Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
@bladerunner: Αυτό που ρώτησα πιο πάνω σχετικά με το GPS μέσα στο σπίτι;

σορρυ,τωρα το ειδα.

δεν γνωριζω αν χρεωνεται...ειναι οντως agps και στο manual αναφερει οτι συνδεεται με τις κυψελες και βρισκει στιγμα ευκολοτερα και οτι κατα βαση αυτη η υπηρεσια δεν χρεωνεται αλλα δεν παιρνω ορκο στο ελλαντα.εχω πακετο 2 γιγα το μηνα,οποτε δεν το εψαξα...

για το widget ειναι αποκλειστικοτητα(αν και ειμαι σιγουρος οτι θα το εχουν ριπαρει) της samsung.

και ειναι απιστευτο...

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Όλα τα καινούρια smartphones μοιάζουν πολύ στο σχήμα γιατί έχουν μεγάλες οθόνες αφής που δεν αφήνουν περιθώριο για τίποτα περισσότερο από ελάχιστα πλήκτρα στην πρόσοψη και είναι όσο το δυνατό πιο λεπτά για να μπορούν να κατηγοριοπούνται ως κινητά αντί για .... ακίνητα. :P Εκτός και αν αρχίσει να βγάζει ο ένας στρόγγυλα κινητά και ο άλλος τρίγωνα το σχήμα αναγκαστικά είναι λεπτή ταμπλέτα είτε με στρογγυλεμένες είτε με τετραγωνισμένες γωνίες. Μετά υπάρχουν και τα smartphones με πληκτρολόγιο, αλλά και εκεί τα περιθώρια για πρωτοτυπίες δεν είναι πολλά.

Και τα HTC έχουν μεγάλες οθόνες αφής που πιάνουν όλο το σώμα της συσκευής, αλλά δε μοιάζουν με Κινέζικες κόπιες του iPhone, σε αντίθεση με το Galaxy. Ούτε καν μεταξύ τους δε μοιάζουν, ενώ είναι της ίδιας εταιρείας.

ΥΓ: Το Galaxy μέχρι και το ίδιο μεταλλικό γύρω-γύρω έχει. :o

Δημοσ.
Και τα HTC έχουν μεγάλες οθόνες αφής που πιάνουν όλο το σώμα της συσκευής, αλλά δε μοιάζουν με Κινέζικες κόπιες του iPhone, σε αντίθεση με το Galaxy. Ούτε καν μεταξύ τους δε μοιάζουν, ενώ είναι της ίδιας εταιρείας.

ΥΓ: Το Galaxy μέχρι και το ίδιο μεταλλικό γύρω-γύρω έχει. :o

Ψάξε να δεις τί γίνεται με το hardware τους και αν θέλεις γράψε τις εντυπώσεις σου

Δημοσ.

Το design σχολίασα, όχι το hardware. Το οποίο με αφήνει παγερά αδιάφορο κιόλας.

Άλλωστε δεν υπάρχει ένα smartphone σε αυτή την κατηγορία τιμής που να έχει αργή απόκριση, οπότε πολύ που με νοιάζει πόσα MHz CPU έχει η κάθε συσκευή. Δε σκόπευα να κάνω 3D renders πάνω στο κινητό έτσι κι αλλιώς... :P

Δημοσ.

Το επεξεργαστικό chip του iPhone4 και του iPad σχεδιάστηκε από τη Samsung και την Intrinsity την οποία αγόρασε πρόσφατα η Apple. Ως αποτέλεσμα το Galaxy και το iPhone4 έχουν λίγο πολύ ολόιδιους επεξεργαστές.

Δημοσ.

Κάτσε φίλε μου διότι παρανόησες όσα έγραψα. Ή τα έγραψα εγώ λάθος.

Προφανώς και με ενδιαφέρουν τα specs μιας συσκευής. Δε με ενδιαφέρουν όμως διαφορές μέχρι 10% τις οποίες δε μπορείς καν να καταλάβεις στη χρήση. Βάση τέτοιων -ουσιαστικά ανύπαρκτων- διαφορών πολλοί κρίνουν τις συσκευές όμως.

Μπορείς να βρεις κάποια διαφορά μεταξύ του Cortex A8 που έχει το Galaxy S με τον Apple A4 του iPhone 4; Με τον Qualcomm των Desire/HD2; Όλες οι συσκευές της εποχής είναι στο 1GHz (πλην του HTC Legend που έχει Qualcomm @600 MHz) με <512MB RAM. Η μπαταρία όλων τείνει στα 1500 mAh. Σχεδόν όλα έχουν κάμερα 5MP με autofocus και LED flash. Ίδιες αναλύσεις στις οθόνες και panels με εξαιρετική εικόνα στις περισσότερες συσκευές.

Δε θα εντυπωσιαστώ λοιπόν με την ελάχιστα μεγαλύτερη ανάλυση της οθόνης του iPhone 4, ούτε αν αύριο βγάλει η HTC συσκευή με 1,2GHz CPU. Τέτοιες διαφορές που βλέπω μεταξύ συσκευών τις αγνοώ, διότι σκ$%# διαφορές είναι.

Θα χαλαστώ όμως όταν μια εταιρεία βγάλει ένα προϊόν με πάνω-κάτω ίδιο hardware με τις υπόλοιπες προτάσεις του εμπορίου και το παρουσιάσει σαν υπερσυσκευή ενώ σχεδιαστικά απέχει ελάχιστα από αντίστοιχη συσκευή ανταγωνιστή της (εφόσον σαν συσκευή δεν διαφέρει και πολύ από τις άλλες, ας διαφέρει σαν εικόνα... κάτι ξεχωριστό πρέπει να μου δώσει για να την αγοράσω...). Η καινοτομία του Galaxy ποια είναι; Η S-AMOLED οθόνη, που με αυτή βγαίνουν σχεδόν όλα τα smartphones πλέον; Η CPU που τρέχει στα ίδια MHz με όλες τις άλλες;

Δημοσ.

To marketing ξέρεις τι είναι; Ας έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με τα άλλα, οι εταιρίες όμως για να πουλήσουν λένε διάφορα, όπως για καινοτομίες που ίσως να μην υπάρχουν σε σύγκριση με παρόμοια μοντέλα. Όμως απλά αναφέροντάς το πουλάνε περισσότερο. Το πως θα παρουσιάσει την συσκευή είναι δικαίωμά της, το αν θα την αγοράσεις είναι δικό σου.

Δεν καταλαβαίνω γιατί κολλάτε.

Αγοράστε την συσκευή που σας αρέσει περισσότερο και τέλος :P

• Moderators
Δημοσ.
Η S-AMOLED οθόνη, που με αυτή βγαίνουν σχεδόν όλα τα smartphones πλέον;

Ποιες αλλες συσκευες εχουν samoled οθονη?

Συμφωνω σε γενικες γραμμες με τα οσα εγραψες, απλως αξιζει να αναφερουμε τις διαφορες στο λειτουργικο μεταξυ των συσκευων καθως επισης και το δεσιμο software - hardware. Αρα δυο συσκευες με τα ιδια specs δεν εχουν απαραιτητα τις ιδιες αποδοσεις...

Οσον αφορα την ομοιοτητα του galaxy με το iphone για να ειμαι ειλικρινης με ενοχλουσε και εμενα στην αρχη. Οχι τοσο εξωτερικα (διοτι οπως αναφερθηκε οι συσκευες των οποιων οι προσοψεις καλυπτονται στο 90% τους απο οθονη δεν δυναται να εχουν τρελες διαφορες μεταξυ τους) οσο στο μενου του το οποιο μοιαζει υπερβολικα με εκεινο του iphone. Το οποιο το βρισκω μαλλον ηλιθιο. Βεβαια οταν το χρησιμοποιησα πραγματικα το ξεχασα το παραπανω καθως η συσκευη ειναι πραγματικα δυνατη (συναρτηση os-hardware).

Δημοσ.

Μου επιτρέπιες πολύ φιλικά να τελειώσω την πρότασή σου αλλιώς, σαν να την έλεγα εγώ;

Θα χαλαστώ όμως όταν μια εταιρεία βγάλει ένα προϊόν με πάνω-κάτω ίδιο hardware με τις υπόλοιπες προτάσεις του εμπορίου και το παρουσιάσει σαν υπερσυσκευή ενώ σχεδιαστικά απέχει ελάχιστα από αντίστοιχη συσκευή ανταγωνιστή της.....

....και ταυτόχρονα την κοστολογεί 30% ακριβότερα, παρουσιάζει τεχνολογίες και ευκολίες δεκαετίας (βλέπε μπροστά κάμερα/βιντεοκλήση, multitasking, κλπ) λες και ανακάλυψε την πυρίτιδα, και, στο τέλος-τέλος, το υπερ-γκάτζετ βγάζει έντονα βρώμα (όχι άδικα, όπως αποδείχτηκε) ότι δεν μπορεί καν να κάνει κλήσεις σωστά;

Έτσι λοιπόν χαλάστηκα κι εγώ.

Μεχρι και το 3gs το σκεφτόμουν, από το 4 και μετά απλά ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ να με πιάσει κότσο η Apple. Και για να μην παρεξηγούμαστε, έχω Mac Mini και γουστάρω, και ψήνομαι και για iMac του χρόνου.

Δημοσ.

Αλλο qualcomm 1ghz(ΗΤC), άλλο Hummingbird 1ghz(galaxy s) και άλλο Α4(Ιphone 4 υποχρονισμένος στα 800Ηz). Eίναι σαν να λέμε ότι Intel επεξεργαστής είναι ίδιος με έναν AMD επειδή είναι χρονισμένος στα ίδια ΜΗΖ.

http://asia.cnet.com/reviews/mobilephones/0,39050603,62200389,00.htm

* Motorola Droid: TI OMAP3430 with PowerVR SGX530 = 7-14 million(?) triangles/sec

* Nexus One: Qualcomm QSD8x50 with Adreno 200 = 22 million triangles/sec

* iPhone 3G S: 600 MHz Cortex-A8 with PowerVR SGX535 = 28 7 million triangles/sec

* Samsung Galaxy S: S5PC110 with PowerVR SGX540 = 90 million triangles/sec

To Captivate είναι το Galaxy S

android-gpu-benchmarks-20.png

Δημοσ.
Αλλο qualcomm 1ghz(ΗΤC), άλλο Hummingbird 1ghz(galaxy s) και άλλο Α4(Ιphone 4 υποχρονισμένος στα 800Ηz). Eίναι σαν να λέμε ότι Intel επεξεργαστής είναι ίδιος με έναν AMD επειδή είναι χρονισμένος στα ίδια ΜΗΖ.

search: hummingbird galaxy s a4 iphone

Δημοσ.

η αληθεια ειναι οτι εχω gps mio στο αμαξι και θα λυπομουν να το εχω εκτεθημενο στον ηλιο,στους 40 βαθμους στο παρπριζ αλλα για αυτους που το χρησιμοποιουν συστηματικα ειναι καλο νεο.

Δημοσ.

παιδια βλεπω στο skroutz οτι κοστιζει το κινητο 470 στο easybuyworld.αξιζει να το τσιμπισω απο εκει;εχει βγει το κινητο γιατι στο πλαισιο που εψαξα δεν το βρηκα;

Δημοσ.
παιδια βλεπω στο skroutz οτι κοστιζει το κινητο 470 στο easybuyworld.αξιζει να το τσιμπισω απο εκει;εχει βγει το κινητο γιατι στο πλαισιο που εψαξα δεν το βρηκα;

ναι αξιζει.αλλα να πας εσυ εκει.πηγα και το πηρα για εναν φιλο.τελευταια κομματια.ολα τελεια.

αλλα χωρις gps ΔΕΝ το βρισκεις:lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...