DenKanwFlame Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 η τελευταια επισημη ελληνικη ειναι η 2.2 για αυτο δεν σου βγαζει αναβαθμιση πληροφοριες τυπου κερνελ κτλ δεν χρειαζονται η 2.2.1 ηταν ηδη πολυ καλη για αυτο δεν βλεπεις μεγαλη διαφορα διαφορα στην 2.2.1 και στην 2.3 υπαρχει στον browser, πολυ μεγαλη μαλιστα για swype βαλε αυτο μεσω cwm http://www.multiupload.com/3FRZ3AG7JK οι ευχαριστιες πανε στο myphone Βάλτε MIUI μωρέ !
nikoskon Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Βάλτε MIUI μωρέ ! Χθες και χωρίς να το ψάξω πολύ πέρασα την MIUI 1.6.10 που μόλις βγήκε. Αν υπάρχει τρόπος:: 1. Να βλέπει την εξωτερική κάρτα μνήμης, 2. να δούλευε το FM Radio, 3. να εξελληνιστεί το μενού της συσκευής, 4. να μην crashαρε ο theme manager, τότε νομίζω δεν αξίζει να ασχοληθείς με άλλες ROM(official και μη). edit: Για 2,3,4 βρήκα λύση(θα βγούν/βγήκαν update/fixes). Για την εξωτερική SD έχουμε καμιά ιδέα;
FFighter Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 οταν ειχα τη 2.2.1 ειχα βαλει ενα εικονιδιο στην επιφανεια εργασιας επιφορτισμενο με τη συνταξη μηνυματων χρησιμοποιωντας το HTC μετα το φλασσαρισμα σε 2.3.3 τοχασα και δε θυμαμαι που τοχα βρει... μηπως εχει υποψιν καποιος?
nikoskon Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Επανέρχομαι με την MIUI 1.6.10. Για τον theme manager έχει βγει update, που διορθώνει και τα κινέζικα του SU. FM radio θα προστεθεί μέσα στον Ιούλη. Για να βλέπει κανονικά την εξωτερική κάρτα μνήμης πρέπει να φλασάρεις με Froyo bootloaders(φλάσαρα πάνω από JSD 2.2.1 και λύθηκε). Ελληνικά κάποια στιγμή θα πάρει λογικά με update. Τα ελληνικά πληκτρολόγια που υπάρχουν στο myphone για 2.3.3 μέσω CWM δεν δουλεύουν στην MIUI 1.6.10. Ουσιαστικά το μόνο καινούριο μειονέκτημα που παρατήρηση είναι η βιντεοκλήση μέσω 3G(video telephony). Ενώ το Gtalk έχει κανονικά βιντεοκλήση μέσω Internet, δεν παρέχεται η δυνατότητα video call μέσω του dialer. Ελπίζω κάποια στιγμή να το βάλουν. Η ROM απλά δεν υπάρχει. Once MIUI, always MIUI.
nikoskon Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δουλεύει όμως το MultiLing keyboard που είναι δωρεάν στο market!
DenKanwFlame Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Χθες και χωρίς να το ψάξω πολύ πέρασα την MIUI 1.6.10 που μόλις βγήκε. Αν υπάρχει τρόπος:: 1. Να βλέπει την εξωτερική κάρτα μνήμης, 2. να δούλευε το FM Radio, 3. να εξελληνιστεί το μενού της συσκευής, 4. να μην crashαρε ο theme manager, τότε νομίζω δεν αξίζει να ασχοληθείς με άλλες ROM(official και μη). edit: Για 2,3,4 βρήκα λύση(θα βγούν/βγήκαν update/fixes). Για την εξωτερική SD έχουμε καμιά ιδέα; Μακάρι να ξεκινήσουν να δουλεύουν για το galaxy s2 τώρα MIUI <3
nikoskon Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Ε δεν θα τους ξεφύγει το SII. Αν κάποια στιγμή προσθέσουν την βιντεοκληση στο S, τότε θα είναι απλά μεγαλείο.
kavatzoulas Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα, αγόρασατο γαλαξία και είμαι πολύ ευχαριστημένος εκτός από το gps του που είναι για τα κλάματασε σχέση με το lg optimus one που αντικατέστησε. Έχω εγκαταστήσει3 προγράμματα< το aura, ndrive, igo και στα 3 μέχρι να κλειδώσει κάνει πάρα πολύ ώρα ενώστο lg ήταν θέμα δευτερολέπτων. Έχω κάνει αναβάθμισηστην έκδοση 2.2.1 xwjs8. Έχει κάποιος άλλοςτο ίδιο πρόβλημα και ναι πως το έλυσε. Ευχαριστώ πολύ.
nikoskon Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Εχεις ενεργοποιημένο το Α-GPS; Δεν είχα ποτέ ανάλογο πρόβλημα.
DenKanwFlame Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Ε δεν θα τους ξεφύγει το SII. Αν κάποια στιγμή προσθέσουν την βιντεοκληση στο S, τότε θα είναι απλά μεγαλείο. Οι προσευχές μου εισακούστηκαν http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1130951 Ξεκινάνε !
kavatzoulas Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Εχεις ενεργοποιημένο το Α-GPS; Δεν είχα ποτέ ανάλογο πρόβλημα. Έχω ακριβώς τις ίδιεςρυθμίσεις που είχα και στο lg optimus one ενώ εκεί κλείδωνε σε δευτερόλεπτα στο γαλαξία περναει και δεκάλεπτο και πολλές φορέςκαι παραπάνω η δεν κλειδώνει καθόλου σε δορυφόρους. Απλά πριν το πάωσε service επειδή είναι νέο κινητό ούτε μήνα δεν έχεικλείσει θα ήθελα να μάθω αν κάποιος άλλος είχε το ίδιο πρόβλημα.
Moderators stormrain Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Με JS8 συνηθως δεν τιθεται τετοιο θεμα. Κατεβασε απο το market την εφαρμογη Gps AIDS, κανε ο,τι σου λεει και ξαναδοκιμασε. Αν διορθωθει σημαινει πως δεν ειναι θεμα hardware αλλα software. Παρεμπιπτοντως, JS8 stock εχεις ή καμια custom?
kavatzoulas Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Με JS8 συνηθως δεν τιθεται τετοιο θεμα. Κατεβασε απο το market την εφαρμογη Gps AIDS, κανε ο,τι σου λεει και ξαναδοκιμασε. Αν διορθωθει σημαινει πως δεν ειναι θεμα hardware αλλα software. Παρεμπιπτοντως, JS8 stock εχεις ή καμια custom? επειδη το κινητο ειναι αγορασμενο εδω στην ιταλια ειχε 2.2 και ετσι εβαλα την original 2.2.1 ακολουθωντας τον οδηγο που υπαρχει εδω μεσα. custom ακομα δεν εχω βαλει περιμενω να βγει κατι σταθερο σε 2.3.3. θα δοκιμασω το gps aid και θα επανελθω γιατι μου πολυ χρησιμο το gps και ηταν ο σοβαροτερος λογος που πηγα απο το lg optimus one στο galaxy s *ο δευτερος ηταν οτι επεσε ενα ποτηρι κοκα κολα......παει με ολα πανω στο lg ευχαριστω για τη βοηθεια
ppsakis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 ρε παιδια, εχω μια χαζη ερωτηση: μολις προχτες πηρα το δικο μου, οποτε ειμαι τελειως ασχετος με το ζητημα, αλλα σημερα συνεβη το εξης: σε καποια φαση συνδεθηκα μεσω wifi για να "παιξω" λιγο με το net και εκτοτε ολες μου οι επαφες, δλδ τα τηλεφωνα, αντικατασταθηκαν με τα contacts μου στο λογαριασμο gmail που εβαλα. Δε λεω, χρησιμο, αλλα τα τηλεφωνα που πηγαν; Οσο και να ψαχνω δε μπορω να βρω ουτε τις επαφες ουτε καποιες σχετικες ρυθμισεις.... τα φωτα σας please...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα