Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy S - νέα κορεάτικη ναυαρχίδα με android

arxaggelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Παιδιά καμία ιδέα για τα παραπάνω;

Koιτα, εγω μια φορα εχω κανει το calibration και δεν εχω καταληξει αν βοηθαει ή ειναι placebo. Aλλα την ειχα κανει οπως ειχε πει ο Stinger, ναι :)

Για το αλλο, δεν ξερω..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ευχαριστώ storm. Μετά το φλασάρισμα δεν βλέπω διαφορά στην κατανάλωση (μή σου πω ότι η JS8 κρατάει και λίγο παραπάνω από την JG1) απλά δεν δείχνει ποτέ 100%. Δηλαδή το φορτίζω τέρμα, το αφήνω και λιγάκι, και με το που το βγάζω δείχνει 99 ή 98% με τη μία ή μετά από 5'. Δηλαδή δεν είναι τόσο θέμα αυτονομίας όσο ένδειξης.

Μήπως αυτό με την ένδειξη γίνεται επειδή όταν φορτίζει απο τον υπολογιστή και φτάνει στο τέρμα, σταματάει τη παροχή ρεύματος μέχρι να πέσει λίγο ακόμα και μετά ξαναφορτίζει; επίσης γενικά δε πιστεύω ότι το calibration παρέχει μεγαλύτερη διάρκεια. Μάλλον μόνο την ένδειξη αφορά.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

• Moderators

Οχι, αυτο με την ενδειξη που πηγαινει αμεσως στο 98% ειναι θεμα ολων των 2.2.1 no worries :D Μαλιστα καποιοι λενε πως ειναι feature, κατα την γνωμη μου ομως ειναι bug.

Αλλαζει στο Gingerbread παντως.

Πάντως αυτό με το 98% στη μπαταρία, το έχω και εγώ στην 3,1 του juwe's και το είχα και πριν, όπως και εσύ arxaggele. Θείο αν δεν το έχεις εσύ με την Juwe's θα ανησυχώ :whistle:

Το ότι συμβαίνει παντού, μου δίνει την εντύπωση πως δεν είναι bug, εγώ ποτέ δεν το πήρα στραβά γιατί υπέθεσα πως είναι αυτό που είπα στην αρχή.

Και τις μπαταρίες αυτές, δεν πρέπει να τις αφήνουμε να ξεφορτίσουν τελείως, ούτε να κάνουμε κύκλους νομίζω. Δεν έχουν θέμα μνήμης.

Δείτε λίγο εδώ:

http://batteryuniversity.com/learn/article/how_to_prolong_lithium_based_batteries

Δεν έχω θέμα με την μπαταρία μου. Μια χαρά κρατάει, αλλά αυτό το θέμα με το που το βγάζω από το φορτιστή να λέει 98%, το είχα παρατηρήσει από την αρχή.

thanks για το λινκ flik

Και σήμερα τα ίδια. Το S του αδερφού μου συνεχίζει το γνωστό πρόβλημα με την μπαταρία που απ' ότι φαίνεται μόνο αυτός το έχει.

Σήμερα μετά από ~1 ώρα που το έβγαλε από τον φορτιστή, έπιασε το κινητό και ζεματούσε. Είδε μία εφαρμογή (δεν θυμάμαι ποια μού είπε) και έδειχνε ότι η μπαταρία είχε 42°C !!!! και φυσικά η στάθμη της ήταν στο 72% χωρίς να το ακουμπήσει.

Του έκανε reboot και από εκείνη την στιγμή μέχρι και τώρα είναι στο 67% (ίσως φυσιολογικό το -5% από τη στάθμη που είχε πριν το reboot) ενώ και η θερμοκρασία έχει έρθει στα φυσιολογικά πλαίσια, 28-31°C.

Η ερώτηση μου είναι πώς μπορώ να ελέγξω αν υπάρχει εγκατεστημένη κάποια εφαρμογή, η οποία για κάποιο λόγο κολλάει (τρέχει συνέχεια) και ζεσταίνει και ρίχνει την μπαταρία σε χρόνο dt. Τις προηγούμενες φορές, στις 7:30 είχε 98% μπαταρία, στις 12:00 έσβηνε!!

Δεν ξέρω τί μπορεί να φταίει και φοβάμαι να του περάσω μία official rom, το στείλω στο service της Samsung και μου πουν ότι όλα δουλεύουν κανονικά, οπότε χαθεί τζάμπα χρόνος.

Αν έχετε να μου προτείνετε και κάτι άλλο...

Ευχαριστώ.

Οτιδήποτε κυκλοφορεί στην αγορά.

Καμία διαφορά. Δεν αλλάζει κάτι...

οταν το φλασαρες το αφησες καμια μερα χωρις να τους βαλεις εφαρμογες?

αν δεν του βαζεις καμια εφαρμογη και παλι τα πινει πηγαινε το στο service, εχει προβλημα η συσκευη

οταν το φλασαρες το αφησες καμια μερα χωρις να τους βαλεις εφαρμογες?

αν δεν του βαζεις καμια εφαρμογη και παλι τα πινει πηγαινε το στο service, εχει προβλημα η συσκευη

Δεν το έχω κάνει, γιατί το πρόβλημα παρουσιάζεται τυχαία. Δεν το κάνει κάθε μέρα.

Μπορεί για καμιά βδομάδα να είναι όλα εντάξει και να πεις ωραία, για κάποιο λόγο λύθηκε το πρόβλημα και μετά ξαφνικά την επομένη να το κάνει. Την επομένη πάλι όλα καλά.

Γι' αυτό δεν βγάζω άκρη.

αμα ειναι ετσι παιζει να μην στο κανουν και τιποτα...

αστο στοκ (χωρις κερνελς, lagfix κτλ) και βαζε μια μια τις εφαρμογες, βαζε γνωστες εφαρμογες, οχι "αγνωστες", και δες ποια σου προκαλει το προβλημα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...