karmen1983 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 ρε παιδια, εχω μια χαζη ερωτηση: μολις προχτες πηρα το δικο μου, οποτε ειμαι τελειως ασχετος με το ζητημα, αλλα σημερα συνεβη το εξης: σε καποια φαση συνδεθηκα μεσω wifi για να "παιξω" λιγο με το net και εκτοτε ολες μου οι επαφες, δλδ τα τηλεφωνα, αντικατασταθηκαν με τα contacts μου στο λογαριασμο gmail που εβαλα. Δε λεω, χρησιμο, αλλα τα τηλεφωνα που πηγαν; Οσο και να ψαχνω δε μπορω να βρω ουτε τις επαφες ουτε καποιες σχετικες ρυθμισεις.... τα φωτα σας please... Μπες στον τηλεφωνικό κατάλογο και πάτα το αριστερό κουμπί. Επέλεξε More->Display options Στο choose contacts to display έχει Phone sim google κλπ Επέλεξε με τικ τι να φαίνεται και τι όχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosbas Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα σας, είμαι καινούργιος στο Insomnia γιαυτό συγχωρέστε με αν δεν κάνω post στο σωστό σημείο του Forum. Θα ήθελα την βοήθειά σας. Αγόρασα πολύ πρόσφατα από το ebay uk ένα Samsung Galaxy S I9000 το οποίο είναι κλειδωμένο στον πάροχο Orange(μάλλον της Αγγλίας)με αποτέλεσμα να δέχομαι κλήσεις αλλά να μην μπορώ να πραγματοποιήσω. Θα ήθελα όπως καταλαβαίνεται να το ξεκλειδώσω. Έχω το IMEI της συσκευής μου. Μήπως θα μπορούσατε να με καθοδηγήσετε πως να το κάνω αυτό, ή αν δεν γίνεται να το κάνω ο ίδιος, που θα έπρεπε να απευθυνθώ αλλά και πόσο θα μου κοστίσει. Ευχαριστώ και πάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lambroukos13 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 πως γινεται να δεχεσαι κανονικα και μην μπορεις να καλεσεις? κουλο μου φαινεται! απο την στιγμη που ειναι κλειδωμενο θα επρεπε να μην πιανει καν σημα παρα μονο της orange uk! αν το εχεις γενικα,μπορεις να ξεκλειδωσεις και μονος σου free,δες τον παρακατω οδηγο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=761045 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosbas Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δεν έχεις άδικο αλλά τι να σου πω εγω έβαλα μια sim της Cosmote και δέχεται κανονικά κλήσεις. Θα δοκιμάσω το site που μου προτήνεις και θα σου πω. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lambroukos13 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 αρα,αφου εχει σημα απο cosmote δεχεται και περνει κλησεις κανονικα,δες τα settings πριν πας να το ξεκλειδωσεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosbas Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μήπως μπορείς να γίνεις λίγο ποιο συγκεκριμένος όπως πχ. τι να ψάξω μέσα στα settings? Όταν πάω να κάνω μια κλήση μου εμφανίζει το μήνυμα Not Registered on Network. Μήπως σου λέει κάτι αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lambroukos13 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 πολυ κουλο το μηνυμα,απο την στιγμη που δεχεσαι κλησεις εισαι registered στο δικτυο! ψαξε μηπως εχει ενεργοποιηθει καμια φραγη εξερχομενων κλησεων και επισης κανε και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων! ειναι σιγουρο οτι το πηρες σαν locked? αν δεν πιασει με αυτο,προχωρα step by step με τον οδηγο που σου εδωσα,δεν ειναι κατι δυσκολο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosbas Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δεν έχει ενεργοποιηθεί φραγή εισερχομένων κλήσεων οπότε του έκανα Reset factory Default Settings. Σβήστηκαν τα πάντα μεσα απο το τηλέφωνο αλλά δυστηχώς μόλις το έκλεισα και το ξαναάνοιξα μου εμφανίζει το μήνυμα SIM network unlock PIN. Κοίταξα τον οδηγό που μου έστειλες και σε ευχαριστώ κιόλας αλλα η αλήθεια είναι πως ψιλοφοβάμαι μην το κάνω Brick. Βλέπεις είμαι ολίγον Niewbies. Σου γράφω την περιγραφή αυτού που μου το πούλησε μήπως καταλάβεις κάτι παραπάνω απο εμένα. Item specifics Brand: Samsung Features: 3G, Bluetooth, Camera, Colour Screen, Email, Email / Web, FM Radio, GPRS, GPS, Instant Messaging Carrier: Unlocked Simlock: Orange Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lambroukos13 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 δες αυτο το videaki,ειναι αστειο πραγματικα!!θσ ξεκλειδωσει 100%,η samsung απο οτι διαβασα εχει κρυψει το unlock code μεσα στο ιδιο το τηλεφωνο και με αυτο το scriptaki βρισκεις τον κωδικο! http://www.youtube.com/watch?v=g94eTJWW444 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosbas Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα και πάλι, είδα το videaki και απλά περιμένω να μου έρθει το καλώδιο usb σύνδεσης του τηλεφώνου με το pc ώστε να δοκιμάσω να το ξεκλειδώσω. Μετα την δοκιμη θα σε ενημερώσω. Ευχαριστώ και πάλι για το ενδιαφέρον σου, καληνύχτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Έχουμε και λέμε, για όσους δεν είναι κι "αλλού" -Ήρθε το Skype με βιντεοκλήση. Αν και μας πούλησε στεγνά η Skype λόγω μαρκετινγκ, και δεν υποστηρίζεται το κινητό, η εφαρμογή ήδη patchαρίστηκε πριν προλάβουμε να πούμε xda - H Samsung Hellas ανακοίνωσε την 2.3 για μέσα στο ερχόμενο 10ήμερο. Yeah, right, θα πω εγώ ο κακεντρεχής, αλλά ας είμασετ αισόδοξοι και καλοπροαίρετοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Έχουμε και λέμε, για όσους δεν είναι κι "αλλού" -Ήρθε το Skype με βιντεοκλήση. Αν και μας πούλησε στεγνά η Skype λόγω μαρκετινγκ, και δεν υποστηρίζεται το κινητό, η εφαρμογή ήδη patchαρίστηκε πριν προλάβουμε να πούμε xda μουαχαχαχα thanks Για την ενημέρωση - H Samsung Hellas ανακοίνωσε την 2.3 για μέσα στο ερχόμενο 10ήμερο. Yeah, right, θα πω εγώ ο κακεντρεχής, αλλά ας είμασετ αισόδοξοι και καλοπροαίρετοι. oh well tell me more Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsourakis13 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Παιδιά συμφέρει να αγοράσω τώρα το Galaxy S πριν βγει το Plus?/ή να περιμένω το Plus για να το πάρω ακόμα πιο φθηνά? ή να πάρω το Plus..? Οι διαφορές τους είναι πολύ μικρές αλλά έχει πολύ πιο δυνατή CPU(1.4 Ghz) και έχει διαφορετική GPU...επίσης θα έχει μεγαλύτερη μπαταρία (1650) λόγω CPU και λίγο πιο διαφορετικό καπάκι από πίσω...Δείτε για τα specs του εδώ. Δείτε σύγκριση ανάμεσα στα 2 κινητά εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosbas Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Καλησπέρα, επιτέλους μου ήρθε το καλώδιο usb σύνδεσης του κινητού με το pc οπότε ξεκίνησα τις προσπάθειες για να βρώ το πολυπόθητο unlock code. Είδα το παραπάνω videaki αλλα δυστηχώς στο site που δείχνει δεν μπορώ να βρώ το αρχείο που λέγεται "general windows unlock code". Γενικά έχω κατεβάσει και εγκαταστήσει διάφορα προγραμματάκια στο κινητό τα οποία υπόσχονται ότι θα μου δώσουν τον κωδικό ξεκλειδώματος της συσκευής(όπως το busy box Ιnstaller και το Galaxy S unlock) αλλά δυστηχώς όλα απαιτούν δικαιώματα root "Root access". Αυτό είναι κάτι το οποίο επίσης δεν έχω καταφέρει ακόμα Χρησιμοποιώ ενα laptop με Windows 7 64bit service pack 1. To πρόβλημα νομίζω πως ξεκινάει όταν συνδέω το κινητό με το laptop μέσω usb αλλά μετά απο αρκετή προσπάθεια του λειτουργικού συστήματος μου εμφανίζει μήνυμα ότι δεν κατάφερε να εγκαταστήσει με επιτυχία τους drivers του κινητού. Απλα να υπενθιμίσω πως έχω κατεβάσει και εγκαταστήσει το Microsoft Net Framework 4 στο laptop επίσης τους τελευταίους driver για το samsung galaxy s I9000 αλλά δεν μπορούν να εγκατασταθούν με επιτυχία οι 2 παρακάτω driver : Συσκευή USB MTP LSI HDA Modem ¨Εψαξα στο internet και βρήκα ότι και άλλος κόσμος έχει το ίδιο πρόβλημα σε x32 αλλά και x64 bit xp vista αλλα και windows 7. Αυτο που προτείνουν είναι χειροκίνητη εγκατάσταση του driver με "have disk" και Browse στο σωστό αρχείο. ¨Ελα όμως που όταν πας να το κάνεις αυτό βλέπεις πάρα πολλούς φακέλους με διάφορα αρχεία μέσα και όσο κι αν προσπαθήσεις σου εμφανίζει ότι ο φάκελος αυτός δεν περιέχει τα αρχεία που χρειάζονται για την εγκατάσταση της συσκευής. Έχω ολίγον τι πελαγώσει είναι η αλήθεια. Συγνώμη που γράφω την ιστορία της ζωής μου αλλά θέλω να τονίσω τι έχω κάνει μέχρι στιγμής. Οποιαδήποτε βοήθεια ειναι ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ και πάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dbzakias2 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Καλησπέρα, επιτέλους μου ήρθε το καλώδιο usb σύνδεσης του κινητού με το pc οπότε ξεκίνησα τις προσπάθειες για να βρώ το πολυπόθητο unlock code. Είδα το παραπάνω videaki αλλα δυστηχώς στο site που δείχνει δεν μπορώ να βρώ το αρχείο που λέγεται "general windows unlock code". Γενικά έχω κατεβάσει και εγκαταστήσει διάφορα προγραμματάκια στο κινητό τα οποία υπόσχονται ότι θα μου δώσουν τον κωδικό ξεκλειδώματος της συσκευής(όπως το busy box Ιnstaller και το Galaxy S unlock) αλλά δυστηχώς όλα απαιτούν δικαιώματα root "Root access". Αυτό είναι κάτι το οποίο επίσης δεν έχω καταφέρει ακόμα Χρησιμοποιώ ενα laptop με Windows 7 64bit service pack 1. To πρόβλημα νομίζω πως ξεκινάει όταν συνδέω το κινητό με το laptop μέσω usb αλλά μετά απο αρκετή προσπάθεια του λειτουργικού συστήματος μου εμφανίζει μήνυμα ότι δεν κατάφερε να εγκαταστήσει με επιτυχία τους drivers του κινητού. Απλα να υπενθιμίσω πως έχω κατεβάσει και εγκαταστήσει το Microsoft Net Framework 4 στο laptop επίσης τους τελευταίους driver για το samsung galaxy s I9000 αλλά δεν μπορούν να εγκατασταθούν με επιτυχία οι 2 παρακάτω driver : Συσκευή USB MTP LSI HDA Modem ¨Εψαξα στο internet και βρήκα ότι και άλλος κόσμος έχει το ίδιο πρόβλημα σε x32 αλλά και x64 bit xp vista αλλα και windows 7. Αυτο που προτείνουν είναι χειροκίνητη εγκατάσταση του driver με "have disk" και Browse στο σωστό αρχείο. ¨Ελα όμως που όταν πας να το κάνεις αυτό βλέπεις πάρα πολλούς φακέλους με διάφορα αρχεία μέσα και όσο κι αν προσπαθήσεις σου εμφανίζει ότι ο φάκελος αυτός δεν περιέχει τα αρχεία που χρειάζονται για την εγκατάσταση της συσκευής. Έχω ολίγον τι πελαγώσει είναι η αλήθεια. Συγνώμη που γράφω την ιστορία της ζωής μου αλλά θέλω να τονίσω τι έχω κάνει μέχρι στιγμής. Οποιαδήποτε βοήθεια ειναι ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ και πάλι. η υπερτελεια σουπερ φανταστικη καρμεν εχει κανει κατι τελειους οδηγους που θα τους βρεις εδω http://www.insomnia.gr/page/wiki/_/smartphones/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα