Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy S - νέα κορεάτικη ναυαρχίδα με android

arxaggelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κάποιος να δοκιμάσει αυτήν plz και να μας πει αν είναι καλή γιατί έχω authenticator για το rift και δεν μπορώ να αλλάζω συνέχεια ROM...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1020720

Το ξέρω ότι αλλάζετε ΡΟΜ σαν τα πουκάμισα για αυτό :P(έχω ακούσει ότι είναι η καλύτερη που υπάρχει χωρίς bug κτλ)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Go for it. Απο τις καλύτερες rom. Την έχω βάλει ήδη την 3.2. Νομίζω η καλύτερη custom ginger. Αλλά όταν τη βάλεις, βάλε απο πάνω και την νέα έκδοση του damiangto ginger kernel 2.0 gold. Θα τη βρεις στο forum του. Με odin. Η simply έχει την beta 7 έκδοση, καλή και αυτή. Λίγες διαφορές πρέπει να έχει.

Από Δευτέρα τώρα για να βγάλω τον authnticator....Από ότι διάβασα για τον Κερνελ προτείνουν ή τον beta 7 ή τον 2.1 beta και όχι τον 2.0 (λένε ότι έχει lag issues).Από εκεί και πέρα αξίζει η μετάβαση από 2.2 custom rom στην simply?Βασικά ήμουν μεταξύ αυτής και της gingercriskelo αλλά από ότι βλέπω η simply έχει ποιο πολλά καλούδια και το touchwiz4 παίζει απροβλημάτιστα.

Γενικό smoothness και GPS πως το βλέπεις?

Από Δευτέρα τώρα για να βγάλω τον authnticator....Από ότι διάβασα για τον Κερνελ προτείνουν ή τον beta 7 ή τον 2.1 beta και όχι τον 2.0 (λένε ότι έχει lag issues).Από εκεί και πέρα αξίζει η μετάβαση από 2.2 custom rom στην simply?Βασικά ήμουν μεταξύ αυτής και της gingercriskelo αλλά από ότι βλέπω η simply έχει ποιο πολλά καλούδια και το touchwiz4 παίζει απροβλημάτιστα.

Γενικό smoothness και GPS πως το βλέπεις?

Δεν έχω προβλήματα με τον 2.0 gold, αλλά τώρα που έβαλα τον beta1 είναι ακόμα καλύτερος. Βασικά πολύ πολύ καλός....

Το μόνο πρόβλημα που είχα απο τη μετάβαση είναι οτι το sygic aura μου έκανε κολλήματα. Κατα τα άλλα σε όλα είναι πολύ καλό. Τώρα που αρχίζουν και βγαίνουν kernels...

Αν θυμάμαι καλά, γιατί τώρα έχω συνηθίσει στην ταχύτητα, είχε μεγάλη διαφορά στο άνοιγμα εφαρμογών. Βέβαια και οι custom js8 είναι πολύ καλές.

Η simply συγκεκριμένα είναι η μόνη που δεν μου έχει εμφανίσει πρόβλημα, σε συνδυασμό με ομορφιά και smoothness. Εγγύηση.

GPS δε χρησιμοποιώ σχεδόν καθόλου, αλλά από αυτούς που χρησιμοποιούν, ακούω πολύ καλά σχόλια για την JVB.

Authenticator;! Δηλαδή;

Είναι για το Rift κάτι σαν antihack system απτο κινητό..ΔλΔ πρέπει κάποιος να χει το κινητό μου για να μπει στο acount μου(το κανα γιατί έπεζε πολύ hacking στις αρχές).Το κακό είναι ότι για να περάσω νέα ΡΟΜ πρέπει να τους πάρω τηλέφωνο να μου το βγάλουν αυτοί.

Οπότε αύριο θα τη δοκιμάσω και εγώ να δω!Ευχαριστώ για τα info.

Είναι για το Rift κάτι σαν antihack system απτο κινητό..ΔλΔ πρέπει κάποιος να χει το κινητό μου για να μπει στο acount μου(το κανα γιατί έπεζε πολύ hacking στις αρχές).Το κακό είναι ότι για να περάσω νέα ΡΟΜ πρέπει να τους πάρω τηλέφωνο να μου το βγάλουν αυτοί.

Οπότε αύριο θα τη δοκιμάσω και εγώ να δω!Ευχαριστώ για τα info.

Ενδιαφέρον.

Έχουμε πρόχειρο κάποιο link;

Τι έγινε ρε γμτο?Βγάλανε τη simply και τον kernel του damian απτο xda?Πάνω που ήμουν έτοιμος να φλασάρω.

την εχουν δει επαναστατες και φευγουν απο το xda και προσπαθουν να παρουν και κοσμο μαζι τους...

δεν σεβαστηκαν και τοσο τον χωρο που τους ανεδειξε

http://forum.damiangto.org/

νομιζω πλεον θελει register για να δεις πληρως το forum

Ναι το βρήκα και φλασαρα :) !

Για αρχή μου φαίνετε σε ορισμένα σημεία ποιο γρήγορο σε άλλα ποιο αργό απο την froyo αλλά λογικά έχει βελτίωση ακόμη(από 2 ώρες δεν μπορείς να δεις βέβαια)..Η cyanogen έβγαλε 2.3.4.

Πάμε καλά...

Ίσως να μην χρειάζεται κινητό για το επόμενο έτος ή και δύο χρόνια!Αν και η οθονάρα του 2 σε κολάζει(αλλά καλύτερα να φάω τα 600 ευρώ σε διακοπές, σουβλάκια και μπύρες και όταν πέσει στα 400 βλέπουμε).

την εχουν δει επαναστατες και φευγουν απο το xda και προσπαθουν να παρουν και κοσμο μαζι τους...

δεν σεβαστηκαν και τοσο τον χωρο που τους ανεδειξε

http://forum.damiangto.org/

νομιζω πλεον θελει register για να δεις πληρως το forum

Όχι, ο damiangto είχε κάνει μπάνιο γιατί κατηγορήθηκε για παράβαση του GPL, και πλέον απαγορεύτηκαν όλες οι rom να έχουν ως default karnel τον damian. Γι' αυτό και ο criskelo και ο simone ανέβασαν ξανά τις rom με τον cfroot.

Ο damiangto 2.1 beta φυσικά είναι καλύτερος απο τον cfroot και προτείνω σε όσους βάζουν απο το xda την simply να φλασάρουν απο πάνω τον damian, και να κάνουν και ένα lagfix.

Όχι, ο damiangto είχε κάνει μπάνιο γιατί κατηγορήθηκε για παράβαση του GPL, και πλέον απαγορεύτηκαν όλες οι rom να έχουν ως default karnel τον damian. Γι' αυτό και ο criskelo και ο simone ανέβασαν ξανά τις rom με τον cfroot.

Ο damiangto 2.1 beta φυσικά είναι καλύτερος απο τον cfroot και προτείνω σε όσους βάζουν απο το xda την simply να φλασάρουν απο πάνω τον damian, και να κάνουν και ένα lagfix.

ειχα δει και τον simeone να γραφει στο φορουμ του damian και νομιζα οτι θα την εκανε και αυτος απο το xda...

Δεν πιστεύω οτι θα φύγει. Μπορεί να είναι και εκεί, δηλαδή να φτιαχτεί και ένα thread εκεί, στο οποίο θα παραπέμπει ο simone απο το xda, για όσους θέλουν τον damian kernel. Δε ξέρω βέβαια αν το επιτρέπουν οι κανόνες στο xda, πάντως δεν έχω ψάξει αν όντως ο damiangto έχει παραβιάσει κανένα GPL. Θα το ψάξω κάποια στιγμή εκτενέστερα, αλλά ομολογουμένως φτιάχνει καλούς kernels.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...