lak10 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 παιδια μια ερωτηση οταν παω να ρυθμισω την ενταση των πολυμεσων μου παιζει ενα τραγουδι που λεει το εξης take the love with me the earth is shinny bright το εβαλα στο google αλλα δεν βρηκα τιποτα μπορειτε να μου πειτε πως θα το βρω μεσα στο κινητο? αν υπαρχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δες με έναν file explorer στο /system/media/audio ότι ήχους βρεις. Καλύτερα τράβα τα και βάλτα στον υπολογιστή να τα ακούς πιο εύκολα. Είναι .ogg τουλάχιστον αυτά στο /audio/ringtones. Ίσως θέλει root explorer, δεν ξέρω αν κάνει με astro/es file manager κτλ. Επίσης και με adb μπορείς να το κάνεις pull. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δες με έναν file explorer στο /system/media/audio ότι ήχους βρεις. Καλύτερα τράβα τα και βάλτα στον υπολογιστή να τα ακούς πιο εύκολα. Είναι .ogg τουλάχιστον αυτά στο /audio/ringtones. Ίσως θέλει root explorer, δεν ξέρω αν κάνει με astro/es file manager κτλ. Επίσης και με adb μπορείς να το κάνεις pull. το εκανα αυτο που λες πριν ποσταρω εδω το κομματι δεν υπαρχει πουθενα πως ειναι δυνατον αυτο? για να παιζει λογικα πρεπει να ειναι καπου στο κινητο σωστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Όντως, με ένα γρήγορο άκουσμα δεν το βρήκα, και σε εμένα ακούγεται πάντως. Απο περιέργεια θα το ψάξω λίγο, αν το βρω και όταν, θα σου πω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 δεν ειναι τοσο για το τραγουδι οσο για το γαμωτο πολυ περιεργο παντως αν δεν μαθω τι γινεται θα σκασω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anastazio Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Hello!Off topic εγω,σχτικα με την κουβεντα που ειχατε πιο πανω,παρελαβα ενα gs με την 2.2 πανω,ενταξει απλα android rox αλλα παιζουν lagfix για την 2.2?κατεβασα ενα .apk oclf Ryanza και βασικα δε μπορω να το χρησιμοποιησω γιατι η συσκευη δεν ειναι root,δεν ξερω αν ομως ειναι το apk για την 2.2,anyway,αν υπαρχει καποιο lagfix για την 2.2 θα θελα να μου υποδειξετε τον πλεον ezmode τροπο να το περασω,δεν εχω θεμα με την ταχυτητα της συσκευης απλα ειμαι ψειρας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Hello!Off topic εγω,σχτικα με την κουβεντα που ειχατε πιο πανω,παρελαβα ενα gs με την 2.2 πανω,ενταξει απλα android rox αλλα παιζουν lagfix για την 2.2?κατεβασα ενα .apk oclf Ryanza και βασικα δε μπορω να το χρησιμοποιησω γιατι η συσκευη δεν ειναι root,δεν ξερω αν ομως ειναι το apk για την 2.2,anyway,αν υπαρχει καποιο lagfix για την 2.2 θα θελα να μου υποδειξετε τον πλεον ezmode τροπο να το περασω,δεν εχω θεμα με την ταχυτητα της συσκευης απλα ειμαι ψειρας! κατεβαζεις αυτο http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=547850&d=1300708313 το περνας μεσω odin στην θεση του pda χωρις repartition και χωρις pit και γινεσαι root αυτοματα και κανεις και lagfix αμα θες μεσα απο το recovery mode αλλα θα σου προτεινα να βαλεις την 2.2.1 js8 που εχει ελληνικα και απο ολα απο εδω που δεν θελει και lagfix, υπαρχουν και αναλυτικες οδηγιες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=283153 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anastazio Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 θενκς για την αμεση απαντηση απλα δεν εχω δουλεψει καθολου odin και τα σχετικα πρωτο android για μενα οποτε αν μπορουσες να γινεις λιγο πιο noobfriendly θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα,ψαχνω btw να κατεβασω το odin που λες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 θενκς για την αμεση απαντηση απλα δεν εχω δουλεψει καθολου odin και τα σχετικα πρωτο android για μενα οποτε αν μπορουσες να γινεις λιγο πιο noobfriendly θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα,ψαχνω btw να κατεβασω το odin που λες. ακολουθησε το 2ο site που σου εδωσα κοιταξε εκει που λεει Froyo firmware v.2.2.1 για το Galaxy S (ΧWJS8) εχει ολα τα αρχεια που χρειαζεσαι και το odin και αναλυτικες οδηγιες κατω κατω εχει και ενα βιντεακι για να δεις περιπου τι γινεται με το odin απλα το 1ο βημα του οδηγου μην το κανεις καν πηγαινε στο 2ο βημα κατευθειαν και πριν κανεις το οτιδηποτε βαλε το αρχειο pit που γραφει παραπανω και τικαρε και το repartition και συνεχισε τη διαδικασια οπως λεει στο 2ο βημα εννοειται θα χαθουν τα παντα απο τη συσκευη σου αφαιρεσαι επισης την καρτα sim και καρτα αποθηκευσης αν εχεις μεσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anastazio Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Λοιπον κατεβασα το odin και το αρχειο που εκανες λινκ απο xda μονο που δεν ξερω τη διαδικασια @all...συνδεω μεσω usb,tickαρω στο pda και φορτωνω το αρχειο που μου εδωσες απο το αντιστοιχο κουμπι κ μετα απλα start?τοσο απλα?! edit:sorry ποσταρα πριν δω το ποστ σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Λοιπον κατεβασα το odin και το αρχειο που εκανες λινκ απο xda μονο που δεν ξερω τη διαδικασια @all...συνδεω μεσω usb,tickαρω στο pda και φορτωνω το αρχειο που μου εδωσες απο το αντιστοιχο κουμπι κ μετα απλα start?τοσο απλα?! κανε καλυτερα αυτο που σου ειπα παραπανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anastazio Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Ναι ειδα το βιντεο ολα οκ φαινεται απλο απλα περιμενω να φορτισει και θα σου πω τι καταφερα !Η αληθεια ειναι οτι απο οσα λειτουργικα σε κινητα και αν ειδα (sumbian,winmobile)με κανενα δεν ειχα ασχοληθει πανω απο 2ωρο αφοτου επαιρνα την συσκευη αλλα με το android εχω παθει παρακρουση!Ειδικα κατι app για remote admin στο pc με εχουν αφησει κοκκκκκκαλο...! ερωτηση,στο superoneclick στην εκδοση που κατεβασα εγω εχει ενα option που διαλεγεις exploit ποιο απο τα 2 πρεπει να επιλεξω?το ενα ειναι το psneuter και το αλλο ειναι το rageagainstthecage. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Ναι ειδα το βιντεο ολα οκ φαινεται απλο απλα περιμενω να φορτισει και θα σου πω τι καταφερα !Η αληθεια ειναι οτι απο οσα λειτουργικα σε κινητα και αν ειδα (sumbian,winmobile)με κανενα δεν ειχα ασχοληθει πανω απο 2ωρο αφοτου επαιρνα την συσκευη αλλα με το android εχω παθει παρακρουση!Ειδικα κατι app για remote admin στο pc με εχουν αφησει κοκκκκκκαλο...! ερωτηση,στο superoneclick στην εκδοση που κατεβασα εγω εχει ενα option που διαλεγεις exploit ποιο απο τα 2 πρεπει να επιλεξω?το ενα ειναι το psneuter και το αλλο ειναι το rageagainstthecage. εκανες αυτα που σου ειπα με την js8? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anastazio Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 οχι,για αρχη ηθελα απλα ενα root και ενα lagfix μη χωθω κατευθειαν στα βαθια!Αν θες βοηθησε με σε αυτο,πες μου απλα τι να clickαρω εχω σαν επιλογες 1.Root 2.Shell Root 3.Unroot κλπ και στο πλαι εχει ενα option να διαλεξω exploit 1.psneuter 2.rageagainstthecage θενκς για το χελπ μπαι δε γουει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 οχι,για αρχη ηθελα απλα ενα root και ενα lagfix μη χωθω κατευθειαν στα βαθια!Αν θες βοηθησε με σε αυτο,πες μου απλα τι να clickαρω εχω σαν επιλογες 1.Root 2.Shell Root 3.Unroot κλπ και στο πλαι εχει ενα option να διαλεξω exploit 1.psneuter 2.rageagainstthecage θενκς για το χελπ μπαι δε γουει! φιλε αν θες να το κανεις root και να βαλεις το lagfix δες καλυτερα αυτο που σου εγαψα αρχικα αν το κανεις root οπως λες παλι θα χρειαστει να περασεις το αρχειο που σου ειπα μεσω odin αν θες να το κανεις lagfix οποτε καντο οπως ειπα και τελειωνεις πιο γρηγορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα