basi Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Παιδιά να ρωτήσω κάτι αν και παίζει να μη το ανεβάζω στο σωστό thread. Να πουλήσω το galaxy S 350 ευρώ και να πάρω το galaxy 2; Έχω επιδότηση 200 ευρω και αν το πουλήσω 350 θα μου βγει το Galaxy 2 μόνο 50 Ευρώ. Από άποψη χρημάτων είναι μια χαρά, από τεχνικής άποψης;;;;; Εκτός της τεράστιας οθόνης δηλαδή τι παραπάνω έχει απ το galaxy s; Και δεδομένου ότι δε χρησιμοποιώ παρά το 50% των δυνατοτήτων του κινητού μου μήπως να κρατήσω αυτό που έχω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Παιδιά να ρωτήσω κάτι αν και παίζει να μη το ανεβάζω στο σωστό thread. Να πουλήσω το galaxy S 350 ευρώ και να πάρω το galaxy 2; Έχω επιδότηση 200 ευρω και αν το πουλήσω 350 θα μου βγει το Galaxy 2 μόνο 50 Ευρώ. Από άποψη χρημάτων είναι μια χαρά, από τεχνικής άποψης;;;;; Εκτός της τεράστιας οθόνης δηλαδή τι παραπάνω έχει απ το galaxy s; Και δεδομένου ότι δε χρησιμοποιώ παρά το 50% των δυνατοτήτων του κινητού μου μήπως να κρατήσω αυτό που έχω; θα σου ελεγα να το παρεις μονο και μονο γιατι οπως λες θα δωσεις μονο 50ε εξτρα προσωπικα το βλεπω και σαν επνδυση μιας και το gs χανει την αξια του πρακτκα αυτη την στιγμη το gs2 υπερτερει σε οθονη (ποιοτητα), καμερα, και εχει καλυτερη εμπειρια στο ιντερνετ-flash player καθως δεν κολαει πουθενα μεχρι να ερθει η 2.4 δεν θα υπαρχουν καποιες αλλες αξιοσημειωτες διαφορες ps αμα βρεις καποιον να το πουλησεις 350ε σου βγαζω το καπελο... :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 εγώ πάλι θα έλεγα να κρατήσεις το Galaxy S που είναι παρά πολύ καλό, και μόλις ανακοινώθηκε επίσημα και η 2.3, και το υπόλοιπο ποσό είτε να το μοιράσεις στα πάγια, είτε να πάρεις κάποιο άλλο κινητό και να το πουλήσεις (κάτι πιασάρικο να φύγει εύκολα πχ κανένα galaxy ace ή κανένα xperia). Γενικά δηλαδή την επιδότηση να την κάνεις χρήματα. Πιστεύω ότι το S II δεν θα σου προσφέρει κάτι ουσιαστικό παραπάνω, αφού όπως λες δεν το «εξαντλείς» το κινητό. Άσε που όπως λέει και ο από πάνω, δεν παίζει να βρείς να το δώσεις 350€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis0000 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 350 το εχουν καινουργιο φιλε το "s" καποια sites... οποτε μεταχειρισμενο χλωμο να βρεις με 350 αγοραστη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Την JVO από samfirmware την φλασάρουμε κανονικά ή θα έχουμε θέμα με bootloader;! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Την JVO από samfirmware την φλασάρουμε κανονικά ή θα έχουμε θέμα με bootloader;! εχει bootloaders μεσα την φλασαρεις κανονικα μεσω odin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Και όλα αυτά μέχρι να βγει τελική επίσημη CM7. Λέω μετά από το φλασάρισμα της τελικής CM7 να μην ξαναφλασάρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Και όλα αυτά μέχρι να βγει τελική επίσημη CM7. Λέω μετά από το φλασάρισμα της τελικής CM7 να μην ξαναφλασάρω. εχεις δοκιμασει καθολου cm7? παντως ειναι κοντα η final cyanogen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 εχεις δοκιμασει καθολου cm7? παντως ειναι κοντα η final cyanogen Όχι αλλά την έχω δει σε Xperia 10mini και ZTE Blade και έπαθα πλάκα. Είναι πολυυυυυυυύ γρήγορη σε όλα της! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Όχι αλλά την έχω δει σε Xperia 10mini και ZTE Blade και έπαθα πλάκα. Είναι πολυυυυυυυύ γρήγορη σε όλα της! ναι ειναι πολυ γρηγορη απλα απο αισθητικης πλευρας δεν ειναι και οτι καλυτερο ας πουμε δεν εχει το μενου επαφων του tw, ουτε τα μηνυματα ημερολογια κτλ, ειναι ολα καπως "στεγνα" θα τη δοκιμασεις ομως και θα δεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lynch Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Πήρα και εγώ το galaxy S, αλλά έχω τα εξής προβλήματα. Ψάχνω, αλλά ακόμα δε μπορώ να βρω λύση. 1ον) Δε μπορώ να ενεργοποιήσω τα MMS. Έχω Vodafone CU. Mου έστειλε η εταιρεία τις παρακάτω ρυθμίσεις για Ιnternet και MMS. Android 2.1 Επιλέγουμε Ρυθμίσεις Ασύρματα Δίκτυα Δίκτυα Κινητής Τηλεφωνίας Ονόματα Σημείων Πρόσβασης Ρυθμίσεις Internet Πατάμε το πλήκτρο του μενού Νέο APN και συμπληρώνουμε τα παρακάτω στοιχεία: Όνομα (Name): Internet APN: internet.vodafone.gr (εάν είστε χρήστης καρτοκινητής πληκτρολογήστε: webkarta.vodafone.gr) Όνομα Χρήστη (username): user Κωδικός Πρόσβασης (password): pass MCC: 202 MNC: 05 Τύπος APN (APN type): Default **Αφήνουμε κενά όλα τα άλλα πεδία** Πατάμε το πλήκτρο του μενού Αποθήκευση (Save) Ρυθμίσεις MMS Πατάμε το πλήκτρο του μενού Νέο APN και συμπληρώνουμε τα παρακάτω στοιχεία: Όνομα (Name): VF MMS APN: mms.vodafone.net MMSC: http://mms.vodafone.gr Διακομιστής Μεσολάβησης MMS: 213.249.19.49 Θύρα MMS: 9201 (ή εναλλακτικά 5080) Πρωτόκολλο MMS: WAP 1.2 MCC: 202 MNC: 05 Τύπος APN: MMS **Αφήνουμε κενά όλα τα άλλα πεδία** Πατάμε το πλήκτρο του μενού Αποθήκευση (Save) To 3g δουλέυει κανονικά, αλλά τα ΜΜS όχι. Αν και πρέπει να αναφέρω πως δε βρίσκω πουθενά την επιλογή ''Πρωτόκολλο MMS'' που αναφέρουν οι ρυθμίσεις στο μενού του κινητού! 2ον)Προσπαθώ να στείλω ένα sms 3 προτάσεις, αλλά όχι ιδιαίτερα μεγάλο και μετά από κάποιο σημείο μου βγάζει την ένδειξη ''Μετεατροπή σε μήνυμα πολυμέσων'', χωρίς να έχω επισυνάψει κάποιο multimedia αρχείο, και κατά συνέπεια δε γίνεται η αποστολή του μηνύματος Plz, όποιος γνωρίζει τι συμβαίνει με τα ΜΜS, αλλά και γιατί δε μπορώ να στείλω σχετικά μεγάλα sms ας βοηθήσει!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Είσαι σίγουρος πως έχεις περάσει τις ρυθμίσεις σωστά; Μήπως μπέρδεψες τον διακομιστή MMS και τον έβαλες στο "σκέτο" διακομιστή; Επίσης να ξέρεις πως για να στείλεις MΜS θα πρέπει να έχεις φτιάξει σωστά και το προφίλ του Internet μιας και το προφίλ MMS "πατάει" επάνω στο προφίλ Internet. Επομένως βεβαιώσου πως όλα τα έχεις βάλει σωστά. Μετά κλείσε τον Γαλαξία σου και βάλε την καρτούλα SIM σε μια άλλη συσκευή. Μόλις η άλλη συσκευή βρεί δίκτυο Vodafone, την κλείνεις, βγάζεις την καρτούλα SIM και την τοποθετείς πίσω στον Γαλαξία και αφού ανοίξει ο Γαλαξίας, δοκιμάζεις να στείλεις ένα MMS στον εαυτό σου. Αν το λάβεις, όλα ΟΚ. Αν όχι, παίρνεις 13830 για help. Για τα SMS δοκίμαζε να τα συντάσσεις μόνο με κεφαλαία γιατί με μικρά τα αντιλαμβάνεται ως International alphabet και σου περιορίζει τους χαρακτήρες στους 60 νομίζω. Εναλλάκτικα χρησιμοποίησε τα apps, Handcent SMS ή GoSMS Pro και δεν θα έχεις θέμα. ΥΓ: Επειδή έχεις CU, χρηματικό υπόλοιπο υπάρχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lynch Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 To πρόβλημα με τα sms λύθηκε με την προσθήκη του Handcent SMS. Ευχαριστώ πολύ! Όσο για τα ΜΜS, υπάρχει χρηματικό υπόλοιπο και οι ρυθμίσεις είναι χιλιοελεγμένες και από άλλο άτομο, αλλά ακόμα τίποτα. Μάλλον πρέπει να επισκεφτώ ένα κατάστημα Vodafone... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 To πρόβλημα με τα sms λύθηκε με την προσθήκη του Handcent SMS. Ευχαριστώ πολύ! Όσο για τα ΜΜS, υπάρχει χρηματικό υπόλοιπο και οι ρυθμίσεις είναι χιλιοελεγμένες και από άλλο άτομο, αλλά ακόμα τίποτα. Μάλλον πρέπει να επισκεφτώ ένα κατάστημα Vodafone... πριν πας στην vodafone δοκίμασε και αυτό: http://antonis-news.blogspot.com/2011/01/apn-internet-mms-android.html σε εμένα με cosmote δούλεψε ρολόι, και γενικά στο myphone λένε ότι δουλεύει επίσης για τα sms δοκίμασε και το GoSms Pro (δωρεάν), είναι πολύ καλύτερο από το handcent Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 To πρόβλημα με τα sms λύθηκε με την προσθήκη του Handcent SMS. Ευχαριστώ πολύ! Όσο για τα ΜΜS, υπάρχει χρηματικό υπόλοιπο και οι ρυθμίσεις είναι χιλιοελεγμένες και από άλλο άτομο, αλλά ακόμα τίποτα. Μάλλον πρέπει να επισκεφτώ ένα κατάστημα Vodafone... Δηλαδή πέρα από τις ρυθμίσεις, έκανες και ό,τι σου είπα με την κάρτα SIM και δεν λύθηκε το πρόβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα