δεν υπάρχει περίπτωση.

Η βοήθεια είναι πάντα ευπρόσδεκτη...

Ε λοιπόν να σας πω και ενα ακομα παράξενο που μου συμβαίνει.

Δοκιμάζω με το τηλέφωνο ανοιχτό να το περάσω σε download mode με τον γνωστό συνδιασμό πλήκτρων αλλα με διαφορετική σειρά αυτή τη φορά και το τηλέφωνο μου εμφανίζει τα παρακάτω :

RST_STAT =0x4

PMIC_IRQ1 =0xc0

PMIC_IRQ2 =0x0

PMIC_IRQ3 =0x1

PMIC_IRQ4 =0x0

PMIC_STATUS1 =0x0

PMIC_STATUS2 =0x0

και ακριβώς απο κάτω δείχνει το πράσινο ρομποτάκι σήμα της Android και γράφει τα ακόλουθα :

FORCED UPLOAD

by KEY PRESSING

και δεν κάνει τίποτα απλά παραμένει σε αυτή ντην οθόνη.

Η μόνη μου επιλογή είναι να το σβήσω και το ανάψω πάλι.

• Moderators

Πανο εκει που παω να καταλαβω τι εχεις κανει, εκει ειναι που το χανω.

Λες πως πατας τα τρια κουμπια. Τα πατας ταυτοχρονα?

Αυτο που λες οτι βγαινει αν πατησεις τα τρια κουμπια δεν ειναι λογικο γιατι πρεπει να τα πατησεις ταυτοχρονα.

Αλλα και παλι δεν εχω δει να αναφερεται κατι τετοιο ξανα.

Καλησπέρα Stormrain

ναι τα πατάω ταυτόχρονα τα τρία κουμπιά, απλά αντί για το κουμπί μείωσης του ήχου δοκίμασα να πατήσω το κουμπί αύξησης του ήχου

και μου εμφανίζει τα παραπάνω που σου έγραψα.

Απο ότι έψαξα στο internet κατάλαβα ότι πέρασα το τηλέφωνο σε ενα mode που λέγεται Update mode.

Σε download mode το τηλέφωνο δεν λεει να μπει με τίποτα, ξέρω έχει διαφορά πρέπει με κλειστό το τηλέφωνο να πατήσω ταυτόχρονα

το κουμπί μείωσης του ήχου μαζι με το κεντρικό κουμπί(Home Button) και το κουμπί στη δεξιά πλευρά του τηλεφώνου κοινως ( power button)

έλα όμως που το μόνο που καταφέρνω είναι να ανάψει το τηλέφωνο κανονικά.

Απο ότι διαβάζω στο internet έχουν και άλλοι το ίδιο πρόβλημα με εμένα.

Αν λέω κάτι που δεν καταλαβαίνεις πες μου σε παρακαλώ για να γίνω ποιο σαφής.

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου,

εύχομαι πραγματικά να μπορέσω να περάσω το καινούργιο firmware 2.3.4 ώστε να δώ βελτίωση στο τηλέφωνό μου.Αλλά όπως καταλαβαίνεις όλα εξαρτώνται απο το αν θα μπορέσω να περάσω το τηλέφωνο σε download mode.

Σου επισυνάπτω το παρακάτω link για να δείς τι εννοώ για το update mode.

http://www.youtube.com/watch?v=4AJyJK0iIZo

Anyway ξέρω ότι έτσι κι αλλιώς δεν μας απασχολεί ιδιαίτερα αυτό μιας και εμείς θέλουμε να μπούμε σε Download mode.

Απλά στο δείχνω για να γνωρίζεις ότι υπάρχει και αυτό το mode.

• Moderators

Οκ θεωρητικα με το Volume Up μπαινεις σε recovery mode. Αλλα δεν θα επρεπε να σου βγαζει αυτο που σου βγαζει. Τελος παντων, ας το αφησουμε προς το παρον αυτο.

Στο θεμα μας, πας σε αυτο το ποστ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3441843#post3441843 και ακολουθεις ακριβως ο,τι σου λεει. Αν το κανεις σωστα, θα μπορεσεις επειτα να φλασαρεις με τον οδηγο της Karmen.

Προσωπικα δεν το εχω δοκιμασει στην πραξη, αλλα ο οδηγος λειτουργει 100% και ειναι και πολυ αναλυτικος.

Επαναλαμβανω πως παιρνεις το ρισκο σου και αποποιουμαι καθε ευθυνης :)

Καλησπέρα stormrain

έχω ήδη ξεκινήσει να διαβάζω τους οδηγούς και μόλις τελειώσω θα επιχειρήσω το flasharisma.

Ευχαριστώ για το κατατοπιστικότατο link.

Θα μιλήσουμε ξανα

Bye.

Να μαι και πάλι

ξενυχτισμένος αλλά απίστευτα χαρούμενος μιας και κατάφερα με την πολύτιμη βοήθεια του συναδέλφου Stormrain αλλά και τον

υπέροχο οδηγό της Carmen να κάνω τα εξής:

1)Ενεργοποίησα ξανά το 3 button combo ώστε να μπορώ να βάζω το τηλέφωνο σε download mode

2)Φλάσαρα το τηλ. στην έκδοση 2.3.4 Gingerbread

3)και ακολούθησα μέχρι το πέμπτο βήμα τον οδηγό της carmen (μέχρι το 5 βήμα γιατι μου αρέσει να παίζω safe) για παραπάνω βελτίωση της ταχύτητας του τηλεφώνου αλλά και των γραφικών(Themes-Wallpapers etc.)

4)με το που εγκαταστάθηκε η έκδοση 2.3.4 στο τηλ. όταν το συνέδεσα στο laptop μέσω Kies σαν δια μαγείας είδε και τους υπόλοιπους driver

που δεν έβλεπε σωστά έως τώρα και επικοινωνεί πλέον με το Kies χωρίς προβλήματα.

Είναι μέρες που τα πράγματα δεν πάνε καλά αλλά ευτυχώς ή χθεσινή δεν ήταν μια από αυτές, όλα δουλεύουν ρολόι.

Το τηλέφωνο νιώθω πως έχει απογειωθεί και συνεχίζοντας το ψάξιμο του καινούργιου λειτουργικού διαπιστώνω ολοένα και περισσότερα προβλήματα να έχουν λυθεί καθώς και αισθητή βελτίωση της ταχύτητας του τηλεφώνου.

Δεν νομίζω πως θα μπορούσα να ζητήσω κάτι καλύτερο.

Θέλω λοιπόν και πάλι να ευχαριστήσω ολόκληρη την κοινότητα για την πολύ καλή δουλειά που κάνει καθώς και για το ενδιαφέρον που δείχνει σε νέα μέλη όπως εγώ.

Καλό απόγευμα σε όλους.

Αντε με το καλό να του φορέσεις κουστομάκι!

Και εμένα ο Πέτρος με έθισε στο flashing.

Αλλά τί να πεις; Πήγε και πήρε το S II ... Τσ τσ τς... :P

android.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...