flik Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Ναι, πραγματικά, αν βγει καλός kernel για ginger όπως αυτοί για froyo, τότε η custom rom δεν θα δίνει διαφορά στην ταχύτητα, τουλάχιστον όχι αισθητή νομίζω. Περισσότερο για theme και 2-3 έτοιμα tweaks που ενδεχομένως θα υπάρχουν, θα βάλω μια σταθερή custom rom.
nikoskon Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Και πάμε στις ερωτήξεις! Γνωρίζουμε αν η JVB έχει ελληνικά πληκτρολόγια; Swype;!
basilis5 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Το τηλέφωνο αν αγοραστεί σήμερα είναι σε θέση να ακολουθήσει τις εξελίξεις για κανένα χρόνο; hardware -ΙΚΑ βασταει; Επίσης στην Ελλάδα υπάρχει σε άσπρο, το χει κανείς;
arxaggelos Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Για το πρώτο ερώτημα δεν ξέρω (αν και πιστεύω ότι η απάντηση είναι ναι), αλλά για το δεύτερο εγώ θα πήγαινα εδώ. Έχω ήδη πάρει μπλε και είναι σούπερ.
manost Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Διάβασα κάπoυ ότι ΠΛΕΟΝ και επίσημα η 2.3.3 του SGS μέσω KIES στην Ελλάδα. Όσοι δεν ασχολούνται με custom roms, μπορούν να επιβεβαιώσουν;
arxaggelos Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό. Οι τίτλοι στα blogs είναι παραπλανητικοί, μέχρι να διαβάσεις το περιεχόμενο.
flik Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Πάντως ρε παιδιά γενικά η samsung δεν άργησε όπως με το froyo πχ. Ευτυχώς δηλαδή. Το σημαντικότερο νέο είναι οτι βγήκε και ο κώδικας...γιούπι http://opensource.samsung.com/
iRox Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 αυτη τη στιγμη ποια ειναι ηπιο καλη(γρηγορη,σταθερη,πληρης κλπ) ρομ ? να ειναι gingerbread ή froyo?
nikoskon Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Από JS3 και μετά, όλες καλές είναι. Για custom, περί ορέξεως... Sent from my GT-I9000 using Insomnia App
tsagod Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Νεα jvb. Δοκιμασε κανεις την juve's v.4; Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
karmen1983 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Βρε παιδιά να κάνω μία ερώτηση γιατί πάω να τρελαθώ; Πριν λίγο είπα να δοκιμάσω μία cook rom από kitchen. Συγκεκριμένα έβαλα 1. *NEW* ZSJPK v11.1 NO WIPE 2. Kernel Damian 3. JPY Modem Πετάω το zip στην sdcard μπαίνω σε recovery, φλασάρω τη ρom, ανοίγει και πάω λέει να κάνω ένα restore τις εφαρμογές από το myback up pro και να αλλάξω μετά και το Modem. Πολύ θα το ήθελα ε; Έκπληκτη βλέπω όλες μου τις εφαρμογές μέσα, χωρίς να έχω κάνει restore!!! What the f@cking f@ck of f@ck Δε λέω μου άρεσε που δεν έκανα restore αλλά δεν είναι λογικό. Καμιά ιδέα;
flik Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Αφού έβαλες την no wipe, δεν έσβησε το data..... Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
arxaggelos Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Karmen δνε ξέρω να σου απαντήσω, αλλά ξέρω μια παροιμία που λέει μια θειά μου: τα σκ@τ@ όσο τα σκαλίζεις τόσο βρωμάνε. Κάτσε με μια ρομ πάνω από 3 ώρες και σου δίνω το ένα νεφρό μου
karmen1983 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 πφφφφφφφφφφφφφφφ γράψε λάθος ζαλίστηκα Karmen δνε ξέρω να σου απαντήσω, αλλά ξέρω μια παροιμία που λέει μια θειά μου: τα σκ@τ@ όσο τα σκαλίζεις τόσο βρωμάνε. Κάτσε με μια ρομ πάνω από 3 ώρες και σου δίνω το ένα νεφρό μου χαχαχαχαχα σα να έχεις δίκιο Edit: Εφαγα τοπ μπέρδεμα του αιώνα. Κατέβασα 2 αρχεία ZSJPK_Wipe-v11-18-29-44-19-04-Addd3Cl4cX.zip ZSJPK_No_Wipe-v11-17-08-14-19-04-tvTCk6PjiH.zip Δεν ξέρω πως αλλά νόμιζα ότι πέρασα την wipe αλλά πέρασα την No wipe και το έγραψα κιόλας. Εντελώς άσχετο λέμε. Πάω για ύπνο
bi171184 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 καλημερα!ως νεος κατοχος galaxy s,θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματακια: 1)το προγραμμα gps aids σε τι χρησιμευει ακριβως κ ποιες ρυθμισεις χρειαζονται αν το εγκαταστησω?ειμαι rooted κ απο προγραμματα χρησιμοποιω navigon και igo.. 2)επειδη τα περισσοτερα videos που εχω στο pc ειναι .mkv αν τα πεταξω "χυμα" στο κινητο,δεν τα παιζει ολα ανεξαρτητως player(rockplayer,vplayer,mvideoplayer) , σε τι ειδους format να τα μετατρεπω?εχω τον xilisoft hd converter,για παραδειγμα σε .mp4 με αναλυση 800χ480 ειναι καλα?επισης εχει διαφορα αν το μετατρεψω σε .divx ή .avi ή mpeg4 στην ιδια παντοτε αναλυση 800χ480? 3)το titanium πως χρησιμοποιειται ακριβως?οταν το ανοιγω μου βγαζει μηνυμα οτι οι ρυθμισεις του συστηματος μου μπορει να προκαλεσουν προβληματα και πως θα πρεπει να ενεργοποιησω απο τις ρυθμισεις τον εντοπισμο σφαλματων.ισχυει αυτο?θα πρεπει να τον εχω παντοτε ενεργοποιημενο? τελος,πως κανω backup τα αρχεια μου κ μετα restore?παταω δημιουργια αντιγραφου ασφαλειας στο προγραμμα που θελω?παρατηρησα οτι τις εργοστασιακες εφαρμογες τις εχει με κοκκινα γραμματα.αυτες δεν πρεπει να τις κανω backup για παραδειγμα σε περιπτωση αναβαθμισης λογισμικου ή δεν υπαρχει προβλημα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα