basi Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Παιδιά καλησπέρα! Εδώ και μια εβδομάδα,μη σας πω κ παραπάνω,δεν μπορώ να περιηγηθώ σε καμία εφαρμογή στην καρτέλα νέες εφαρμογές του market.Παω να μπω και δεν ρολλάρει καν η οθόνη οπότε αρχίζει να κάνει κατι τρελές δονήσεις κ μετά μου βγάζει μαύρη οθόνη.Στην αρχή νόμιζα ότι είχα πάλι πρόβλημα με το γαλαξία μου αλλά σήμερα μου το ανέφερε κι άλλος... Ξέρει κανείς τι φταίει ή πως διορθώνεται;
nikoskon Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Παιδιά καλησπέρα! Εδώ και μια εβδομάδα,μη σας πω κ παραπάνω,δεν μπορώ να περιηγηθώ σε καμία εφαρμογή στην καρτέλα νέες εφαρμογές του market.Παω να μπω και δεν ρολλάρει καν η οθόνη οπότε αρχίζει να κάνει κατι τρελές δονήσεις κ μετά μου βγάζει μαύρη οθόνη.Στην αρχή νόμιζα ότι είχα πάλι πρόβλημα με το γαλαξία μου αλλά σήμερα μου το ανέφερε κι άλλος... Ξέρει κανείς τι φταίει ή πως διορθώνεται; Καλησπέρα! Αν θυμάμαι είσαι με stock JS8 2.2.1 ή με custom rom;
vasilisga Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δεν ειναι καλυτερες οι ρομ τριτων κατασκευταστων? Ετσι ειχα την εντυπωση. Επισης, αν εχω στοκ ρομ, μπορω να περασω σπασμενες εφαρμογες (οπως με το jailbreak του iphone)? Το βλεπω να ερχεται, θα μου σπασει τα νευρα ο διαολος τουτος. πιο εφετζιδικες ειναι, πιο καλες δεν νομιζω... μπορεις νομιζω με το ipmart η με το appbrain παρ'ολα αυτα εγω θα εμμεινω στην αποψη μου για την jvh ειναι εξαιρετικη ρομ απο ολες τις αποψεις και ειναι και επισημη
nikoskon Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Με js8 Με πυρήνα speedmod;! Είχαμε φλασάρει κάποιον custom kernel ή απλά είχαμε περάσει την official JS8; Στο λέω γιατί στο παρελθόν με την JS5 είχα το ίδιο θεματάκι με το application του market το οποίο λύθηκε με εκκαθάριση της dalvik. Για να κάνεις όμως εκκαθάριση της εν λόγω προσωρινής μνήμης πρέπει να είσαι με custom kernel(βλ. speedmodK13e) που σου δίνει την δυνατότητα αυτή(εκτός και αν υπάρχει και άλλος τρόπος).
nikoskon Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Προσπαθώ να περάσω CF-Root-XW_NEE_JVH-v3.2-CWM3RFS kernel σε stock JVH και το odin μου βγάζει error. Καμιά ιδέα;!
flik Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Μήπως το είχες αρκετή ώρα σε download mode πριν φλασάρεις; Κράτα ανοιχτό το odin, βγάλε καλώδιο, σβήσε κινητό, ξαναβάλτο σε download mode, ξαναβάλε καλώδιο, και μόλις βγάλει Added! τότε πάτα start.
nikoskon Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Μήπως το είχες αρκετή ώρα σε download mode πριν φλασάρεις; Κράτα ανοιχτό το odin, βγάλε καλώδιο, σβήσε κινητό, ξαναβάλτο σε download mode, ξαναβάλε καλώδιο, και μόλις βγάλει Added! τότε πάτα start. Ακριβώς! Thank you the most! Aναμονή για τον speedmod K15 λοιπόν...
zoocra77 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Παιδιά προτείνετε μου ένα gps program εκτός του navigon που να παίζει καλά στην 2.3.3 jvb (γιατι το navigon δεν μου παίζει).Thanks
dimmyf Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Έχω το Galaxy S.Είμαι ψιλοάσχετος με όλα αυτά δυστυχώς και λόγω δουλειάς δεν προλαβαίνω να ενημερώνομαι οπότε please αν έχετε την καλοσύνη help me! Κατέβασα στο laptop μου το καινούργιο λογισμικό το 2.3.3 1)Πως το εγκαθιστώ στο κινητό μου; 2)Με την εγκατάσταση θα χάσω κάποια από αυτά που έχω τώρα στο κινητό μου; 3)Με ενδιαφέρει να μιλάω από το κινητό μου με UK.Kατέβασα το Skype for android αλλά δεν τρέχει.Αν γίνει η αναβάθμιση θα δουλεύει; 4)Έχετε να προτείνετε android εφαρμογές για free calls,free video calls και free chat(όπως πχ είναι το whatsapp); Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
vasilisga Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Έχω το Galaxy S.Είμαι ψιλοάσχετος με όλα αυτά δυστυχώς και λόγω δουλειάς δεν προλαβαίνω να ενημερώνομαι οπότε please αν έχετε την καλοσύνη help me! Κατέβασα στο laptop μου το καινούργιο λογισμικό το 2.3.3 1)Πως το εγκαθιστώ στο κινητό μου; 2)Με την εγκατάσταση θα χάσω κάποια από αυτά που έχω τώρα στο κινητό μου; 3)Με ενδιαφέρει να μιλάω από το κινητό μου με UK.Kατέβασα το Skype for android αλλά δεν τρέχει.Αν γίνει η αναβάθμιση θα δουλεύει; 4)Έχετε να προτείνετε android εφαρμογές για free calls,free video calls και free chat(όπως πχ είναι το whatsapp); Ευχαριστώ εκ των προτέρων! 1) μεσω odin (Κοιτα στην υπογραφη της karmen) 2) θα χασεις τα παντα απο εφαρμογες και δεδομενα εφαρμογων, ταινιες, τραγουδια κτλ δεν παθαινουν τιποτα 3) δεν εχω ιδεα 4) και παλι δεν εχω ιδεα... το skype εμενα παντως μου τρεχει μια χαρα...
barrcode Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 παιδια εχω στο γκαλαξυ την τελευταια εκδοση του Miui .ξερει κανεις πως θα περασω το ελληνικο swype?
barrcode Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 παιδια εχω στο γκαλαξυ την τελευταια εκδοση του Miui .ξερει κανεις πως θα περασω το ελληνικο swype?
vasilisga Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 παιδια εχω στο γκαλαξυ την τελευταια εκδοση του Miui .ξερει κανεις πως θα περασω το ελληνικο swype? φλασαρε αυτο μεσω cwm http://www.multiupload.com/1PYLE9WKVG
manost Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 παιδια εχω στο γκαλαξυ την τελευταια εκδοση του Miui .ξερει κανεις πως θα περασω το ελληνικο swype? Χωρίς να έχω περασμένη την Miui, έχω κάνει όσα αναφέρονται στο post #2 αυτού του thread και δουλεύει μια χαρά (πιστεύω ότι τα αρχεία σ' όλες τις rom είναι τα ίδια, οπότε θα δουλέψει και στην Miui). Σίγουρα από τον Οκτώβρη που το πέρασα εγώ, θα υπάρχουν και άλλες λύσεις, αλλά αν δε βρεις κάποια, δοκιμάζεις αυτό που έκανα εγώ. Edit: ήδη με πρόλαβε με άλλη, ποιο εύκολη λύση ο vasilisga.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα