nikoskon Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 μήπως ξέρουμε πότε θα αναβαθμιστεί σε gingerbread ? Ήδη οι Άγγλοι την απολαμβάνουν... Σιγά σιγά θα έρθει και εδώ. Αλλά αν βιάζεσαι, μπαίνεις στο samfirmware και κατεβάζεις όποια επίσημη ROM θες.
iRox Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 έχω ένα πρόβλημα μέ το galaxy : εμφάνισε ένα θεματάκι με την οθόνη του και θέλω να το πάω για service για αυτό θέλω να του περάσω official rom είναι αγορασμένο από vodafone παίζει κάποιο ρολο αυτό? τώρα έχει cyanogenmod 7 μέσα Συγκεκριμένα αυτή: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1061946 πως επιστρέφω σε official?
yassan Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 πήγα ατο σαιτ ( samfirmware ), αλλά δεν ξέρω ποιά να διαλέξω, μην κάνω και καμμιά πατάτα. αν είναι ευκολο να μου δώσει κανείς λινκ, για το 2,3 με ελληνικά....
vasilisga Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 πήγα ατο σαιτ ( samfirmware ), αλλά δεν ξέρω ποιά να διαλέξω, μην κάνω και καμμιά πατάτα. αν είναι ευκολο να μου δώσει κανείς λινκ, για το 2,3 με ελληνικά.... κατεβασε την προτελευταια στη λιστα XXJVO εχει ελληνικο μενου, αλλα οχι πληκτρολογιο
VictoriusGS Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα ξανά...............είμαι και εγώ ανάμεσα σε Samsung Galaxy S και LG Optimus 2X Βασικά από την αρχή μου άρεσε το galaxy...αλλά πήγα σημερα στην wind (απο εκει μονο λογω επιδοτησης) και έχει 459 το galaxy και 499 το optimus 2x Αν ηταν χαμηλότερη η τιμή του πρώτου..θα το έπαιρνα ασυζητητί ..τώρα όμως που ειναι μικρη η διαφορα....μηπως να το σκεφτώ για το δεύτερο...; Αν και μου αρεσει πιο πολυ το galaxy και εμφανισιακά και στη χρήση μια και το δοκίμασα...
Lagoudisio Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα ξανά...............είμαι και εγώ ανάμεσα σε Samsung Galaxy S και LG Optimus 2X Βασικά από την αρχή μου άρεσε το galaxy...αλλά πήγα σημερα στην wind (απο εκει μονο λογω επιδοτησης) και έχει 459 το galaxy και 499 το optimus 2x Αν ηταν χαμηλότερη η τιμή του πρώτου..θα το έπαιρνα ασυζητητί ..τώρα όμως που ειναι μικρη η διαφορα....μηπως να το σκεφτώ για το δεύτερο...; Αν και μου αρεσει πιο πολυ το galaxy και εμφανισιακά και στη χρήση μια και το δοκίμασα... Δεν ξερω τι επιδοτηση εχεις, αλλα μπορεις να τα παρεις και απο εδω αρκετα πιο φτηνα: Galaxy S: http://www.ebw.gr/el-GR/Product/7395/Samsung-GT-i9000-Galaxy-S-Android-8GB-%CE%9A%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%8C-%CE%A4%CE%B7%CE%BB%CE%AD%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%BF-Samsung-i9000-Galaxy-S-Android-GR Optimus 2X: http://www.ebw.gr/el-GR/Product/8408/LG-Optimus-2X-P990-Android-2-2-FroYo-Dual-Core-nVidia-Tegra-2-CPU-4-IPS-Screen-8MP-Camera-HDMI-FullHD Αν σου βγαινουν πιο φθηνα με την επιδοτηση καλως, αλλιως παρτα απο εδω και χρησιμοποιεισε την επιδοτηση για μειωση λογαριασμου. Εγω το Galaxy S απο εκει το πηρα(πριν μια εβδομαδα περιπου) και ειμαι ικανοποιημενος.
VictoriusGS Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Είναι καμμιά 200αριά ευρώ η επιδότηση...και βασικα απτην wind πρεπει να το παρω...λογω συνδεσης...το συμβολαιο το βολευω...! Αν δεν υπηρχε η επιδοτηση φυσικα θα το επαιρνα απο αλλο καταστημα....στα 330 νομιζω...και σε σχεση με τα 499 του οπτιμους, φυσικα και θα επαιρνα το γκαλαξι.. αλλα τωρα που η διαφορα ειναι στα 60 ευρω...πραγματικα δεν ξερω αν αξιζει το optimus.. + φλας ..η γενικοτερα η καμερα δε μου ειναι χρησιμη.. ουτε 2πυρηνος επεξεργαστης...γιατι δεν εχω σκοπο να παιζω βαρια 3d games.. μου αρεσει εμφανισιακα το galaxy! γιαυτο και η σύγχυση τελευταια μερα πριν την αγορα.. παντα αυτο παθαινω χιχιχιιχ Πως σου φάνηκε το κινητό φιλε...;
tsourakis13 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Εγώ προτείνω Galaxy...Εφόσον δεν έχεις απαιτήσεις 2πύρηνου...πάρε το Galaxy...είναι πολύ γρήγορο και έχει καταπληκτική οθόνη που θα σε τρελάνει..! και εγώ σ'αυτό το δίλημμα είμαι αλλά οδεύω προς Galaxy...!
VictoriusGS Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Ωραία περιμένω και την έγκριση της karmen και το παίρνω
nikoskon Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Όποιος σκέφτεται να περάσει Simply Honey 3.6(3.6.1) ας μην μπει στον κόπο. Restarts (άνευ λόγου και αιτίας) Battery drains Weak signal είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της. Αυτή τη στιγμή φλασάρω stock JVO εν αναμονή της 2.3.4.
vasilisga Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 φιλε μου συγνωμη αλλα περιμενεις να σου πουν οι αλλοι τι θα παρεις??? παρε οποιο αρεσει σε σενα περισσοτερο, οτι αλλο και να παρεις μετα θα το μετανιωσεις, πιστεψε με οποιο και να παρεις θα σε ικανοποιησει εγω ειμαι υπερευχαριστημενος απο το galaxy s αλλα ας μη γελιομαστε θα ηταν χαζος οποιος προτιμουσε το galaxy s εναντι του optimus x2 απο πλευρας δυνατοτητων αν δεν ειχα κανενα απο τα 2 θα επερνα το optimus
tsourakis13 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Πήγαινε το συντομότερο σ'ένα κατάστημα και πιάστα στα χέρια σου να τα δεις και να επιλέξεις αυτό που σου αρέσει περισσότερο..
VictoriusGS Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 φιλε μου συγνωμη αλλα περιμενεις να σου πουν οι αλλοι τι θα παρεις??? παρε οποιο αρεσει σε σενα περισσοτερο, οτι αλλο και να παρεις μετα θα το μετανιωσεις, πιστεψε με οποιο και να παρεις θα σε ικανοποιησει εγω ειμαι υπερευχαριστημενος απο το galaxy s αλλα ας μη γελιομαστε θα ηταν χαζος οποιος προτιμουσε το galaxy s εναντι του optimus x2 απο πλευρας δυνατοτητων αν δεν ειχα κανενα απο τα 2 θα επερνα το optimus αυτο με προβληματίζει και εμένα βασικά.. το οτι στα ιδια λεφτα υπαρχει (μαλλον) καλυτερο και πιο καινουργιο κινητο...δε ξερω βεβαια αν εχει την τεχνικη κτλ υποστηριξη του galaxy.. θα περασω αυριο απτην wind να τα δω και τα 2..αν και νομιζω εχουνε ψεύτικα, απλα για να τα δεις εμφανισιακά, τα κανονικα ειναι στα κουτια τους..
vasilisga Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 αυτο με προβληματίζει και εμένα βασικά.. το οτι στα ιδια λεφτα υπαρχει (μαλλον) καλυτερο και πιο καινουργιο κινητο...δε ξερω βεβαια αν εχει την τεχνικη κτλ υποστηριξη του galaxy.. θα περασω αυριο απτην wind να τα δω και τα 2..αν και νομιζω εχουνε ψεύτικα, απλα για να τα δεις εμφανισιακά, τα κανονικα ειναι στα κουτια τους.. το galaxy οτι υποστηριξη ειχε να προσφερει την προσεφερε, τελος... γιατι δεν πας να τα δεις σε καποιο αλλο καταστημα? σε κανενα πλαισιο, γερμανο κτλ θα εχεις τις κανονικες συσκευες
Lagoudisio Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δεν το εχω ψαξει πολυ ακομα τον γαλαξια λογω εξεταστικης, αλλα μεχρι στιγμης ειμαι ικανοπιημενος και με το παραπανω θα ελεγα. Θα σου προτεινα να δεις τι χρηση θα κανεις στο κινητο και αναλογα να επιλεξεις. Ρωτα και στο καταστημα να σου πουν πιο ταιριαζει περισσοτερο στα μετρα σου. Και οπως λενε τα παιδια, πηγαινε δες και τα δυο απο κοντα. Καλη αγορα σου ευχομαι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα