Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπόν πήγα και τα κοίταξα....

-εμφανισιακά ξετρελάθηκα με το galaxy....και δε μου άρεσε το καφετί χρώμα στο καπάκι του 2X

-το κινητο το θελω για τα επομενα 1-2 χρονια οποτε δεν πιστευω οτι θα εχουν βγει τρελες εφαρμογες μεχρι τοτε....ας ειμαστε ολοι καλα μεχρι τοτε...και παιρνω και το SGS IV... :-D

-η χρηση του θα ειναι λιγο internet οσο βρισκομαι εκτος σπιτιου...live scores κτλ...facebook...κανα παιχνιδακι στυλ angry birds...skype!!....

Galaxy Galaxy Galaxy 99%

B)

(συγγνωμη για το double posting, νομιζα οτι το ενα ενσωματώνεται μεσα στο αλλο οπως ηταν πριν λιγο καιρο)

:fear:

Δημοσ.

κάνε αυτό που σου πρότεινε κάποιος φίλος πριν, πάρε την επιδότηση σαν μείωση παγίου (ή πάρε κάποιο άλλο κινητό και πουλά το σφραγισμένο) και πάρε το SGS από φθηνότερο κατάστημα.

Δημοσ.

κάνε αυτό που σου πρότεινε κάποιος φίλος πριν, πάρε την επιδότηση σαν μείωση παγίου (ή πάρε κάποιο άλλο κινητό και πουλά το σφραγισμένο) και πάρε το SGS από φθηνότερο κατάστημα.

Το πάγιο αφαιρείται από τον μισθό του πατέρα μου...γιατί έχει εταιρικό νούμερο...οπότε δεν υπαρχει προβλημα για 4-5 ευρώ λιγότερα τον μήνα..ενας καφες ειναι...

θα κατεβω ξανα το απογευμα να συννενοηθω με τους υπαλληλους την wind...και να το παραλαβω εαν ειναι διαθεσιμο...' B)

εχω βεβαια ενα κακο ιστορικο....

τις 2 τελευταιες φορες που πηγα για κινητο...πέρυσι κ πρόπερσι..

ειχε εξαντληθει και επαιρνα αλλο που δεν το ειχα κοιτάξει καν...

:cry:

Δημοσ.

* * Update * *

Το πήρα ευτυχώς..πάλι πηγε να γινει η μακακια...υπηρχε μονο 1 και ηταν κρατημενο για αλλον..τον επαιρναν τηλεφωνο οι υπαλληλοι, αλλα δε το σηκωνε..και ετσι το εδωσαν σε εμενα...

ο αλλος ας περιμενει..χιχιχιχι :devil: :devil:

Αυτη τη στιγμη το φορτιζω....

αυριο που θα ασχοληθω μαζι του..θα σας πω τις πρωτες εντυπωσεις...

θα ψαξω και στο σαιτ για κανενα θεμα με αρχαριους σε αντροιντ κτλ....(γιατι η αληθεια ειναι οτι δε ξερω πως να κανω το απντειτ...και για αρχη δε θελω να μπλεξω με custom roms...αλλα να βαλω μια official) ...και αν εχω περαιτέρω απορίες θα σας ρωτησω..! :wub:

Δημοσ.

Μεγιες και καλομιλητο(?). Τεσπα, update κανει απο μονο του μεσω Skies. Εγκατεστησε το προγραμμα, συνδεσε το κινητο και θα το κατεβασει. Αν θες να ψαχτεις παραπανω τσεκαρε αυτα τα links:

http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=152

http://www.bytheway.gr/forumdisplay.php?f=237

Εγω αυριο θα δοκιμασω να βαλω για πρωτη φορα custom rom(Darky's v10.1). Ελπιζω να μην το καψω και κλαιγομαι μετα... :P

Αν θελησεις και microSD τσεκαρε εδω:

http://www.insomnia.gr/topic/410235-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-microsd-16gb-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-galaxy-s/

Σημερα πηρα την Kingston 16gb και θα την βαλω σε λιγο.

Δημοσ.

Να σαι καλά φίλε..

http://www.samsung.com/gr/consumer/mobile-phone/mobile-phone/smart-phones/GT-I9000HKAEUR/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=support

Ενημέρωση λογισμικού τηλεφώνου -> Kατεβάστε το Samsung Kies

Αυτό να κατεβάσω δηλαδή..;Μετά συνδεω το pc με το κινητό και γίνεται το update..?! ok...

Δημοσ.

Ναι δεν ειναι τιποτα. Επισης, θα σου προτεινα τις 4-5 πρωτες φορες που θα το φορτισεις να εχεις αφησει να αδειασει τελειως η μπαταρια(να εχει κλεισει το κινητο) και να το φορτιζεις μεχρι 100%. Ειναι καλο για την μπαταρια.

Δημοσ.

Ναι δεν ειναι τιποτα. Επισης, θα σου προτεινα τις 4-5 πρωτες φορες που θα το φορτισεις να εχεις αφησει να αδειασει τελειως η μπαταρια(να εχει κλεισει το κινητο) και να το φορτιζεις μεχρι 100%. Ειναι καλο για την μπαταρια.

Γρηγορα φορτιζει ετσι;...γυρω στο 90% βρισκεται η πρασινη μεγαλη μπαταρια...και το εχω μεσα καμμια ωρα..

οκ θα το κανω και αυτο... :rolleyes:

Δημοσ.

Εμένα με ευλαβική φροντίδα από τότε που το πήρα (9 μήνες) χρειάζεται ένα τρίωρο για να πάει άδειο>φούλ. Πάντα τόσο έκανε.

Δημοσ.

Εμένα με ευλαβική φροντίδα από τότε που το πήρα (9 μήνες) χρειάζεται ένα τρίωρο για να πάει άδειο>φούλ. Πάντα τόσο έκανε.

Η μπαταρία ήταν πάνω από τη μέση όταν το έβαλα να φορτίζει...γιαυτο και θέλει λίγο ακόμα προφανώς...!

Δημοσ.

Η μπαταρία ήταν πάνω από τη μέση όταν το έβαλα να φορτίζει...γιαυτο και θέλει λίγο ακόμα προφανώς...!

αστο οπως ειναι μαθε το λιγο και ξαναποσταρε για να σου πουμε πως θα φλασαρεις

ασε τα kies και τις μ@λακιες...

Δημοσ.

αστο οπως ειναι μαθε το λιγο και ξαναποσταρε για να σου πουμε πως θα φλασαρεις

ασε τα kies και τις μ@λακιες...

Mη κανω καμμια χαζομαρα βοβαμαι... :whistle:

2.2 εχει το κινητο και στο ΚΙΕΣ λεει οτι ειναι πληρως αναβαθμισμενο..

την 2.3 θα φλασαρουμε ετσι..;

εβαλα μεσα μονο 2-3 εφαρμογες και παιχνιδια για να το δοκιμασω...

(εκδοση βασικου φασματος, εκδοση κερνελ, αριθμος κατασκευης χρειαζονται...; )

Δημοσ.

Εγω εβαλα την DarkyROM v10.1 (2.3.3 Gingerbread). Αρκετα ευκολη διαδικασια μπορω να πω. Δεν το εχω ψαξει και πολυ, αλλα μεχρι στιγμης δεν βλεπω καμια τρελη διαφορα. Ισως να φταιει το οτι δεν ειχα δουλεψει αρκετα την froyo 2.2.1 και ετσι δεν πολυ καταλαβαινω την διαφορα. Δεν εχω ελληνικο swype τωρα ρε γαμωτο. :P

Δημοσ.

Mη κανω καμμια χαζομαρα βοβαμαι... :whistle:

2.2 εχει το κινητο και στο ΚΙΕΣ λεει οτι ειναι πληρως αναβαθμισμενο..

την 2.3 θα φλασαρουμε ετσι..;

εβαλα μεσα μονο 2-3 εφαρμογες και παιχνιδια για να το δοκιμασω...

(εκδοση βασικου φασματος, εκδοση κερνελ, αριθμος κατασκευης χρειαζονται...; )

η τελευταια επισημη ελληνικη ειναι η 2.2 για αυτο δεν σου βγαζει αναβαθμιση

πληροφοριες τυπου κερνελ κτλ δεν χρειαζονται

Εγω εβαλα την DarkyROM v10.1 (2.3.3 Gingerbread). Αρκετα ευκολη διαδικασια μπορω να πω. Δεν το εχω ψαξει και πολυ, αλλα μεχρι στιγμης δεν βλεπω καμια τρελη διαφορα. Ισως να φταιει το οτι δεν ειχα δουλεψει αρκετα την froyo 2.2.1 και ετσι δεν πολυ καταλαβαινω την διαφορα. Δεν εχω ελληνικο swype τωρα ρε γαμωτο. :P

η 2.2.1 ηταν ηδη πολυ καλη για αυτο δεν βλεπεις μεγαλη διαφορα

διαφορα στην 2.2.1 και στην 2.3 υπαρχει στον browser, πολυ μεγαλη μαλιστα

για swype βαλε αυτο μεσω cwm

http://www.multiupload.com/3FRZ3AG7JK

οι ευχαριστιες πανε στο myphone :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...