Anastazio Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 το app του oclf δεν θα δουλεψει αν το κανω root με το superoneclick?Απο οτι λεει το μονο που προυποθετει ειναι το τηλεφωνο να ειναι rooted και επειτα ολα γινονται με ενα click μεσω της εφαρμογης απο το κινητο,εκτως και αν δεν καταλαβα καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 το app του oclf δεν θα δουλεψει αν το κανω root με το superoneclick?Απο οτι λεει το μονο που προυποθετει ειναι το τηλεφωνο να ειναι rooted και επειτα ολα γινονται με ενα click μεσω της εφαρμογης απο το κινητο,εκτως και αν δεν καταλαβα καλα. το lagfix του oclf δεν ειναι και το καλυτερο και μπορει να προκαλεσει file corruption μακροχρονια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anastazio Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 anyway φιλε μου το rootara θα βαλω δοκιμαστικα το oclf και αν ειναι fail οπως λες απλα το βγαζω,νομιζω δεν ειμαι σε θεση να κανω firmware update τωρα θελω διαβασμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 anyway φιλε μου το rootara θα βαλω δοκιμαστικα το oclf και αν ειναι fail οπως λες απλα το βγαζω,νομιζω δεν ειμαι σε θεση να κανω firmware update τωρα θελω διαβασμα! σιγα το διαβασμα ρε φιλε, 4 κλικ κανεις... :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anastazio Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Ε εσυ εχεις προπονηθει εγω τωρα πηρα το κινητο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Ε εσυ εχεις προπονηθει εγω τωρα πηρα το κινητο! εγω την πρωτη μερα το φλασαρα ας ειναι καλα ο nikos21aek :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AzmoDeus Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 στην gingerbread ελληνικα μηνυματα πως στελνουμε? δεν εχω καταφερει να βρω ελληνικο πληκτρολογιο ουτε για το samsung keyboard αλλα ουτε και στο handsend καταφερα να βρω κατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Κατεβασε το HTC_ime για ελληνικο πληκτρολογιο. Ή το Greek Input Method. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atsddd Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Θελω να κανω root στο galaxy ωστε να το flashaρω μιας και μου χει σπασει τα νευρα στην ταχυτητα και τα κολληματα του, αλλα δυστηχως μολις τρεχω το samsung galaxy s - one click root για mac που εχω κατεβασει και το τηλεφωνο επανακινει σε recovery mode, πατωντας το apply sdcard:update.zip, απλα περνω ενα μηνυμα που λεει signature verification problem και σταματαει εκει. Δοκιμασα και εχοντας ενεργοποιημενο το debbuging mode αλλα και χωρις αυτο μηπως το tutorial ειχε καποιο λαθος, αλλα τιποτα. Εχει αντιμετωπισει καποιος παρομοιο προβλημα?? Κι επισης, υπαρχει καποιο καλο tutorial για flashaρισμα χρησιμοποιωντας mac μιας και pc δυστηχως δεν διαθετω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δεν χρειάζεσαι να είσαι rooted για να φλασάρεις ROMs. Αναλυτικός οδηγός υπάρχει στο myphone.gr . Και από ό,το βλέπω, ο από πάνω σου(aka Stormrain) έχει φτιάξει οδηγό για το πως θα περάσεις την τελευταία 2.3.3 Gingerbread στον Γαλαξία σου. LINK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atsddd Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Ευχαριστω για τη βοηθεια!!! Παρα πολυ καλος ο οδηγος. Το θεμα ειναι οτι το odin σε mac δεν αλλα οκ δεν πειραζει κανω ενα partition με windows. Αυτο που μ ενδιαφερει πανω απ ολα ομως ειναι. Το κινητο θα σταματησει να συμπεριφερεται σαν αναπηρο??? Γιατι απ οτι ξερω το ολο το προβλημα το δημιουργει το λειτουργικο της samsung που τρεχει κατω απο το android με αποτελεσμα να δημιουργει κολλληματα. Υπαρχει καποια καθαρη rom με την οποια να μπορω να εχω το android οσο πιο εργοστασιακο σε επιδοσεις γινεται?? Γιατι συγκρινοντας με καποια htc που απ οτι εχω δει τρεχουν καθαρο το λειτουργικο, το δικο μου παει λες κι ειναι ετοιμο να βγει στη συνταξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AzmoDeus Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Κατεβασε το HTC_ime για ελληνικο πληκτρολογιο. Ή το Greek Input Method. ευχαριστω, λειτουργει μια χαρα. ο οδηγός για gingerbread είναι παράδειγμα προς μίμηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowfax-1- Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Εβαλα το ΣΚ simply 3.0rc2 και νεο Kernel speedmode13D το κινητο πεταει ΑΛΛΑ πεταει και η μπαταρια. Το πρωϊ με 100% και με κλειστο wifi ανοιχτο μονο winamp πηγε 69%(!!!!!)και τωρα ειναι στο 17%(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!). Θα δοκιμασω ενα καλιμπραρισμα,διοτι οκ ωραια η rom αλλα αν ειναι να κραταει 10ωρες το κινητο δεν αξιζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Aκομα ειναι νωρις για να καταλαβεις τι παιζει με την καταναλωση της μπαταριας. Σου προτεινω να κανεις 2-3 πληρεις φορτισεις/εκφορτισεις και το καλιμπραρισμα που ειπες. @atsddd δοκιμασε να περασεις μια 2.2.1, την JS8 λ.χ. και θα δεις την συσκευη σου να ειναι σαν να εχει πιει red bull Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Έβαλες 2.3 με custom kernel για 2.2.x ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα