flik Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Flik flik flik! Για εξηγησε το λιγο αυτο, διοτι αν κανει αυτο που νομιζω πως κανει, σε κερναω μπυρα! Είσαι στο titanium. Πατάς το menu button. Μετά πηγαίνεις Περισσότερα->Δημιουργία update.zip. Και σου φτιάχνει ένα cwm zip. Δεν ξέρω αν δουλεύει σε CWM 3.0 όμως. Αλλά γενικά δουλεύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manost Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Είσαι στο titanium. Πατάς το menu button. Μετά πηγαίνεις Περισσότερα->Δημιουργία update.zip. Και σου φτιάχνει ένα cwm zip. Δεν ξέρω αν δουλεύει σε CWM 3.0 όμως. Αλλά γενικά δουλεύει. Αυτό το .zip αρχείο τί υποτίθεται ότι έχει μέσα; Όταν θα το flashάρω με CWM τί θα 'περάσει' στο κινητό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 ενταξει αν κανει restore τις εφαρμογες μεσω cwm απλα respect... ισως τελικα το titanium να τις επαναφερει γρηγοροτερα απο το my backup pro... :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bi171184 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 καλημερα παιδια!12 πρωτες ωρες χρησης και η μπαταρια βρισκεται στο 26%.. απογοητευτικο νουμερο θα ελεγα,αφου να περασα 3-4 ωρες στο market με wifi,καμια ωριτσα gps και κανενα 10λεπτο σε ομιλια..τις υπολοιπες ωρες φυσικα, "σκαλισμα" του κινητου κ των εφαρμογων..λιγες μου φαινονται,αφου ημουν παντοτε σε gsm δικτυο,το wifi ανοιχτο μονο οταν το χρειαζομουν,αυτοματη ρυθμιση φωτεινοτητας και setcpu με τις ρυθμισεις ανοιχτο συνεχεια..ελπιζω πως θα στρωσει μετα απο 4-5 φορτισεις η μπαταρια,γιατι δεν με βλεπω καλα! δυο πραγματακια που θα ηθελα να ρωτησω ειναι: 1)αν κανω factory ή hard reset,το χανω το root? 2)οταν με το καλο θα ερθει η 2.3,θα πρεπει πρωτα να κανω unroot? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manost Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 καλημερα παιδια!12 πρωτες ωρες χρησης και η μπαταρια βρισκεται στο 26%.. απογοητευτικο νουμερο θα ελεγα,αφου να περασα 3-4 ωρες στο market με wifi,καμια ωριτσα gps και κανενα 10λεπτο σε ομιλια..τις υπολοιπες ωρες φυσικα, "σκαλισμα" του κινητου κ των εφαρμογων..λιγες μου φαινονται,αφου ημουν παντοτε σε gsm δικτυο,το wifi ανοιχτο μονο οταν το χρειαζομουν,αυτοματη ρυθμιση φωτεινοτητας και setcpu με τις ρυθμισεις ανοιχτο συνεχεια..ελπιζω πως θα στρωσει μετα απο 4-5 φορτισεις η μπαταρια,γιατι δεν με βλεπω καλα! δυο πραγματακια που θα ηθελα να ρωτησω ειναι: 1)αν κανω factory ή hard reset,το χανω το root? 2)οταν με το καλο θα ερθει η 2.3,θα πρεπει πρωτα να κανω unroot? Σίγουρα θα στρώσει η μπαταρία μετά από κάποιες φορτίσεις, αλλά πιστεύω ότι το 'σκάλισες' αρκετά (δε θα δεις μεγάλες διαφορές στην κατανάλωση). 3-4 ώρες στο market με Wi-Fi, 1 ώρα GPS, λίγη ομιλία συν το 'σκάλισμα' που εσένα σου φάνηκε λίγο, είναι αρκετό για να τελειώσεις την μπαταρία σε smartphone με οθόνη 4''. 1) Αν κατάλαβα καλά είσαι rooted αλλά με stock rom. Δεν μπορώ να σου απαντήσω, γιατί 3 φορές που έχω κάνει hard reset ήμουν με custom rom, οπότε το superuser ήταν προεγκατεστημένο σε αυτήν και έτσι και μετά την επανεκκίνηση το root παρέμενε. 2) Είτε θα flashάρεις κάποια custom rom με Odin ή CWM (σ' αυτή τη περίπτωση δεν χρειάζεται να κάνεις unroot) ή θα κάνεις update μέσω Kies (σ' αυτή τη περίπτωση θα χρειαστεί να κάνεις unroot). ενταξει αν κανει restore τις εφαρμογες μεσω cwm απλα respect... ισως τελικα το titanium να τις επαναφερει γρηγοροτερα απο το my backup pro... :lol: Εγώ πίστευα ότι κάτι άλλο θα κάνει το .zip αρχείο. Αν όντως επαναφέρει τις εφαρμογές σου από το CWM, τότε τί να πω... Μπράβο τους. Ps. Πάντως με την Pro έκδοση δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. Δεν σε ρωτούσε για κάθε εφαρμογή αν θέλεις να την κάνεις εγκατάσταση, γίνονται όλα αυτόματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Αυτό το .zip αρχείο τί υποτίθεται ότι έχει μέσα; Όταν θα το flashάρω με CWM τί θα 'περάσει' στο κινητό; Όχι το apk περιέχει... (μόνο δυστυχώς). Απλά το φλασάρεις μετά απο την rom καπάκι. Σε μερικές περιπτώσεις δεν μπαίνει. Επίσης μπορείτε να βάλετε το αρχείο στον φάκελο system στο zip της ρομ. Αυτά φορές να μη ξανα κατεβάζετε το πρόγραμμα που δεν είναι free. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Ρε παιδιά μόλις δοκίμασα να στείλω mms και δεν τα στέλνει, ενώ τα λαμβάνει κανονικά. Στην κοσμοτέ ο έλεγχος της γραμμής δείχνει ότι όλα είναι ΟΚ και θα με ξαναπάρουν από το "τμήμα δεδομένων" για άλλες ενέργειες. Δεν θυμάμαι αν έχω ξαναστείλει mms, νομίζω πως όχι, αλλά σίγουρα όχι από τότε που έβαλα την 2.2.1. Τα δύο apn (ένα για ιντερνετ και ένα για mms) τα έχω περάσει ο ίδιος κανονικά με το χέρι και στο ιντερνετ δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Τί λέτε να παίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manost Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Ρε παιδιά μόλις δοκίμασα να στείλω mms και δεν τα στέλνει, ενώ τα λαμβάνει κανονικά. Στην κοσμοτέ ο έλεγχος της γραμμής δείχνει ότι όλα είναι ΟΚ και θα με ξαναπάρουν από το "τμήμα δεδομένων" για άλλες ενέργειες. Δεν θυμάμαι αν έχω ξαναστείλει mms, νομίζω πως όχι, αλλά σίγουρα όχι από τότε που έβαλα την 2.2.1. Τα δύο apn (ένα για ιντερνετ και ένα για mms) τα έχω περάσει ο ίδιος κανονικά με το χέρι και στο ιντερνετ δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Τί λέτε να παίζει; Μήπως δεν έχεις ενεργοποιημένο (tick) το Mobile Network ή ακόμη και αν το έχεις, το μπλοκάρεις με το APNdroid ή το Mobile Data Controller; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Αυτήν τη στιγμή έχω: - τα apn περασμένα όπως αναφέρονται εδώ - πράσινο κουμπάκι στο apn "cosmote internet", έτσι κι αλλιώς το apn "cosmote mms", δεν έχει κουμπάκι - τικαρισμένα τα "χρήση δεδομένων πακέτου" και "περιαγωγή δεδομένων" (το δεύτερο νομίζω δεν χρειάζεται, το δοκίμασα και ενεργό και μη ενεργό χωρίς αποτέλεσμα) - απενεργοποιημένο το APNdroid, και βλέπω κανονικά στη μπάρα το κουτάκι με τα βελάκια up/down τα μηνύματα δεν μου βγάζουν αποτυχία αμέσως, απλά δείχνουν αποστολή για πολλή ώρα. Το μοναδικόπου δεν το έσβησα μου έβγαλε αποτυχία μετά από κανένα 20λεπτο. Όπως είπα, παίρνω κανονικά mms, έστειλα ένα από το άλλο μου κινητό και ένα ακόμη μου έστειλε η τλεφωνήτρια της Cosmote. Αυτό που παρατηρώ είναι ότι μόλις πατάω αποστολή, το κουτάκι στη μπάρα με τα βελάκια up/down εξαφανίζεται και ξαναεμφανίζεται. Αυτό δεν ξέρω γιατί συμβαίνει και αν παίζει ρόλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manost Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Οι ρυθμίσεις σου φαίνονται εντάξει. Απλά, αυτό που λες ότι συμβαίνει με τα βελάκια στο notification bar μού φαίνεται κάπως... Σ' εμένα δεν έχει συμβεί ποτέ. Ίσως αυτό είναι το πρόβλημα, αλλά πώς διορθώνεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Κι όμως, το apn για τα mms είναι λάθος στο magic-tips! Άλλαξα τις ρυθμίσεις για τα mms από τη σελίδα της Cosmote για το Galaxy S και λειτούργησε κατευθείαν! Οι σωστες ρυθμίσεις λοιπόν είναι ΕΔΩ, επιλέγοντας το μοντέλου του κινητού. Πιθανόν να άλλαξαν με την αλλαγή σε Froyo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manost Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Ουπς, sorry. Δεν έλεγξα αν οι ρυθμίσεις από το link που έδωσες ήταν σωστές. Υπέθεσα ότι είναι. Εγώ σε προβληματικές συσκευές φίλων, δεν τις περνούσα χειροκίνητα, αλλά με το APN Backup & Restore, οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να μπει κάτι λανθασμένα. Τέλος καλό, όλα καλά. Swyped from my HTC Desire using Tapatalk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Πριν από λίγο έπιασα στα χέρια μου το Desire S το οποίο φοράει 2.3.3 . Εν συγκρίσει με την leaked 2.3.3 του Galaxy S, είναι η μέρα με τη νύχτα. Ανύπαρκτο smoothness. Οθόνη στα επίπεδα του απλού Desire χωρίς AMOLED. Σαν να εχει χάσει από τα αποδυτήρια. Sent from my GT-I9000 using Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Φαντάζομαι θα είδατε οτι βγήκε επίσημη 2.3.3 μέσω kies σε μερικές χώρες (Νορβηγία σίγουρα διάβασα, για άλλες δεν θυμάμαι). Ο simone είπε 4-5 max για να βγάλει την simply, κάπου εκεί φαντάζομαι θα κάνει και ο juwe. Για kernel είναι το θέμα, ελπίζω να μην αργήσει πρώτα η sammy να βγάλει source code και μετά οι devs. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Φαντάζομαι θα είδατε οτι βγήκε επίσημη 2.3.3 μέσω kies σε μερικές χώρες (Νορβηγία σίγουρα διάβασα, για άλλες δεν θυμάμαι). Ο simone είπε 4-5 max για να βγάλει την simply, κάπου εκεί φαντάζομαι θα κάνει και ο juwe. Για kernel είναι το θέμα, ελπίζω να μην αργήσει πρώτα η sammy να βγάλει source code και μετά οι devs. Αν η επίσημη 2.3.3 είναι τόσο γρήγορη/smooth όσο η leaked, παίζει να είναι η πρώτη φορά που θα μείνω με stock rooted rom (;ίσως + custom kernel). Τύφλα να έχουν οι κουστουμάτες δηλαδή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα