vasilisga Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 E ναι αυτό περιμένω και εγώ. Ελπίζω να μην αργήσει... btw δεν κάνεις μια πρόβλεψη; ε αφου μετα απο 1-2 αστοχες προβλεψεις ειδα οτι δεν το κατεχω και ειπα να τις σταματησω... πλακα πλακα παντως ειχα πει για Μαιο, δεν ειναι μακρια... :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bi171184 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δες τα παρακάτω και πράξε ανάλογα edit: ουσιαστικά τα 2 πρώτα σε ενδιαφέρουν ωραια,εκανα και τις ρυθμισεις και τωρα "τρεχει" μονιμα με αυτην την ρυθμιση και το εικονιδιο του προγραμματος ειναι συνεχεια-σε εξελιξη στο αριστερο-πανω μερος της οθονης,σωστα? κατι αλλο,δεν μου παιζει σωστα τα .mkv αρχεια..δοκιμασα διαφορους players,μερικοι απλα επαιζαν σε slow motion και καποιοι επαιζαν κανονικα αλλα χωρις ηχο..καμια λυση υπαρχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 ωραια,εκανα και τις ρυθμισεις και τωρα "τρεχει" μονιμα με αυτην την ρυθμιση και το εικονιδιο του προγραμματος ειναι συνεχεια-σε εξελιξη στο αριστερο-πανω μερος της οθονης,σωστα? Μια χαρά γίνανε από ότι περιγράφεις κατι αλλο,δεν μου παιζει σωστα τα .mkv αρχεια..δοκιμασα διαφορους players,μερικοι απλα επαιζαν σε slow motion και καποιοι επαιζαν κανονικα αλλα χωρις ηχο..καμια λυση υπαρχει? Γι' αυτό δεν γνωρίζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δεν ξέρω για εσάς παιδιά, αλλά εγώ με simply 3 RC1-RC2 δεν είχα κανένα μα κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα. Και τον περισσότερο καιρό με supercurio kernel. Απόλυτα σταθερό σύστημα. Επίσης με το mybackup root, είχα πρόβλημα. Παρότι το βρίσκω όντως πιο πρακτικό, πρώτον μου αργούσε περισσότερο, και δεύτερον είχε τύχει 2 φορές να μην γίνεται σωστά restore. Βασικά αν θυμάμαι καλά, δεν γινόταν καθόλου... Εδώ και πάρα πολύ καιρό, έχω φτιάξει ένα zip μέσα απο το titanium backup, με το ίδιο το πρόγραμμα (και μάλιστα το pro) και το φλασάρω απο cwm (όταν είναι συμβατό). @bi171184: Μήπως δοκίμασες μόνο με mvideoplayer; Γιατί αυτός δεν χρησιμοποιεί external decoder. Δοκίμασε με vplayer (όχι free). Νομίζω υπάρχει και σε trial. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bi171184 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 δηλαδη το setcpu απο εδω και περα θα τρεχει συνεχεια οσο το κινητο ειναι ανοιχτο,με το σημα του προγραμματος παντοτε ανοιχτο στην εξελιξη,ετσι?? flik,ναι στον mvideoplayer το δοκιμασα και επαιζε χωρις ηχο,δοκιμασα και στον vplayer(τον free ομως) και μου κολλουσε..ο rockplayer lite τα ιδια..θα δοκιμασω τον trial vplayer.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 δηλαδη το setcpu απο εδω και περα θα τρεχει συνεχεια οσο το κινητο ειναι ανοιχτο,με το σημα του προγραμματος παντοτε ανοιχτο στην εξελιξη,ετσι?? Ναι θα τρέχει με το που θα το ανοίγεις το κινητό. Είναι η επιλογή set on boot που σου έδειξα στη πρώτη φώτο τικαρισμένη. Αν δεν θες να φαίνεται πάνω στη notifications bar, απλά ξετίκαρε στη δεύτερη καρτέλα το Notifications Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bi171184 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Ναι θα τρέχει με το που θα το ανοίγεις το κινητό. Είναι η επιλογή set on boot που σου έδειξα στη πρώτη φώτο τικαρισμένη. Αν δεν θες να φαίνεται πάνω στη notifications bar, απλά ξετίκαρε στη δεύτερη καρτέλα το Notifications α,οκ!σ'ευχαριστω πολυ! κ επειδη εχω αρχισει να γινομαι κουραστικος,μια τελευταια ερωτηση: κανενα καλο προγραμμα που να δινει πληροφοριες για τα επιπεδα της μπαταριας υπαρχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Τι θες να πεις; Να βλέπεις το ποσοστό της μπαταρίας που σου μένει ή να σου λέει που καταναλώθηκε η μπαταρία σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bi171184 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Τι θες να πεις; Να βλέπεις το ποσοστό της μπαταρίας που σου μένει ή να σου λέει που καταναλώθηκε η μπαταρία σου; το ποσοστο μπαταριας που απομενει αν γινεταi+χρηση cpu και ram.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Εγω χρησιμοποιώ το sense analog glass clock και τα έχω όλα μαζεμένα. Μνήμη που απομένει + ποσοστό μπαταρίας. Εχω και μέσα σε αυτά και ώρα και ημερομηνία και καιρό. Δεν ξέρω αν σε βολεύει βέβαια. Είναι κάτι τέτοιο. Τώρα για το cpu δεν ξέρω κάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Εδώ και πάρα πολύ καιρό, έχω φτιάξει ένα zip μέσα απο το titanium backup, με το ίδιο το πρόγραμμα (και μάλιστα το pro) και το φλασάρω απο cwm (όταν είναι συμβατό). Flik flik flik! Για εξηγησε το λιγο αυτο, διοτι αν κανει αυτο που νομιζω πως κανει, σε κερναω μπυρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 ρε παιδιά τι παίχτηκε με το samsung apps; Ξαφνικά εμφανίστηκαν 7 ιρανικές εφαρμογές! Όχι ότι θα με χαλούσαν τα apps με τις ιρανικές παραδοσιακές συνταγές που δίνει, αλλά πρέπει το κινητο να υποστηρίζει farsi (περσικά) λέει. Άρα να τα ξέρει και ο κάτοχος του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 ρε παιδιά τι παίχτηκε με το samsung apps; Ξαφνικά εμφανίστηκαν 7 ιρανικές εφαρμογές! Όχι ότι θα με χαλούσαν τα apps με τις ιρανικές παραδοσιακές συνταγές που δίνει, αλλά πρέπει το κινητο να υποστηρίζει farsi (περσικά) λέει. Άρα να τα ξέρει και ο κάτοχος του شما فارسی صحبت نمی کنم؟ :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 χοχοχο galaxy-άδες όλοι στης καρμεν για ιρανικό γεύμα το σκ, από ότι φαίνεται είναι η μόνη που θα μπορεί να χρησιμοποιήσει τα καινούρια apps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 χοχοχο galaxy-άδες όλοι στης καρμεν για ιρανικό γεύμα το σκ, από ότι φαίνεται είναι η μόνη που θα μπορεί να χρησιμοποιήσει τα καινούρια apps یک نهار خوب Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα