Lagoudisio Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Ευχαριστω! Σκεφτομαι αν πρεπει να αρχισω να καιγομαι απο τωρα με roms, apps κτλ ή να το αφησω για την αλλη βδομαδα που θα τελειωση η εξεταστικη?
karmen1983 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Ευχαριστω! Σκεφτομαι αν πρεπει να αρχισω να καιγομαι απο τωρα με roms, apps κτλ ή να το αφησω για την αλλη βδομαδα που θα τελειωση η εξεταστικη? Αστο μετά την εξεταστική. Είναι μικρόβιο πίστεψέ με. Πρώτα μάθε κάποια πράγματα για το τηλέφωνο από τα λινκς που σου δώσανε τα παιδιά και μετά εδώ θα είμαστε
Lagoudisio Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Αστο μετά την εξεταστική. Είναι μικρόβιο πίστεψέ με. Πρώτα μάθε κάποια πράγματα για το τηλέφωνο από τα λινκς που σου δώσανε τα παιδιά και μετά εδώ θα είμαστε Εχεις δικιο. Θα κανω υπομονη λιγες μερουλες και μετα θα το ψαξω περισσοτερο. Εσεις οι πιο παλιοι κατοχοι, μεχρι τωρα ειστε ικανοποιημενοι με το SGS?
karmen1983 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Εχεις δικιο. Θα κανω υπομονη λιγες μερουλες και μετα θα το ψαξω περισσοτερο. Εσεις οι πιο παλιοι κατοχοι, μεχρι τωρα ειστε ικανοποιημενοι με το SGS? χάλια κινητό... Χάλια όλα... Απορώ γιατί το πήρες :lol:
arxaggelos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Εσεις οι πιο παλιοι κατοχοι, μεχρι τωρα ειστε ικανοποιημενοι με το SGS? Χμμμ...για να σκεφτώ... :mrgreen: Λοιπόν σε αντίθεση με όσα λέει ο φίλτατος vasilisga στο ποστ #1912, το κινητό μπορεί με όρους μαρκετινγκ να παλιώνει, ΑΛΛΑ εγω κρίνω ότι είναι με διαφορά στην καλύτερή του φάση, που προβλέπω να διαρκεί κανένα τρίμηνο ακόμη. Εξηγούμαι: σχεδόν όλα τα bugs διορθωμένα, ταχύτατες rom για όλα τα γούστα (επίσημες, ανεπίσημες, custom, τα σέα μου τα μέα μου), άπειρες συζητήσεις διαθέσιμες για μόντες και επιλύσεις προβλημάτων σε hardware και software (το myphone.gr έχει όπως είδες ολόκληρο subforum μόνο για αυτή τη συσκευή, και μάλιστα εξαιρετικά ενημερωμένο, άτομα με μεγάλη πείρα συνεισφέρουν κι εκεί και εδώ), εξαιρετική εμφάνιση οθόνης και απόδοση, που δεν "παλιώνει" σαν αίσθηση τόσο εύκολα, άπειρα αξεσουάρ διαθέσιμα πλέον, και, το καλύτερο, μετά από ένα χρόνο στην αγορά είναι σε ΑΚΡΩΣ ισορροπημένη και ανταγωνιστική τιμή, για όλα τα βαλάντια (μεταχειρισμένα και καινούρια). Για μένα αν κάποιος είναι σε κατηγορία τιμής 230-300 απλά είναι η καλύτερη αγορά που μπορεί να κάνει αυτή τη στιγμή. Μετά το τρίμηνο, βλέπουμε (αλλά αυτό ισχύει πάντα στην κινητή τηλεφωνία). Θα σου τη σπάσει αν έχεις μικρά χέρια και θέλεις οπωσδήποτε να το χειρίζεσαι με ένα χέρι, λόγω 4". My 2 cents. ΥΓ προβλέπω σε κανένα 6μηνο η συσκευή που θα προτείνω στον κόσμο να είναι το SGS II Mini, αλλά ακόμη δεν το είδαμε για να ξέρουμε σίγουρα τί θα παίξει.
vasilisga Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Χμμμ...για να σκεφτώ... :mrgreen: Λοιπόν σε αντίθεση με όσα λέει ο φίλτατος vasilisga στο ποστ #1912, το κινητό μπορεί με όρους μαρκετινγκ να παλιώνει, ΑΛΛΑ εγω κρίνω ότι είναι με ........................................................... ΥΓ προβλέπω σε κανένα 6μηνο η συσκευή που θα προτείνω στον κόσμο να είναι το SGS II Mini, αλλά ακόμη δεν το είδαμε για να ξέρουμε σίγουρα τί θα παίξει. να σου πω την αληθεια μετα την μειωση της τιμης στα 330 οπου στην ουσια παιζει μονο του μπαλα μεχρι τα 450+ ευρω βλεπω μια αναγεννηση παλι στο ενδιαφερον της συσκευης απο νεους αγοραστες η οποια θα δωσει μια ωθηση στο κινητο γενικοτερα αρκετοι βεβαια εμπειροι και μη φευγουν για κατι καλυτερο sgs2, optimus x2, sensation κτλ αλλα υπαρχει ακομη ψωμι
flik Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Το σκεφτόμουν σήμερα αυτό, σχετικά με την υποστήριξη απο τους devs, και κατέληξα πως όντως μερικοί καλοί θα φύγουν για sgs2 ή LG 2X, αλλά με τη μείωση της τιμής μπορεί να έρθουν και άλλοι απο άλλα κινητά (galaxy 3 πχ). Αυτή τη στιγμή το κινητό με την έλευση του android 2.3.3 σίγουρα δεν είναι σε πτωτική τάση. Φθάνει σιγά σιγά στο απόγειο, και μόλις σε λίγους μήνες βγουν όσα mods είναι να βγουν και για gingerbread, θα αρχίσει να φεύγει το ενδιαφέρον. Αυτή τη στιγμή με τις καλές ginger roms και με τους kernels να είναι στη τελική ευθεία, έχουμε ένα πολύ γρήγορο κινητό πραγματικά. Σε σημείο που η διαφορά με το SGS II φαίνεται σε συγκεκριμένες συνθήκες (βαρύ multitasking ή πολύ βαριά 3D παιχνίδια). Αυτά που προσφέρει το κινητό είναι σχετικά πάρα μα πάρα πολλά για τη τιμή του για καινούριο, και αν πάμε σε μεταχειρισμένο 1-2-3 μηνών, τότε είναι κελεπούρι.
Lagoudisio Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Γνωριζω οτι ποτε η χωρητικοτητα δεν ειναι οσο λενε, αλλα εδω εχει αρκετη διαφορα. Κανονικα το SGS ειναι 8gb, αλλα εμενα μου δειχνει 5,6gb. Κατι μου λεει οτι θα χρειαστω microsd συντομα...
tsourakis13 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Παίδες επειδή δεν θέλω να ανοίξω καινούριο Thread είπα να κάνω εδώ την ερώτησή μου...Λοιπόν σκέφτομαι αγορά smartphone και δεν έχω αποφασίσει...Samsung Galaxy S ή LG Optimus 2X...? Το πρώτο έχει καταπληκτική οθόνη το ποίο είναι ένα τεράστιο συν, αλλά το δεύτερο είναι πιο γρήγορο και έχει έξοδο HDMI που μου είναι χρήσιμο...Επίσης το πρώτο είναι πιο φθηνό...Εσείς ποιο προτείνετε..?
nikoskon Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Θες ένα κορυφαίο μονοπύρηνο ή ένα "μέτριο" διπύρηνο;
tsourakis13 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δεν με ενδιαφέρει τόσο η ταχύτητα γιατί και τα δύο είναι -σχεδόν- ισάξια σ'αυτόν τον τομέα...Αλλά δεν ξέρω ποιο να διαλέξω, αν και με τραβάει περισσότερο το Galaxy...
tsourakis13 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Τώωωρα...τι μου είπες...? Εγώ έχω δύο καρδιές, που όλες, εεε όλα εννοούσα τα χωράει...αν και το βλέπω για Galaxy...
yassan Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 μήπως ξέρουμε πότε θα αναβαθμιστεί σε gingerbread ?
vasilisga Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Γνωριζω οτι ποτε η χωρητικοτητα δεν ειναι οσο λενε, αλλα εδω εχει αρκετη διαφορα. Κανονικα το SGS ειναι 8gb, αλλα εμενα μου δειχνει 5,6gb. Κατι μου λεει οτι θα χρειαστω microsd συντομα... εχει 5.78 διαθεσιμα για να αποθηκευεις οτι θες εχει 1.85 αποκλειστικα για εφαρμογες και εχει και 126mb για προσωπικα δεδομενα συνολο 7.75gb Παίδες επειδή δεν θέλω να ανοίξω καινούριο Thread είπα να κάνω εδώ την ερώτησή μου...Λοιπόν σκέφτομαι αγορά smartphone και δεν έχω αποφασίσει...Samsung Galaxy S ή LG Optimus 2X...? Το πρώτο έχει καταπληκτική οθόνη το ποίο είναι ένα τεράστιο συν, αλλά το δεύτερο είναι πιο γρήγορο και έχει έξοδο HDMI που μου είναι χρήσιμο...Επίσης το πρώτο είναι πιο φθηνό...Εσείς ποιο προτείνετε..? αν ηταν ιδια τιμη θα επερνα το optimus x2 αν εχεις την οικονομικη ευχαιρεια θα σου προτεινα το optimus αν ρωτας πιο αξιζει περισσοτερο σε σχεση με την τιμη του, δεν ξερω @ yassan σε καποιες χωρες εχει ηδη δωθει η αναβαθμιση και οποιος ειναι ανυπομονος σαν και μενα και πολλους αλλους την εχει περασει ηδη την 2.3 επισημα φανταζομαι θα ερθει μετα το καλοκαιρι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα