Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα!ως νεος κατοχος galaxy s,θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματακια:

1)το προγραμμα gps aids σε τι χρησιμευει ακριβως κ ποιες ρυθμισεις χρειαζονται αν το εγκαταστησω?ειμαι rooted κ απο προγραμματα χρησιμοποιω navigon και igo..

2)επειδη τα περισσοτερα videos που εχω στο pc ειναι .mkv αν τα πεταξω "χυμα" στο κινητο,δεν τα παιζει ολα ανεξαρτητως player(rockplayer,vplayer,mvideoplayer) , σε τι ειδους format να τα μετατρεπω?εχω τον xilisoft hd converter,για παραδειγμα σε .mp4 με αναλυση 800χ480 ειναι καλα?επισης εχει διαφορα αν το μετατρεψω σε .divx ή .avi ή mpeg4 στην ιδια παντοτε αναλυση 800χ480?

3)το titanium πως χρησιμοποιειται ακριβως?οταν το ανοιγω μου βγαζει μηνυμα οτι οι ρυθμισεις του συστηματος μου μπορει να προκαλεσουν προβληματα και πως θα πρεπει να ενεργοποιησω απο τις ρυθμισεις τον εντοπισμο σφαλματων.ισχυει αυτο?θα πρεπει να τον εχω παντοτε ενεργοποιημενο?

τελος,πως κανω backup τα αρχεια μου κ μετα restore?παταω δημιουργια αντιγραφου ασφαλειας στο προγραμμα που θελω?παρατηρησα οτι τις εργοστασιακες εφαρμογες τις εχει με κοκκινα γραμματα.αυτες δεν πρεπει να τις κανω backup για παραδειγμα σε περιπτωση αναβαθμισης λογισμικου ή δεν υπαρχει προβλημα?

Να χαίρεσαι το κινητό σου. Καλοδούλευτο.

Στις ερωτήσεις σου:

1) Δεν το γνωρίζω το πρόγραμμα, θα σου απαντήσει κάποιος άλλος.

2) Δεν γνωρίζω, θα σου απαντήσει κάποιος άλλος

3) Είναι όπως ακριβώς σου γράφει το πρόγραμμα. Για να τρέξει και αυτό, αλλά και όσες εφαρμογές περάσεις εκτός Android Market (χειροκίνητα) πρέπει να ενεργοποιήσεις από τις ρυθμίσεις τον εντοπισμό σφαλμάτων.

Αφού το τρέξεις, πατάς Menu -> Batch και εκεί μέσα υπάρχουν διάφορες επιλογές για backup και restore. Μπορείς είτε να κάνεις backup μόνο τις εφαρμογές που έχεις περάσει εσύ μετά το 1ο boot του κινητού (backup all user apps) ή να κάνεις backup τις εφαρμογές που έχεις περάσει εσύ αλλά και αυτές που υπήρχαν από τη rom (backup all user apps + system data).

Όταν αλλάξεις rom ή θελήσεις για οποιοδήποτε λόγο να επαναφέρεις τις εφαρμογές σου μαζί και με τις όποιες ρυθμίσεις είχες κάνει σ' αυτές, επιλέγεις restore all apps with data και έχεις τη δυνατότητα να τις επιλέξεις όλες ή όποιες θέλεις με tick. Όταν αλλάζεις rom ΜΗΝ κάνεις restore τις εργοστασιακές εφαρμογές με τα κόκκινα γράμματα, μιας και η καινούρια έχεις διαφοερετικά αρχεία-ρυθμίσεις.

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Το GPS Aids στην ουσια περιλαμβανει καποια hacks για τον Gps δεκτη της συσκευης. Αν σου λειτουργει οκ, δεν υπαρχει λογος να το βαλεις καθως δεν θα δεις καμια αλλαγη.

Δημοσ.

Να χαίρεσαι το κινητό σου. Καλοδούλευτο.

Στις ερωτήσεις σου:

1) Δεν το γνωρίζω το πρόγραμμα, θα σου απαντήσει κάποιος άλλος.

2) Δεν γνωρίζω, θα σου απαντήσει κάποιος άλλος

3) Είναι όπως ακριβώς σου γράφει το πρόγραμμα. Για να τρέξει και αυτό, αλλά και όσες εφαρμογές περάσεις εκτός Android Market (χειροκίνητα) πρέπει να ενεργοποιήσεις από τις ρυθμίσεις τον εντοπισμό σφαλμάτων.

Αφού το τρέξεις, πατάς Menu -> Batch και εκεί μέσα υπάρχουν διάφορες επιλογές για backup και restore. Μπορείς είτε να κάνεις backup μόνο τις εφαρμογές που έχεις περάσει εσύ μετά το 1ο boot του κινητού (backup all user apps) ή να κάνεις backup τις εφαρμογές που έχεις περάσει εσύ αλλά και αυτές που υπήρχαν από τη rom (backup all user apps + system data).

Όταν αλλάξεις rom ή θελήσεις για οποιοδήποτε λόγο να επαναφέρεις τις εφαρμογές σου μαζί και με τις όποιες ρυθμίσεις είχες κάνει σ' αυτές, επιλέγεις restore all apps with data και έχεις τη δυνατότητα να τις επιλέξεις όλες ή όποιες θέλεις με tick. Όταν αλλάζεις rom ΜΗΝ κάνεις restore τις εργοστασιακές εφαρμογές με τα κόκκινα γράμματα, μιας και η καινούρια έχεις διαφοερετικά αρχεία-ρυθμίσεις.

σ'ευχαριστω για την βοηθεια φιλε μου!οποτε αρχικα,θα πρεπει να εχουμε μονιμα ενεργοποιημενο τον εντοπισμο σφαλματων.

εκανα ενα backup μονο τον προγραμματων μου,καταλαβα πως κανω restore,αλλα αυτο που θα ηθελα να ρωτησω,ειναι αν για παραδειγμα αλλαξω rom(κανοντας factory reset επισης πριν+μετα),δεν θα σβηστουνε και η εφαρμογες?επομενως δεν θα χασω και το backup?θα πρεπει να ξαναπερασω το titanium και θα μου βρει αυτοματα το backup που ειχα κανει για μεταφορα?επισης εργοστασιακες εφαρμογες οπως για παραδειγμα το samsung apps πως τις κανω απεγκατασταση?

Δημοσ.

σ'ευχαριστω για την βοηθεια φιλε μου!οποτε αρχικα,θα πρεπει να εχουμε μονιμα ενεργοποιημενο τον εντοπισμο σφαλματων.

εκανα ενα backup μονο τον προγραμματων μου,καταλαβα πως κανω restore,αλλα αυτο που θα ηθελα να ρωτησω,ειναι αν για παραδειγμα αλλαξω rom(κανοντας factory reset επισης πριν+μετα),δεν θα σβηστουνε και η εφαρμογες?επομενως δεν θα χασω και το backup?θα πρεπει να ξαναπερασω το titanium και θα μου βρει αυτοματα το backup που ειχα κανει για μεταφορα?επισης εργοστασιακες εφαρμογες οπως για παραδειγμα το samsung apps πως τις κανω απεγκατασταση?

Τα αρχεία του backup αποθηκεύονται στην sd κάρτα σου. Οπότε αλλάζοντας rοm ή κάνοντας hard reset στη συσκευή δεν θα σβηστούν. Μόλις εγκαταστήσεις το Titanium Backup και το τρέξεις, αυτό αυτόματα θα δει τα αρχεία για το restore.

Δημοσ.

Εχει εξοδο rca, τωρα σε τι αναλυση βγαζει αυτο δεν ξερω, παντως πρεπει να ειναι 480 που λες

δεν ειναι καθολου ασχημο ομως αν σκεφτεις οτι και το αναλογικο σημα της τηλεορασης σε 480p εκπεμπει

Δημοσ.

Μακάρι ναι είχε και HDMI με έξοδο 1080p...!!! Αλλά δεν γίνεται να τα έχουμε πάντα όλα...! Πάντως αν σκεφτείς ότι άλλα δεν έχουν καν έξοδο για σύνδεση με την τηλεόραση, μια χαρά είναι..! Και κάτι άλλο, άμα αγοράσεις χάρτες μπορείς να χρησιμοποιείς κανονικά το GPS εεε..?

Δημοσ.

Μακάρι ναι είχε και HDMI με έξοδο 1080p...!!! Αλλά δεν γίνεται να τα έχουμε πάντα όλα...! Πάντως αν σκεφτείς ότι άλλα δεν έχουν καν έξοδο για σύνδεση με την τηλεόραση, μια χαρά είναι..! Και κάτι άλλο, άμα αγοράσεις χάρτες μπορείς να χρησιμοποιείς κανονικά το GPS εεε..?

Υπάρχει ένα καλώδιο της Samsung που υποτίθεται ότι βγάζει usb -> hdmi, αλλά κάνει περίπου 40 ευρώ και δεν υπάρχει ιμιτασιόν στο ebay (αυτό κι αν είναι κουλό). Όπως καταλαβαίνεις, δεν το έχει δοκιμάσει κανένας από εμάς.

Όσο για τους χάρτες, εννοείται ότι μπορείς, και μάλιστα όλα τα σοβαρά GPS software κυκλοφορούν σε έκδοση για android. Προσωπικά μέχρι στιγμής βρίσκω εξαιρετικά ακριβές και γρήγορο το Navigon. Στο μεταξύ, δες και αυτήν την προσφορά του Sygic Aura για Android με 19 ευρώ για χάρτες ολόκληρης της ανατολικής Ευρώπης (μέσα και η Ελλάδα. Δηλαδή αυτό καταλαβαίνω από το κείμενο:

- Maps included: Bulgaria, Croatia, Czech republic, Estonia, Greece, Hungary, Latvia, Lithuania, Malta, Poland, Turkey,Slovakia, Slovenia.

Transit roads only: Albania, Belarus, Bosnia and Herzegovina, Macedonia, Moldova, Montenegro, Romania, Serbia, Ukraine.

- Map coverage at sygic.com/android/maps

- Compatibility at sygic.com/aura/list/

- Cities with 3D coverage: Croatia: Dubrovnik, Zagreb. Czech Republic: Brno, Ostrava, Plzen, Prague. Greece: Athens, Thessaloniki. Hungary: Budapest, Debrecen. Poland: Krakov, Warsaw. Slovakia: Bratislava. Slovenia: Ljubljana, Maribor.

- City guides available: Czech Republic: Prague. Estonia: Tallinn. Greece: Athens. Hungary: Budapest. Latvia: Riga. Poland: Krakow, Warsaw. Turkey: Istanbul.

Θεωρείται πολύ καλό, αλλά με επιφύλαξη γιατί δεν το έχω δοκιμάσει. Μπορείς να κατεβάσεις ένα trial για 7 ημέρες από το market.

Δημοσ.

Anytime...

Μια που το αναφέραμε, αν κάποιος έχει δοκιμάσει το Aura ας ποστάρει εντυπωσεις, η τιμή του με όλους τους χάρτες της Ανατολικής Ευρώπης είναι εξαιρετική. Με Βουλγαρία, Τσεχία και Κων/πολη μέσα, φαίνεται V4M.

Δημοσ.

Anytime...

Μια που το αναφέραμε, αν κάποιος έχει δοκιμάσει το Aura ας ποστάρει εντυπωσεις, η τιμή του με όλους τους χάρτες της Ανατολικής Ευρώπης είναι εξαιρετική. Με Βουλγαρία, Τσεχία και Κων/πολη μέσα, φαίνεται V4M.

Το χρησιμοποιώ εγώ.

Μαζί με τα nDrive (κυρίως λόγω των RasterData χαρτών (3D) και Navigon τα θεωρώ τα καλύτερα. Να αναφέρω ότι έχω δοκιμάσει αρκετά: iGO (καμία σχέση με την έκδοση των WinMo, αν την είχες είναι μέρα με τη νύχτα, δεν θα σου αρέσει) & CoPilot.

Εγώ 'κλείνω' πάντως προς το nDrive, αλλά αυτά είναι γούστα. Μπορεί κάποιος άλλος να αναφέρει κάποιο άλλο, ενώ τα έχει τεστάρει όλα. ;)

Ps. Το μόνο πρόβλημα που έχω, είναι ότι δεν έχω καταφέρει ακόμη να περάσω κάμερες κτλ, σε κανέναν από τους πλοηγούς για Android. :cry:

Δημοσ.

Ρε παιδιά, το περίφημο "one-click-fix" όντως λειτουργεί...? (Για το Galaxy μιλάω...)

το one click lag fix φτιάχτηκε για να γίνει πιο smooth το κινητο όταν πρωτοβγήκε, που φορούσε την eclair 2.1 στην οποία η Samsung δεν «φέρθηκε» και πολύ καλά. Από τότε που βγήκαν οι πρώτες αναβαθμίσεις, και ειδικά η τελευταία επίσημη ευρωπαϊκή 2.2.1 (η JS8), το κινητο δεν χρειάζεται κανενός είδους τέτοια επέμβαση. Η τελευταία δεν ήρθε επίσημα Ελλάδα, αλλά έχει πλήρες ελληνικό μενού και πληκτρολόγιο και μπορείς να την περάσεις εύκολα μόνος. Στο myphone.gr διάβασε το thread «οδηγοί για νέους χρήστες Galaxy S» (δεν είναι καθόλου μεγάλο) και θα σου λυθούν όλες οι απορίες μαζεμένες. Ξεκινά από εκεί γιατί οι εξελίξεις έχουν τρέξει πολύ, και εκεί ανανεώνονται συνέχεια τα tips και οι οδηγοί, για να μη χάνεις χρόνο ψάχνοντας και ρωτώντας για πράγματα που δεν σου χρειάζονται.

Δημοσ.

Εγώ είμαι με την simply κανά δίμηνο...Και είναι εκπληκτική...Αλλά επειδή με έχει φάει η περιέργεια..Αξίζει να βάλω καμία βασισμένη στη 2.3.3 ή είναι σε beta στάδιο και ποιά προτείνετε?Έλεγα για την Gingercriscel ή την Cyanogenmod ή την MUI για να βάλω το touchwiz4 που έχει πολλά καλούδια.Δεν με βιάζει βέβαια αφού είμαι κατευχαριστημένος απτην τωρινή.

Για τα προγράμματα gps το sygic έχει καταπληκτικά γραφικά αλλά μου τρώει σκαλώματα στους δρόμους.Τον navigon είναι πολύ ποιο ακριβές.Θέλει δουλίτσα ακόμη το sygic νομίζω.

http://www.youtube.com/watch?v=hLmue9f04jc&feature=player_embedded

Αν έχει και τα gestures που έχει το galaxy 2 ποιος λόγος να αλλάξεις κινητό?

Δημοσ.

το one click lag fix φτιάχτηκε για να γίνει πιο smooth το κινητο όταν πρωτοβγήκε, που φορούσε την eclair 2.1 στην οποία η Samsung δεν «φέρθηκε» και πολύ καλά. Από τότε που βγήκαν οι πρώτες αναβαθμίσεις, και ειδικά η τελευταία επίσημη ευρωπαϊκή 2.2.1 (η JS8), το κινητο δεν χρειάζεται κανενός είδους τέτοια επέμβαση. Η τελευταία δεν ήρθε επίσημα Ελλάδα, αλλά έχει πλήρες ελληνικό μενού και πληκτρολόγιο και μπορείς να την περάσεις εύκολα μόνος. Στο myphone.gr διάβασε το thread «οδηγοί για νέους χρήστες Galaxy S» (δεν είναι καθόλου μεγάλο) και θα σου λυθούν όλες οι απορίες μαζεμένες. Ξεκινά από εκεί γιατί οι εξελίξεις έχουν τρέξει πολύ, και εκεί ανανεώνονται συνέχεια τα tips και οι οδηγοί, για να μη χάνεις χρόνο ψάχνοντας και ρωτώντας για πράγματα που δεν σου χρειάζονται.

ok sir..!! :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...