Moderators stormrain Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Εγω? Την Juwe εβαλα με τον Kernel που ειχε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Στον shadowfax θα ρωτούσε μάλλον ο nikoskon. Shadowfax, λογικά έβαλες τον speedmod μόνο για να ετοιμάσεις το έδαφος να μπει η simply. Αφού φλάσαρες την RC2, περάστηκε και ο cf-root kernel 3. Αν βάλει κανείς CM7 final να μου πει για τα γραφικά. Αν θα είναι χειρότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Στον shadow απευθύνθηκα! Καλησπέρες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Χαχα καλησεπερες και απο μενα, δεν λειτουργω σημερα Βγηκε λεει η CM7 παρεμπιπτοντως, αλλα δεν ειμαι σε flash mood. Απλα το αναφερψ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowfax-1- Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Στον shadowfax θα ρωτούσε μάλλον ο nikoskon. Shadowfax, λογικά έβαλες τον speedmod μόνο για να ετοιμάσεις το έδαφος να μπει η simply. Αφού φλάσαρες την RC2, περάστηκε και ο cf-root kernel 3. ετσι. Βασικα κρατιομουν τοσο καιρο γιατι βαριομουν να κανω ενα καρο δουλεια στο odin.Αλλα περασα 2.3.3jvk + αλλαξαμε kernel Odin για να αποκτησουμε το απαραιτητο recovery και επειτα αλαξα και rom με απλο update. Τη προηγουμενη φορα με φλασαρισμα(με sammy κερνελ)ειχαμε βαλει rom μονο με odin. Μολις πριν 15λεπτα εκλεισε το κινητο.Για να δουμε στη 2η φορτιση.Αλλιως με βλεπω να ψαχνω κανα ebay για 3000mΑh μπαταρια(τουλαχιστο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_avlakiotis Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 φοβερό είναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowfax-1- Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δε με τιμα αλλα οι σκεψεις που κανω για το S2 ειναι ειλικρινα καπιταλιστικες και καταναλωτικες. Θα το εγραφα και αλλιως,διοτι δεν εξηγηται να εχεις ενα κινητο που κανει οτι χρειαζεσαι αλλα να θες οπωσδηποτε ενα καλυτερο(σε hdware)αλλα δεν επιτρεπονται τα μπινελικια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Τι θέμα υπάρχει με το SGS2? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowfax-1- Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Γ@μ@ει :mrgreen: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Χαχα καλησεπερες και απο μενα, δεν λειτουργω σημερα Βγηκε λεει η CM7 παρεμπιπτοντως, αλλα δεν ειμαι σε flash mood. Απλα το αναφερψ δεν ειναι η stable δυστυχως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bi171184 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 καλησπερα!τελικα αγορασα κ εγω τον γαλαξια..δεν μπορουσα οικονομικως να παω για lg optimus 2x,οποτε ελπιζω να εκανα την δευτερη καλυτερη επιλογη!!λοιπον,το εχω βαλει στην φορτιση τωρα..να ρωτησω μερικα πραγματα: 1)το κινητο εχει εργοστασιακα την 2.1,θελω να παω με odin σε official ολλανδικη 2.2.1 και με superonclick ροοταρισμα για setcpu,titanium backup και adfee.να περιμενω μερικες μερες να κανει καποιους κυκλους η μπαταρια μεχρι να "στρωσει",η να προχωρησω αμεσα στην αναβαθμιση? 2)θελω να περασω official 2.2.1,προτεινετε καποια αλλη καλυτερη official παντοτε με υποστηριξη ελληνικων? 3)διαβασα πριν λιγο για 2.3 πολυ συντομα!αξιζει να περιμενω η να προχωρησω οπως λεω παραπανω?επισης,θα εχω προβλημα μετα να περασω την 2.3, ή με odin παλι περναω κλασσικα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 καλησπερα!τελικα αγορασα κ εγω τον γαλαξια..δεν μπορουσα οικονομικως να παω για lg optimus 2x,οποτε ελπιζω να εκανα την δευτερη καλυτερη επιλογη!!λοιπον,το εχω βαλει στην φορτιση τωρα..να ρωτησω μερικα πραγματα: 1)το κινητο εχει εργοστασιακα την 2.1,θελω να παω με odin σε official ολλανδικη 2.2.1 και με superonclick ροοταρισμα για setcpu,titanium backup και adfee.να περιμενω μερικες μερες να κανει καποιους κυκλους η μπαταρια μεχρι να "στρωσει",η να προχωρησω αμεσα στην αναβαθμιση? 2)θελω να περασω official 2.2.1,προτεινετε καποια αλλη καλυτερη official παντοτε με υποστηριξη ελληνικων? 3)διαβασα πριν λιγο για 2.3 πολυ συντομα!αξιζει να περιμενω η να προχωρησω οπως λεω παραπανω?επισης,θα εχω προβλημα μετα να περασω την 2.3, ή με odin παλι περναω κλασσικα?? καλως ηρθες στην παρεα 1) προχωρα κατευθειαν 2) 1-2 σελιδες πριν εχω βαλει ποστ για το πως να περασεις την js8 2.2.1, στο ιδιο λινκ υπαρχουν και οδηγιες για root 3) βαλε την js8 αρχκικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bi171184 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 καλως ηρθες στην παρεα 1) προχωρα κατευθειαν 2) 1-2 σελιδες πριν εχω βαλει ποστ για το πως να περασεις την js8 2.2.1, στο ιδιο λινκ υπαρχουν και οδηγιες για root 3) βαλε την js8 αρχκικα καλως σας βρηκα! 1)επομενως,δεν θα εχω θεμα με την μπαταρια..θα κανω και μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων μετα την αναβαθμιση για καλο κ για κακο,αν και δεν θα το πειραξω καθολου το κινητο.. 2)ευχαριστω για την βοηθεια!να ρωτησω:η js8 ειναι η ολλανδικη επισημη ετσι?απο Ελλαδισταν μεχρι 2.2 ειναι διαθεσιμη??αν ναι,ισχυει οτι η 2.2 με 2.2.1 ειναι μερα με νυχτα? 3)κλασσικα με odin θα παω μετα απο 2.2.1 σε 2.3 με τον ιδιο τροπο ακριβως?αν γινει καμια "σταβη",τι κανω?μπορω να επιστρεψω παλι με odin σε ελληνικη official? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 καλως σας βρηκα! 1)επομενως,δεν θα εχω θεμα με την μπαταρια..θα κανω και μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων μετα την αναβαθμιση για καλο κ για κακο,αν και δεν θα το πειραξω καθολου το κινητο.. 2)ευχαριστω για την βοηθεια!να ρωτησω:η js8 ειναι η ολλανδικη επισημη ετσι?απο Ελλαδισταν μεχρι 2.2 ειναι διαθεσιμη??αν ναι,ισχυει οτι η 2.2 με 2.2.1 ειναι μερα με νυχτα? 3)κλασσικα με odin θα παω μετα απο 2.2.1 σε 2.3 με τον ιδιο τροπο ακριβως?αν γινει καμια "σταβη",τι κανω?μπορω να επιστρεψω παλι με odin σε ελληνικη official? 2)νομιζω οτι ειναι ολλανδικη δεν ειμαι σιγουρος, αλλα η συγκεκριμενη απο αυτο το λινκ εχει τα παντα και ελληνικα και η διαφορα με οποιαδηποτε 2.2 ειναι τεραστια 3)οταν βγει η ginger θα δουμε, προς το παρων αυτες που κυκλοφορουν περνιουνται με odin, και αν θες να βαλεις custom πρεπει να περασεις απο το cwm επιπλεον, θα τα μαθεις στην πορεια αυτα στο 90% των περιπτωσεων σε περιπτωση στραβης μπορεις να φερεις το κινητο οπως θες παλι εσυ, επομενως και στην επισημη ελληνικη ρε συ Πετρο τωρα ειδα και αλλου οτι βγηκε final cm7 τι γινεται? στο xda που εχω δει δεν νομιζω οτι ειναι η final εκδοση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 ρε συ Πετρο τωρα ειδα και αλλου οτι βγηκε final cm7 τι γινεται? στο xda που εχω δει δεν νομιζω οτι ειναι η final εκδοση... False alarm Bill. Και εγω το ειχα δει αλλου, αλλα το εψαξα καλυτερα και http://forum.cyanogenmod.com/topic/20193-cm7-stable-mod-for-galaxys/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα