Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλημερα!θα ηθελα να κανω μερικες ερωτησεις για την αναπαραγωγη βιντεο στον γαλαξια:

1)ποιος player εχει την δυνατοτητα να διαβαζει σε ξεχωριστο αρχειο τους υποτιτλους(.str)?

2)για να δεις μια ταινια,που την τοποθετεις στο τηλεφωνο?στον φακελο videos-movies π.χ και μετα την ανοιγεις με τον εκαστοτε player?

3)πολλες ταινιες τις εχω σε .avi και συνηθως σε αναλυση 640χ480.αυτες θα χρειαζεται να τις μετατρεπω σε αναλυση 800χ480 για καλυτερη απεικονιση και σε καποιου αλλου ειδους format ή το ιδιο,η δεν υπαρχει διαφορα και τις "πεταω" ετσι οπως ειναι??

4)τελικα το setcpu το εγκαθιστουμε ή οχι?πονταρα πολυ στο screen off για εξοικονομηση ενεργειας,αλλα διαβαζω οτι τελικα προκαλει κολληματα στον γαλαξια..ειναι σιγουρο αυτο?

5)με το titanium backup τι μπορω να κανω?backup και απεγκατασταση εφαρμογων?αν κανω backup και αργοτερα περασω απο 2.2.1 σε 2.3,θα μου τις κρατησει ή θα πρεπει να τις ξανακανω απο την αρχη εγκατασταση?

Δημοσ.

Δεν χρησιμοποιώ player, αλλά έχω φορτωμένους τους moboplayer (free) και vplayer (paid). Παίζουν ξεχωριστά αρχεία srt, και υποστηρίζει άλλα format απο αυτά που παίζει το τηλέφωνο. Βασικά χρησιμοποιούν τον ffmpeg.

Νομίζω πως δε χρειάζεσαι καμία μετατροπή, δοκίμασε...Και τα βάζεις όπου θες, μετά κάνεις browse με τον Player.

Δεν έχω βάλει ποτέ setcpu, πάντως αν έβαζα θα έβαζα μόνο για το screen off, αξίζει να το δοκιμάσεις μόνο γι' αυτό.

Ναι, με το titanium backup κάνεις backup τις εφαρμογές χρήστη και τα δεδομένα τους (settings, saves κτλ) και τα επαναφέρεις όπου θες. Ακόμα και αν πήγες απο 2.1->2.3

Αλλά δεν κρατάς backup τα δεδομένα συστήματος, τότε κατα 99% όταν αλλάζεις firmware θα έχεις πρόβλημα. Άρα μόνο apps+data.

Δημοσ.

παιδια μια μικρη βοηθεια με το setcpu!τελικα ποσα προφιλ κανουμε και με ποιες ρυθμισεις?αν φτιαξω μονο ενα προφιλ battery<101 σε conservative mode με priority 100 και set on boot τικαρισμενο,ειμαι ενταξει??πρεπει να φτιαξω και δευτερο προφιλ charging? με χαμηλοτερη priority??

Δημοσ.

καλημερα!θα ηθελα να κανω μερικες ερωτησεις για την αναπαραγωγη βιντεο στον γαλαξια:

1)ποιος player εχει την δυνατοτητα να διαβαζει σε ξεχωριστο αρχειο τους υποτιτλους(.str)?

2)για να δεις μια ταινια,που την τοποθετεις στο τηλεφωνο?στον φακελο videos-movies π.χ και μετα την ανοιγεις με τον εκαστοτε player?

3)πολλες ταινιες τις εχω σε .avi και συνηθως σε αναλυση 640χ480.αυτες θα χρειαζεται να τις μετατρεπω σε αναλυση 800χ480 για καλυτερη απεικονιση και σε καποιου αλλου ειδους format ή το ιδιο,η δεν υπαρχει διαφορα και τις "πεταω" ετσι οπως ειναι??

4)τελικα το setcpu το εγκαθιστουμε ή οχι?πονταρα πολυ στο screen off για εξοικονομηση ενεργειας,αλλα διαβαζω οτι τελικα προκαλει κολληματα στον γαλαξια..ειναι σιγουρο αυτο?

5)με το titanium backup τι μπορω να κανω?backup και απεγκατασταση εφαρμογων?αν κανω backup και αργοτερα περασω απο 2.2.1 σε 2.3,θα μου τις κρατησει ή θα πρεπει να τις ξανακανω απο την αρχη εγκατασταση?

1) mvideoplayer... για μενα ειναι απλα ο καλυτερος και free

2) δεν χρειαζεται να την βαλεις καπου συγκεκριμενα, την πετας μεσα στο κινητο-καρτα και την βρισκει το προγραμμα

3) αναλυση βαζεις οτι θες, πρακτιτα σε ταινιες με αναλυση πανω απο 800χ480 (οταν τις βλεπεις στο κινητο) δεν θα δεις διαφορα, εγω οσες εχω δει παντως ειναι 720p :P

4) δεν γνωριζω

5) με το titanium οπως ειπες κανεις back up εφαρμογες+ τα δεδομενα τους

μπορεις να τις επαναφερεις και στην 2.3

καλυτερο θα ηταν παντως να επαναφερεις μονο τις εφαρμογες χωρις τα δεδομενα τους...

Δημοσ.

Για το 4 να απαντήσω εγώ. Το είχα στην "official" 2.3 χωρίς κανένα πρόβλημα. Όταν μεταπήδησα στην juwe's 3.1 (την οποία πέταξα από το παράθυρο χθες) είχα κάποια προβλήματα και νόμιζα ότι έφταιγε το setcpu. Το απεγκατέστησα αλλά συνέχισε. Εμένα λοιπόν προσωπικά δεν μου έχει εμφανίσει κάποιο κόλλημα το Galaxy λόγω setcpu.

Όσο για το titanium back up εγώ θα σου πρότεινα το mybackup pro. Το θεωρώ πιο πρακτικό ανάμεσα σε φλασαρίσματα.

Δημοσ.

Για το 4 να απαντήσω εγώ. Το είχα στην "official" 2.3 χωρίς κανένα πρόβλημα. Όταν μεταπήδησα στην juwe's 3.1 (την οποία πέταξα από το παράθυρο χθες) είχα κάποια προβλήματα και νόμιζα ότι έφταιγε το setcpu. Το απεγκατέστησα αλλά συνέχισε. Εμένα λοιπόν προσωπικά δεν μου έχει εμφανίσει κάποιο κόλλημα το Galaxy λόγω setcpu.

Όσο για το titanium back up εγώ θα σου πρότεινα το mybackup pro. Το θεωρώ πιο πρακτικό ανάμεσα σε φλασαρίσματα.

+1 για το my backup pro...

εχω περασει ατελειωτες στιγμες με το titanium να παταω μια μια εφαρμογη εγκατασταση... :-(

Δημοσ.

Ασε και θυμήθηκα αυτό που μου είχες πει όταν παραπονέθηκα ότι τις έκανα install μία μία. Οπότε ναι +1 από μένα. Με το Myback up pro είναι μισή ωρίτσα δουλειά το φλασάρισμα.

Vasili είχες περάσει καθόλου την juwe's 3.1;

Δημοσ.

Ασε και θυμήθηκα αυτό που μου είχες πει όταν παραπονέθηκα ότι τις έκανα install μία μία. Οπότε ναι +1 από μένα. Με το Myback up pro είναι μισή ωρίτσα δουλειά το φλασάρισμα.

Vasili είχες περάσει καθόλου την juwe's 3.1;

καρμεν ειχα βαλει την 3.0 οταν βγηκε

ειχα προβλημα με το σημα του wifi και γενικα δεν μου εδινε τοσο smooth αισθηση...

την εβγαλα αμεσως, δοκιμασα την serendipity 2.7 και ειμαι ακομη εκει :D

Δημοσ.

Εφαγα μεγάλη ξενέρα με την juwe's 3.1. Είχα πάει ένα ταξιδάκι μερικές μέρες και δεν μπορούσα να απαντήσω σε Mails ενώ έπαιρνα κανονικά. Στο ξαφνικό εξαφανιζόταν συντομεύσεις από την 1η πχ home screen και για να τις ξαναδώ έπρεπε να scrollaro μερικές φορές αλλάζοντας home screens. Και το χειρότερο κυκλοφορούσα με ένα φορτιστή στα χέρια.

Οπότε με το που γύρισα χθες, την πέταξα από το παράθυρο χωρίς τύψεις :P

Δημοσ.

Εφαγα μεγάλη ξενέρα με την juwe's 3.1. Είχα πάει ένα ταξιδάκι μερικές μέρες και δεν μπορούσα να απαντήσω σε Mails ενώ έπαιρνα κανονικά. Στο ξαφνικό εξαφανιζόταν συντομεύσεις από την 1η πχ home screen και για να τις ξαναδώ έπρεπε να scrollaro μερικές φορές αλλάζοντας home screens. Και το χειρότερο κυκλοφορούσα με ένα φορτιστή στα χέρια.

Οπότε με το που γύρισα χθες, την πέταξα από το παράθυρο χωρίς τύψεις :P

τη στοκ φορας τωρα?

Δημοσ.

Γύρισα στην JS8 και θα περιμένω κάτι σταθερό σε cooked για gingerbread. Θα έβαζα την stock αλλά δεν έχω δει κανένα theme γαμώτο και είμαι πολύ του customize :P

Δημοσ.

Γύρισα στην JS8 και θα περιμένω κάτι σταθερό σε cooked για gingerbread. Θα έβαζα την stock αλλά δεν έχω δει κανένα theme γαμώτο και είμαι πολύ του customize :P

γυρισες στην 2.2.1 ε?

και εγω στην js7 ειμαι και προς το παρων με καλυπτει απολυτα

οταν βγει επισημα η 2.3 που θα παρει φωτια και το xda βλεπουμε... :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...