Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχε μονο το λευκο, αλλιως πηγαινα τωρα να το παρω. Μου ειπε απο βδομαδα θα φερει κι αλλα.

E τότε υπομονή...

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

To περιμένω (μπορεί και αύριο), αλλά μόλις είδα κάπου ότι έχει θέματα με το gps. Επειδή δεν μπορώ να ψάχνω σε 200 σελίδες, μπορείτε να μου πείτε αν έχει όντως λυθεί και δουλεύει κανονικά το gps του? Επίσης, οι gps εφαρμογές θέλουν sd κάρτα για να δουλέψουν ή είναι οκ και με την κανονική του μνήμη?

Δημοσ.

Σαν να μου φαίνεται πως έχουν χαλαρώσει η devs και εδώ και καιρό δεν υπάρχει ούτε μια custom ROM JVO based.

Δημοσ.

Παιδιά δοκιμάστε την Darky's Extreme Edition v10.1 το κινητό δε μασάει πουθενά και στο browsing έχει αρκετή διαφορά... αναβάθμισα απο Darky 7 τι να τα κάνουμε τα διπύρηνα B)

Δημοσ.

Παιδιά ξέρετε αν το δικό μας ελληνικό Galaxy S παίζει στα αμερικανικά δίκτυα με αμερικανική κάρτα σιμ;

Θα πας στις ΗΠΑ σαν roamer ή θα χρησιμοποιήσεις κάρτα SIM κάποιου αμερικανικού παρόχου;

Δημοσ.

Σαν να μου φαίνεται πως έχουν χαλαρώσει η devs και εδώ και καιρό δεν υπάρχει ούτε μια custom ROM JVO based.

ε σιγα σιγα το κινητακι μας παλιωνει...

αλλα ενταξει υπαρχουν ακομη καλοι καποιοι devs

Παιδιά ξέρετε αν το δικό μας ελληνικό Galaxy S παίζει στα αμερικανικά δίκτυα με αμερικανική κάρτα σιμ;

ναι θα λειτουργει κανονικα

Δημοσ.

θα κάνω αυτό που τελικά με συμφέρει πιο πολύ, είτε αυτό είναι αμερικανική sim (που μάλλον είναι και το πιθανότερο) είτε roaming. Οπότε να μην ανησυχώ, ε; Για 10 μέρες το χρειάζομαι. Στο μεταξύ αν έχετε να προτείνετε και κανένα pay as you go πρόγραμμα αμερικής ιδιαίτερα συμφέρον, μη διστάσετε :)

Δημοσ.

στην cosmote. Δεν είναι και τόσο «φιλική» τιμολογιακά για ταξίδια στο εξωτερικό, κάτι ειδικά στα υπερατλαντικά.

Δημοσ.

Το πηρα!!!! Αυτη τη στιγμη το φορτιζω. Ποσο να το φορτισω ρε παιδια? Επισης κανει να το ανοιξω τωρα που φορτιζει(δεν κρατιεμαι...)?

Επειδη ειναι το πρωτο smartphone κινητο που παιρνω και δεν εχω ιδεα για το τι παιζει (λογισμικο, root, rom κτλ), θα ηθελα αν μπορουσατε να μου δωσετε καποια links/sites (ειτε εδω, ειτε μεσω pm) για να μαθω κι εγω σιγα σιγα τι εστι smartphones.

Ευχαριστω! ^_^

Δημοσ.

Το πηρα!!!! Αυτη τη στιγμη το φορτιζω. Ποσο να το φορτισω ρε παιδια? Επισης κανει να το ανοιξω τωρα που φορτιζει(δεν κρατιεμαι...)?

Επειδη ειναι το πρωτο smartphone κινητο που παιρνω και δεν εχω ιδεα για το τι παιζει (λογισμικο, root, rom κτλ), θα ηθελα αν μπορουσατε να μου δωσετε καποια links/sites (ειτε εδω, ειτε μεσω pm) για να μαθω κι εγω σιγα σιγα τι εστι smartphones.

Ευχαριστω! ^_^

Καλορίζικο!

Φόρτισε το έως να γεμίσει. Δε χρειάζεται παραπάνω.

Μετά από όσο γνωρίζω καλό είναι να το ξεφορτίσεις τελείως με τη χρήση και να του ρίξεις άλλο ένα γεμάτο φόρτισμα.

Όσο αναφορά τις Custom Roms, το Root στο Galaxy είναι πανεύκολο. Εγώ για Root/Unroot, χρησιμοποιώ αυτό. Τώρα για ποια Rom να περάσεις, στον αδερφό μου, επειδή εγώ έχω το Vibrant, του βάζω του Darky. Δε ξέρω όμως τι παίζει με τις υπόλοιπες Rom. Δες και του CyanogenMOD.

Αναλυτικές οδηγίες για την εγκατάσταση της κάθε Ρομ, αφού κάνεις Root το κινητό σου, θα τις βρεις σε κάθε Rom που θα βρεις. 99%, πάντα ο δημιουργός γράφει και οδηγίες εγκατάστασης.

Δημοσ.

Ευχαριστω! ^_^

καλορίζικο κι από μένα :)

ό,τι χρειάζεσαι είναι εδώ, δες οπωσδήποτε τους "οδηγούς για νέους χρήστες" και το root εφόσον το θέλεις. Όσο για το τελευταίο, εγώ πλέον το κάνω με τον χειροκίνητο τρόπο (που συστήνεται κι όλας) και το βρίσκω πιό εύκολο. Για custom rom περίμενε λίγο να το μάθεις πως δουλεύει και προχωράς.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τα λινκς παιδιά. Τώρα γράφω από το κινητό μου! ^^

android.png

Το καταλάβαμε :D

Καλορίζικο και από μένα :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...