arxaggelos Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Έχω το Galaxy S.Είμαι ψιλοάσχετος με όλα αυτά δυστυχώς και λόγω δουλειάς δεν προλαβαίνω να ενημερώνομαι οπότε please αν έχετε την καλοσύνη help me!Κατέβασα στο laptop μου το καινούργιο λογισμικό το 2.3.31)Πως το εγκαθιστώ στο κινητό μου;2)Με την εγκατάσταση θα χάσω κάποια από αυτά που έχω τώρα στο κινητό μου;3)Με ενδιαφέρει να μιλάω από το κινητό μου με UK.Kατέβασα το Skype for android αλλά δεν τρέχει.Αν γίνει η αναβάθμιση θα δουλεύει;4)Έχετε να προτείνετε android εφαρμογές για free calls,free video calls και free chat(όπως πχ είναι το whatsapp);Ευχαριστώ εκ των προτέρων! αν θέλεις τη γνώμη μου, κάνε αυτό που πρότεινα σε άλλο φίλο σε αυτό το ποστ το skype εμενα παντως μου τρεχει μια χαρα... μάλλον ο φίλος έχει τη 2.1, εφόσον λέει ότι δεν έχει ασχοληθεί. Οπότε το skype δεν τρέχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 2.1??? υπαρχει ακομη αυτο το fw??? :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimmyf Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Όντως τη 2.1 έχω... Και Skype δεν τρέχει. arxaggelos το hyperlink σου με βγάζει στη σελίδα που είμαστε τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Όντως τη 2.1 έχω... Και Skype δεν τρέχει. Για πόσο δεν ξέρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iRox Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 βγηκε τελικα το gingerbread? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Όντως τη 2.1 έχω... Και Skype δεν τρέχει. arxaggelos το hyperlink σου με βγάζει στη σελίδα που είμαστε τώρα. σόρι, για κάποιον λόγο δεν μπορώ να κάνω copy paste το σωστό link. Δες το ποστ #1844. Όσο για τη 2.1, δυστυχώς είναι πολύ παρωχημένη, και ειδικά για το Galaxy S μάλλον γράφτηκε όπως-όπως για να βγει το κινητό στην αγορά το καλοκαίρι μαζί με το iP4. Οι επόμενες εκδόσεις δεν συγκρίνονται. Αν αποφασίσεις να φλασάρεις, πές να σου δώσουμε λινκ με οδηγίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 σόρι, για κάποιον λόγο δεν μπορώ να κάνω copy paste το σωστό link. Δες το ποστ #1844. Όσο για τη 2.1, δυστυχώς είναι πολύ παρωχημένη, και ειδικά για το Galaxy S μάλλον γράφτηκε όπως-όπως για να βγει το κινητό στην αγορά το καλοκαίρι μαζί με το iP4. Οι επόμενες εκδόσεις δεν συγκρίνονται. Αν αποφασίσεις να φλασάρεις, πές να σου δώσουμε λινκ με οδηγίες. Για το λινκ είναι μάλλον κάποιο Bug αν το θέμα έχει ξεπεράσει κάποιο αριθμό σελίδων. Και εγώ την έχω πατήσει... Για το φλασάρισμα τον έχω αναλάβει να τον αναβαθμίσω σε official js8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Η Nightlys CM7 2.3.4 είναι πλήρως λειτουργική και stable; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barrcode Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 φλασαρε αυτο μεσω cwm http://www.multiupload.com/1PYLE9WKVG το φλασαρα αλλα δεν εγινε τιποτα.μπαινω στα settings του swype αλλα δεν εχει τα ελληνικα.πρεπει να κανω τιποτα αλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 το φλασαρα αλλα δεν εγινε τιποτα.μπαινω στα settings του swype αλλα δεν εχει τα ελληνικα.πρεπει να κανω τιποτα αλλο? περιεργο... δοκιμασε να ενεργοποιησεις το swype και κανε ενα reboot αν δεν δουλεψει παλι δες εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3335181#post3335181 ο δευτερος τροπος ειναι αυτος που εκανες Η Nightlys CM7 2.3.4 είναι πλήρως λειτουργική και stable; ναι ειναι οσο stable μπορει να χαρακτηριστει μια custom rom δεν εχει tv out ομως και η αναπαραγωγη mkv αρχειων δεν ειναι τοσο smooth Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 ναι ειναι οσο stable μπορει να χαρακτηριστει μια custom rom δεν εχει tv out ομως και η αναπαραγωγη mkv αρχειων δεν ειναι τοσο smooth Προφανώς δεν υπάρχει ούτε μια Cyanogen που να είναι full(χωρίς ΚΑΜΙΑ έλλειψη) και stable. Κρίμα, γιατί από τα videos στο net, φαίνονται ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ roms. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bi171184 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 καλησπερα!ειμαι κατοχος του γαλαξια με 2.2stock και rooted.θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις σχετικα με μερικα προβληματακια που αντιμετωπιζω: 1)οταν διαγραφω μια ταινια για παραδειγμα τοσο απο την εσωτερικη,οσο κ απο την εξωτερικη μνημη απο την διαχειριση αρχειων,μετα δεν μου δειχνει οτι εχει απελευθερωθει ο αντιστοιχος χωρος!κανω επανεκιννηση αλλα και παλι δεν αλλαζει κατι..τι φταιει?μηπως χρειαζεται να διαγραφω τα αρχεια μου οταν ειμαι συνδεδεμενος στον υπολογιστη ή να κανω format τις μνημες? 2)αφοτου εχω χρησιμοποιησει τον stock internet explorer,παρατηρω οτι στις εκτελεσιμες εφαρμογες,τρεχει κανονικα δεσμευοντας μνημη..τι να κανω για να κλεινει?πρεπει να τερματιζω την λειτουργια του χειροκινητα καθε φορα που βγαινω?? 3)με τον stock gallery 3d,πολλες φορες αργει να μου εμφανισει ολες τις φωτογραφιες που εχω τραβηξει απο την καμερα!επισης για καποιο διαστημα,μου εμφανιζε διπλες φωτογραφιες που ειχα σωσει σε ενα φακελο στην εξωτερικη καρτα μνημης..γιατι αυτο? 4)τα αρχεια .mkv οταν τα περναω απ'ευθειας απο τον υπολογιστη,δεν μου τα παιζει κανονικα..εχω εγκαταστησει διαφορα προγραμματα,rockplayer,vplayer,mvideoplayer...οι δυο πρωτοι ειτε μου κολλανε,ειτε δεν παιζουν ηχο..με τον τελευταιο,εκτελειται κανονικα το αρχειο βιντεο αλλα μετα απο καποια ωρα,αποσυγχρονιζεται ο ηχος με την εικονα!τι μπορω να κανω?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 καλησπερα!ειμαι κατοχος του γαλαξια με 2.2stock και rooted.θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις σχετικα με μερικα προβληματακια που αντιμετωπιζω: 1)οταν διαγραφω μια ταινια για παραδειγμα τοσο απο την εσωτερικη,οσο κ απο την εξωτερικη μνημη απο την διαχειριση αρχειων,μετα δεν μου δειχνει οτι εχει απελευθερωθει ο αντιστοιχος χωρος!κανω επανεκιννηση αλλα και παλι δεν αλλαζει κατι..τι φταιει?μηπως χρειαζεται να διαγραφω τα αρχεια μου οταν ειμαι συνδεδεμενος στον υπολογιστη ή να κανω format τις μνημες? 2)αφοτου εχω χρησιμοποιησει τον stock internet explorer,παρατηρω οτι στις εκτελεσιμες εφαρμογες,τρεχει κανονικα δεσμευοντας μνημη..τι να κανω για να κλεινει?πρεπει να τερματιζω την λειτουργια του χειροκινητα καθε φορα που βγαινω?? 3)με τον stock gallery 3d,πολλες φορες αργει να μου εμφανισει ολες τις φωτογραφιες που εχω τραβηξει απο την καμερα!επισης για καποιο διαστημα,μου εμφανιζε διπλες φωτογραφιες που ειχα σωσει σε ενα φακελο στην εξωτερικη καρτα μνημης..γιατι αυτο? 4)τα αρχεια .mkv οταν τα περναω απ'ευθειας απο τον υπολογιστη,δεν μου τα παιζει κανονικα..εχω εγκαταστησει διαφορα προγραμματα,rockplayer,vplayer,mvideoplayer...οι δυο πρωτοι ειτε μου κολλανε,ειτε δεν παιζουν ηχο..με τον τελευταιο,εκτελειται κανονικα το αρχειο βιντεο αλλα μετα απο καποια ωρα,αποσυγχρονιζεται ο ηχος με την εικονα!τι μπορω να κανω?? 1) περιεργο, κανονικα θα επρεπε να ελευθερωνεται ο χωρος... μου εχει τυχει και μενα ομως και τι εκανα αν θες μετεφερε ολα τα αρχεια που χρειαζεσαι (photos, μουσικη, εικονες κα) στην εξωτερικη καρτα και πηγαινε ρυθμισεις-> χωρος αποθηκευσης καρτας και επελεξε διαμορφωση καρτας sd εκει που λεει εσωτερικη καρτα sd αυτο θα σου διαγραψει ολα, μα ολα τα αρχεια που εχεις μεσα στο κινητο σου, οι εφαρμογες και οι ρυθμισεις τους ομως τα μηνυματα το αρχειο κλησεων κτλ δεν θα παθει τιποτα 2) πρεπει να τον κλεινεις χειροκινητα 3) συνηθως αργει ελαχιστα την πρωτη φορα που το ανοιγεις για να τις φορτωσει, μετα ανοιγει ταχυτατα αυτο για τις διπλες φωτος απο την 2.2.1 και μετα εξαφανιστηκε, οποτε θα σου προτεινα να βαλεις την js8 2.2.1 η βελτιωση που θα δεις γενικα ειναι μεγαλη 4) δεν ξερω για ποιο λογο, εμενα μου παιζει ΤΑ ΠΑΝΤΑ τελεια, αμα φλασαρεις πιθανοτατα θα σου διορθωθει και αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bi171184 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 1) περιεργο, κανονικα θα επρεπε να ελευθερωνεται ο χωρος... μου εχει τυχει και μενα ομως και τι εκανα αν θες μετεφερε ολα τα αρχεια που χρειαζεσαι (photos, μουσικη, εικονες κα) στην εξωτερικη καρτα και πηγαινε ρυθμισεις-> χωρος αποθηκευσης καρτας και επελεξε διαμορφωση καρτας sd εκει που λεει εσωτερικη καρτα sd αυτο θα σου διαγραψει ολα, μα ολα τα αρχεια που εχεις μεσα στο κινητο σου, οι εφαρμογες και οι ρυθμισεις τους ομως τα μηνυματα το αρχειο κλησεων κτλ δεν θα παθει τιποτα 2) πρεπει να τον κλεινεις χειροκινητα 3) συνηθως αργει ελαχιστα την πρωτη φορα που το ανοιγεις για να τις φορτωσει, μετα ανοιγει ταχυτατα αυτο για τις διπλες φωτος απο την 2.2.1 και μετα εξαφανιστηκε, οποτε θα σου προτεινα να βαλεις την js8 2.2.1 η βελτιωση που θα δεις γενικα ειναι μεγαλη 4) δεν ξερω για ποιο λογο, εμενα μου παιζει ΤΑ ΠΑΝΤΑ τελεια, αμα φλασαρεις πιθανοτατα θα σου διορθωθει και αυτο να αλλαξω rom επομενως για τα περισσοτερα απο τα θεματακια που εχω??θελω να παω σε official rom,ελεγα να παω σε JVH,θα περιμενω ομως λιγο μηπως βγει αλλη με υποστηριξη ελληνικων..τωρα για το θεμα της μνημης,επειδη το θεμα αυτο μου το κανει κ σε αρχεια που ειχα και στην εξωτερικη καρτα,μαλλον δεν αποφευγω την διαμορφωση και στις δυο μνημες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 να αλλαξω rom επομενως για τα περισσοτερα απο τα θεματακια που εχω??θελω να παω σε official rom,ελεγα να παω σε JVH,θα περιμενω ομως λιγο μηπως βγει αλλη με υποστηριξη ελληνικων..τωρα για το θεμα της μνημης,επειδη το θεμα αυτο μου το κανει κ σε αρχεια που ειχα και στην εξωτερικη καρτα,μαλλον δεν αποφευγω την διαμορφωση και στις δυο μνημες... βλεπω οτι εχεις κανει την ιδια ερωτηση και σε αλλο φορουμ και σου εχει απαντησει και ο moderator λοιπον βαλε την js8 2.2.1 εχει τα παντα στα ελληνικα ειναι επισημη για Ολλανδια νομιζω ομως και πιθανοτατα θα σου λυθουν ολα τα προβληματα, ακομη και αυτο με την μνημη για οδηγιες ρωτα στο αλλο φορουμ αμα δεν λυθει και τοτε το προβλημα με την μνημη πας για διαμορφωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα